Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2021)
>>


Teknik är bra!

Speciellt när den fungerar och inte får virus - modell Trojanska hästar, ormar och så´ntdär. Idag fick jag arbeta under lite annorlunda former, kan mansäga. Men det var "spännande" att testa om jag klarade det och det gick riktigt bra!

I går var konsultA här igen - alltid lika kul att umgås med henne! En härlig vän. Vi tokshoppade lite och hamnade på Black Sheep Arms igen. Variation, nej varför det när konceptet funkar.

I morgon har jag Party-Lite hemma hos mej. Det ska bli riktigt kul. Sålde ju själv förut men nu kommer Emma hem till mej.

JAg funderade imorse på H U R i hela världen vinterjackor är funtade, det var +6 och blåsigt kallt, då behövs varm jacka.Sen cyklar man hem i +16 och simmar inuti jackan! VARFÖR är de inte reglerade av yttre faktisk temperatur så att de värmer då det är kallt och kyler när det är varmt?!
Kan ingen uppfinna en sån jacka ,gärna i svart så tittar jag gärna på den...

Kompisen C är galen igen hon har varit på nån kontaktsida och hittat en "Nätkärlek" som hon tydligen ska träffa. Jag skulle inte våga, galningarna går ju i stim ute i samhället. Men bara hon mår bra och är lycklig så hejar jag på henne!!!

I I D O L så är Calle/Kristianstad-mannen vidare!!!!!!!!!!! I LOVE IT! NU ska det bara hålla hela vägen. Go Calle GO!!!

Vad är mer i livet då? Jo snart är det dax min mat - medelhavsgratängen som står i ugnen. Jag är hungrig. HOppas den blir giod, då kanske du får receptet inlagt här...
Kramiz

       
29 September 2009  | Jobbet | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida