Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


God mat i goda vänners lagPetrolium


Ja det är färgen matte vurmar för .Hon älskar denna blågröna ton.När hon fann en klänning i Norge i den så var det klippt.Invigning och bortklipp av lappar blev det inte förräns i oktober.


En kväll i bilder med ord till vad mer behövs???


Ja förutom det så gick hennes xtra-jobbekväll supberbt att jobba kan jag intyga.Jag fick följa med en stund.Matte fick i efterhand veta att jag hört GUDS ORD denna söndag.Jorå mitt i gudstjänsten hade jag gått fram och hittat lillebrors tuggben.Tagit det och legat framför prällens fötter och gnagit högt ...ehhh han hade kikat lite snett neråt och alla i församligen hade lyssnat mer och brytt sig mer om mig än vad han sa...SÅ KLART DRUTTEN TALKING AND UNIVERSUM LISTENING!!!

Kort sagt jag gjorde succe även denna gång!!Äldre behöver djur helt klart.Så många med demens som kan sitta helt apatiska och så går en Drutt el dylikt förbi och helt plötsligt ser man en kropp böja sig framåt ...en hand sträcka sig ner...och en mun formulera sig till ett ord.Det är magic.

Så klart är lagomt bäst.Men krisar det är det bra få komma och hälsa på och glädja en eller två .

Matte påbörjar nu en lååååååååååååååååååååååång jobbvecka som slutar nästa måndag.Tänk en del går arbetsbefriade ofrivilligt hela dagar o andra jobbar för mycket .Sicken obalans.
Så där tar vi sats och hoppar ur datadumburken för idag .Gonatt från Druttvägen i Peking och tack goa vänner för en fantastisk afton med avslut i bilder ....fotoalbum när de är som bäst!!!


Photobucket

Så till dagens Nya-influensafundilering:

Du som notoriskt hävdar allt är så uppblåst och hysteriskt angående vaccinering och influensan

Tänk om...

Tänk om i dubbelbemärkelse...tänk solidariskt...tänk att du skyddar ANDRA genom att själv inte bli smittbärare.Andra som inte skulle klara av få influensan lika bra som du!!

Tänk om.....och tänk på dig själv lite mindre detta år.Varför inte räcka fram armen din och göra två goda gärningar på en gång???Den där en för mamma och en för pappa för att tala ett barns språk....

Källa : Matte o jag.
4 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida