Startsidan Blogg Fotoalbum Kärlek i livet Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Tack Madde!!

Hej Elisabeth...

Du ska abolut inte be om ursäkt för att du ropar på hjälp, för det är väldigt unikt att du gör det, men liksom du har jag själv upplevt de gånger jag mått dåligt att folk inte velat, eller orkat lyssna och hjälpa en. Och mår man riktigt riktigt dåligt så behöver man få prata och älta, för det är bara genom att få prata, och prata man får ur sej allt elände och kan känna sej lite bättre.

Sånt tar ju lite energi utav andra och det är ju klart att man kanske bakcar lite då, för det är klart, mår man dåligt över en viss sak så vill man ju älta och älta och i dagens stressade samhälle har folk så lite tid. Sen när jag mådde dåligt vill man ju som inte störa, men man kan alltid avvara fem minuter till en vän.

Det är ju bra att du får hjälp på psykiatrin men det är tråkigt att du bollas mellan flera olika, tänk om du kunde ha samma en som förstod dej och kunde hjälpa dej vidare. Finns det någon kurator du går hos eller?
Jag gick till en kurator på heimdalls när jag mådde dåligt och det var en jättehjälp, hon var så himla go och lyssnade och varje gång jag gick därifrån mådde jag jättebra, men efter ett dygn kanske så hade man dragit sej själv neråt igen och mådde skitdåligt...

Jag förstår verkligen att du funderar över aborten du gjorde, jag kan ärligt säga att jag inte vet hur det är att göra en sådan, jag har haft ett missfall...men då vet man ju oftast att det är något fel på fostret och att det var lika bra, en klen tröst...eftersom man känner sej lurad på något vis ändå. En abort kan jag förstå är tio reser värre, men det var ett väldigt vuxet och moget beslut du tog och ett val du gjorde, och jag förstår dej verkligen att det är jobbigt. man ska aldrig glömma det man gjort, man ska liksom bearbeta det och gå vidare. På något vis så kommer det att följa dej resten av ditt liv, när du är klar med dina funderingar runt ikring det hela får du försöka lägga det bakom dej.

Att skriva ur sej eländet är jättebra, för det gjorde jag, då får man älta ur sej all skit....och bearbetar det lite på så vis. Kanske ska du ta och skriva ur dej alla tankar och känslor runt ikring aborten när de kommer i dina tankar, fixa en anteckningsbok där du bara ältar och får ur dej saker, men försök att inte läsa det om du inte mår bra utan skriv bara ur dej ännu mer..

Vill du får du gärna skriva mer till mej kan jag försöka stötta dej så gott jag kan, nån klok tanke kanske.. :)

Du är speciell elisabeth, du är så godhjärtad och en jättefin person. Sen tycker jag att du trots att du ofta mår dåligt är så himla stark och berättar och står för det...
Det ska du aldrig sluta göra..

Ha nu en jättebra dag, så gott det nu går i detta regn, men tänk det kunde vara värre, minusgrader och snöstorm, haha, så ska man försöka tänka...

Stor varm kram Madde

       
7 Oktober 2009  | VISDOMAR | 1 kommentar
Du har en fin vän. Var rädd om varandra, kram båda två!

Webbplats: http://www.nogg.se/mamaria66
Skrivet av Maria den 7 Oktober 2009 20:30
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elisabeth/Lizette F                                             Skaffa en gratis hemsida