Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Tisdag & en go arbetsdagFavvomat och favvoseriestart

Att jobba kväll och sedan tidig morgon ger lätt sömnbrist men så är det och valet arbeta så utgör mer ledigt säger matte.

Jobbedagen varit en bra dag som matte brukar säga.En sån dag känner man sig effektiv samtidigt som man kollegealt trivs och har arbetsglädje och god stämning .

Att det matte gillar bäst dvs Fisk med kallsås serverades det gjorde inte saken sämre .Äta ihop med de gamla var som alltid givande.Det kommer alltid fram något som man inte visste innan.Nu står skorpbak som ett delmål utföra .

Väl utstämpling i tid och så ut i solen.Hämta Drutten.Prata med mormor en stund.
Hämta en sjuk husse.Han mådde inte alls bra.Huvudvärken sen i söndags fått sin förklaring.Halsont och riktigt hängig.Värk i kroppen.Inte utan matte tänker Influensatankar och ryser.Som snubbla på linjen få det just nu.Håller tummarna.

Men han har ingen temp och tala om än...det talar för en vanlig ÖLI= övre luftvägsinfektion.


Han är nerbäddad och hoppas han förstår bättre och stannar hemma.Viktigt för både honom och inte smitta andra.Han hade fått blommor av en ...på sin arbetsplats idag.DET var kul.I hans yrke har han fått 2 buketter på 15 år...

En stund ihop blev det för att handla en 40 årspresent.Jättefint och skönt få det avklarat då logistiken denna resterande veckan inte ger tid till det .Enda lediga dagen som egentligen skulle jobbats på den ska softas och vara billös.Sedan jobbehelg med kul Sverigetemafest inbokad och få fira 40 åringen.

Väl hemma in för att direkt laga mat.Blev kycklingfile i kokosmjölk och gul lök,vitlök och sugarsnaps .Ris till det.Efterätt Chockladpudding.
Sedan svida om för en runda med Drutt och gott prat:)
Så till Pilatespasset med en randig tops*L* som innehöll viktbollar detta pass.Riktigt nice.

Liten stund efter det med lilla kickan som kvittrade.Hon följde med till att lämna mig till våra vänner vid 20 hugget.För där ska jag vara imorgon och sticka med min bonusmatte .Ingen stickar så mycket som hon.

Matte njutit av premiären av Desperate Houswife och som alltid det programmet leverar känslor.LOVE IT.
Nu stundar en tidig kväll 22.30 tidigt för matte....och få och lägga sig bland viruset -Hon sagt att hon peppar peppar inte varit förkyld på närmare 2 år i Mars nästa år.Får väl se vad ödet har i beredskap.

Först stundar en rond ...och senare en rond till ...So long .

Kram från världens mest löpande Drutthund.


Photobucket

Dagens H1n1 influensa info:

Smittskyddsinstitutet (SMI) ska undersöka hur många personer i Sverige som redan har varit smittade av den nya influensan A(H1N1).


Prover från cirka 2 000 svenskar i alla åldrar kommer att samlas in för se hur många av dessa som har antikroppar i blodet mot A (H1N1). De första analyserna beräknas vara klara innan jul.

Förhoppningsvis kan studien också ge svar på varför äldre personer inte drabbas av den nya influensan i samma utsträckning som personer i de yngre åldersgrupperna. Det finns studier i USA som tyder på att äldre personer har en immunitet som de fått genom tidigare influensor.

Proverna kommer att tas slumpmässigt. Det går inte att anmäla sig till studien.

[Källa: Smittskyddsinstitutet, 2009-10-02 14:00]


Detta får matte att instinkt tänka en fråga direkt..varför då ha de äldre med i vaccinationsgrupp 1...borde näranpå vara tvärtom??De unga först....
6 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida