Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Veckans pangbrud:)Lillördag i höstkyla med strålande sol

Ja dagarna går och matte inne i ett rätt bra flow om man jämför förra veckan då Premenstruella höll på ta över makten totalt.

Idag kör vi lite veckans ......o så en bild.

Vi börjar visa veckans goda käk:

Mattes hittapå Quinoasallad med seastick och massa goa grönsaker .

Veckans godaste efterätt hittills det blir nya Almondo tårtan med Marabou i.Glutenfri och perfekt.

Veckans godispåse alla gånger är Rosa rattar från Ahlgren som spånsrar Rosa bandet.
Veckans blomning är matte födelsdagspresent från 8 mars -08 som NU börjat blomma för första gången.Porslinsblomma som växer helt ur ett glas.Tack GK.
Veckans trevligaste jobbbetraktelse tycker matte var ikväll då de boende som önskade deltog i en Pubafton.På fråga om vad som var i gröna glaset hette det " Det är nåt starkt förstår du ".(Cider med grön karamellfärg) men vinet var äkta:)
Sist men inte minst så till dagens Pangbrud.Det tyckte husse om denna mms bilden han fick .Matte hade suttit i frisörstolen många timmar och kom ut med höstfärg i luggen och nyklippt som det heter i människovärden.Trimmad skulle jag vilja säga:)Nu återstår mojsa ner sig i sin soffa och vila lite för borta bra men fisa hemma bäst .Fast e klar om jag skäller här hemma inte fanken går de ut med mig då ..Näe för här hemma skäller jag aldrig .....tänk så smart jag är va??Listig .Näe imorgon ska jag krypa upp o mormors säng och pussa henne klarvaken så det så.Sen ska jag spana på Såphill tills matte hämtar mig igen.Matte kommer studsa då för det stundar en treledighet med massa skojsigheter planerade .

Husse ligger på topp för någon mer huslig får matte leta efter.Omtänksam och hade tom spelat in program han förstod hon hade velat se....Tvättat ,plockat,packat sonens väska ,lagat mat o sparat och fixat i köket mm.Sånt värmer mer än en spik i en bräda.


Photobucket

Dr Drutts fråga om "NYA" influensan som tagit bort knorren kan man säga:)

Varför har den nya influensan bytt namn?


Svenska myndigheter har följt den europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC:s rekommendation att byta namn från svininfluensan till ”den nya influensan”. Anledningen till namnbytet är att den nya influensan, till skillnad från den influensa som är vanlig bland grisar är en blandning av två typer av svininfluensa, fågelinfluensa och influensa hos människor. Viruset har sannolikt sitt ursprung hos grisar, men är nu ett virus hos människor. Det gamla namnet har bl.a. lett till en ogrundad rädsla för svinkött.


Källa: Socialstyrelsen, Smittskyddsinstitutet


30 September 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida