Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Dr DruttTack o hej leverpastej
Så kan man ju starta en blogg när man ska lägga sig....
Måndagen har gått och jag har jobbat med matte hela långa dagen.HELTID folks med en halvtimmas rast.Den intog hon med nya ssk eleven i lugna rummet och jag låg i sängen och sov en powernap för sen bara det iväg med långa tassen före igen upp och ner,ner och upp.Jag varvar gå igenom huset och gör mig vänlig dit jag går.Ögonen mina så pepparkaksbedjande så alla äldre bara smälter och tror jag är helt utsvulten...hehehe.Tom så de gömmer matportioner .Inte ätit en torris på hel dagen.
Det finns boende som har hela burkar fulla med leversnittar och de ger mig tills matte bannar.Kort sagt det varvat med 3 minuters utsläpp i skogen gjorde mig såååå trött.Bajja gjorde jag med Border oldboy Getsby 13 år.Han och jag bajsade samtidigt.Så kort sagt jag har även vallat den äldste av Borders i Peking.Han är go han och lika snäll som jag är.

Så ja jag skötte mig så jag får chans följa med igen.Matte hon minns bäst dagen som en kad dag varvad med måndagsordinationer åtgärda samt vara handledare för en dag .Lite gärdsgårsordinationer dessutom som hon hoppas får bra lösning.Inte alla som lyssnar på goda råd nämligen.

Husse och matte gav sig efter jobbet för att handla hem förråd att spisa.
Hon gjorde tyckte de god quinoasallad och de mumsade även tårta till efterätt.Stor påse med naturgodis förgyllde resten.Torkade jordgubbar är bara helt ljuvligt gott ihop med japanmix ,wasarbinötter och cashews i olika kryddor.

Flisan kom hem superglad efter sina scouter och hon hade lärt sig göra eld.Förra gången en råbandsknop.Matte nickar gillande med gott minne från hon var liten.

Jag hämtades i samma veva för det är så bra jag har så härligt hos våra goa vänner .De tar mig gärna då och då och jag känner mig som hemma där.

Husse ut och löpt.Matte tyckte kroppen ville vila från träning.Hon tränat i soffan genom höra Idol och sen Hollywoodfruar med Anka o Co.
Hon imponerade som vanligt inte .Hennes träningsanorektiska kropp skrämmer men bakom ytan måste även hos henne finnas en tanke.
Barnen får lära sig tjäna pengar tidigt till sina leksaker som fotomodeller och Anka så nöjd med leendet där tänderna ser två nummer för stora ut pga all bantning.


Norrländskan Maria med sin sävliga stil och heminredningsnoja där det finaste hon kunde köpa var ett kylskåp fullt med E färgämnen till mat i fick matte till stora ögon.Som att hära hemma köpa en kyl full med färdigmat...Åhhhh tack mamma....tror jag inte barnen "mina" skulle sagt.De skulle fråga om matte hade haft en skruv lös.
Barbiemormor hon försökte sälja sin filmproduktion och fick gratiskläder hemsänt .Snygg limegrön jogging viskade matte.Ja sånt skräp har hon sett på och drömt sig bort från sin egna glamorösa värld där vardagen är så glittrande och fantastisk.

Nu stundar tisdag som börjat i höststorm.IDAG först kände matte att nu är hösten här på riktigt.Innan dess har det varit sensommar tycker hon.Prehöst kanske:)Så där ja kikar upp.Ingen lust tassa egentligen men just då skrivklådan släpper och det ofta blir en blogg ändå.Dagboksblogg som ju detta är.

Ha en fantastisk Tisdag .Bättre än min kan er aldrig bli!!!Voff
Som en klok dam utbrast idag."Åhhh världens bästa Drutten här idag.Lille Drutt."
Thats my name!!!


Photobucket


28 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida