Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Hollywoodfruarnas sista program

Häpp så var måndagen över.Matte upp i ottan.Iväg på ombudsmöte.Tur det var palliativa frågor som hon brinner för annars hade hon nog gäspat av stolen.

Iväg för att hämta Drutten hos mormor.Hem med honom i bilen.Hemma i en kvart.Iväg åter för att jobba kvällspasset med start 13.30.

Kvällen tickade på med välkomstsamtal som start och förberedelse så att kollega kommen från semester skulle få ett bra nattpass.Jo det gäller vara rädd om varandra .

Iklädd nya arbetskläder i lila kände matte sig dressed for ....att kunna släppa alla muskler i buken och bara kunna puta bäst hon ville med sin ömma mage.Djäkla mage så trött hon är på den. Måtte snart det bli dags för undersökning och få nån diagnos.


Hemkommen så var hon starving.Husse hade gjort de hon var sugen på nämligen nåt ICKE BUKVÄNLIGT...hahaha.Stuvad vitkål.Men attans så gott det är säger hon:)

De hade en stund i sena timmen till att se sista avsnittet av Hollywoodfruarna .Precis som matte sa efter avsnitt nr ett att fru Anna Anka ter sig träningsanorektisk i sin kropp och ansikte samt att hon mår inte bra ...Det fick nu ord i och med den press hon har i sin exförhållande situation med dottern osv samt barndomen som varit riktigt tuff.Det finns ALLTID förklaringar till allt.

Maken som inte följt något av programmen förfärade sig mest över hur Maria talade .Så slääääääpigt Åsa ...men näe det måste vara ett skämt säger han och i samma veva säger hon AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJ det gör ont med samma lugna stämma som alltid och då gapskrattade mupparna här i soffan.

Ja så skoj var det här denna måndag hoppas på en bra tisdag!!

Hmmm Piltates...hmmm vitkål....hmmmm ja ja den som är där får väl höra eller ja lukta ...:)

Varm kram till dig från mig världens varmaste Druttplutt.

Ps Matte och jag håller tassar för att husses envisa huvudvärk ger sig illa kvickt....

Mattes klokskall:

Photobucket

Nya influensa info:

Idag glädjer vi oss i Östergötland åt den 23 åriga killen som sedan juli vårdats för influensan och legat nedsövd med konstgjord lunga...han smittades av sin flickvän som varit utomlands...Nu vårdas han korta stunder utan respirator och hans tillstånd stabilt ...Hoppas verkligen han slipper men.

Säger bara tänk om...tror inte ni att han hade velat vaccinera sig om han kunnat och vetat det de vet nu.Vi vet ...räcker inte det till ett JA till vaccin.
5 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida