Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Fy fan låt mig vara enfaldig.Ont det gör ont....


Smile....

Matte Jena gästbloggar:

Säger bara Fy fan vilken dag.....smärta....stomac....rond....smärta....lee ....lösningar....leee....och åter leeee.

Som tur var kom slutet och hemresan stundade.En 16 åring tonåring kan verkligen muntra upp:)En sjuk man likaså.Tapper är han och det tackar jag för.Vem orkar med en sjuk man som reklamen??Ingen lathund jag gift mig med.Du är förlåten din hypokondri men när det väl gäller och du borde bädda ner dig då fixar du disk och trixar osv ändå.All heder loven.

Tack min goa vän för att du finns ,fanns denna kväll att vara nära nära och dela våra mål mot vinterns fägringar.Du kan konsten pigga upp en Jena.
Love ya.
Så glad för mina goa vänner.Love ya all.

Nu ska jag ta min lekamen och en go Drutthund och lägga honom på magen som värmande ...hund.Kan bara bli bra.Se på Persprandt och njuta en stund blundande av rösten hans.

En ledig torsdag kunde inte kommit lägligare.Fy fan så gött.Som vi ska zooooooooooooooooooooooooooooooooooooova och zooooooofta och låta hjärntvätten bara rinna av .....och spolas bort i skenet av dagsljuspromenader och göra vad jag vill.

Kram från den helt sjukt djävla magonda Åsa.Det här att blogga som vanligt igen var ju fan inge kul alls..Inte alls lika roligt som skriva åt dig Drutten....

Jag vet ...VÄRLDENS BÄSTA DRUTTHUNDSBLOGGARE THATS MY NAME...nu tassar vi ut härifrån innan du lärt mig några fler fula svordomar.Får jag se din tunga matte?

Ska du ha kommentarsrutan öppen idag matte?...Såååklart jag kan ju läsa jue:)
Läsarna måste ju va proppfulla med skitmycket lust skriva efter så långt uppehåll.Varsegouuuda.Bara för en daaag.


Photobucket


Icke att förglömma .Svinbra info för alla intresserade eller balla ointresserade människor om den välomtalade Pandemin.Hur ser det ut i världen just nu vad gäller Nya influensan??


"Pandemisk A(H1N1) 2009 i världen
Influensaaktiviteten på norra halvklotet varierar mellan olika länder och områden. I Nordamerika rapporteras en viss ökad aktivitet från södra USA, medan Europa (med ett fåtal undantag), Kanada och resten av USA rapporterar för årstiden normal influensaaktivitet. En tendens till ökning ses även bland skolbarn i Storbritannien. Måttligt ökad transmission märks från länder i Östasien och i de tropiska delarna av Syd- och Centralamerika. Länder som Thailand, Indien och Kina (inkl. Hongkong) har de senaste dagarna rapporterat flera fall och dödsfall.
I länder på södra halvklotets tempererade delar fortsätter antalet rapporterade fall att sjunka.

Sammanfattning
Sammanfattningsvis kan sägas att det inte har skett några dramatiska förändringar av den nya influensan i världen. Beroende på när smittspridningen tagit fart befinner sig olika länder i olika skeden av pandemikurvan. Det råder dock enighet om att det är för tidigt att blåsa faran över. Många bedömare framhåller att det med stor sannolikhet kommer en andra våg senare under säsongen, och att vi måste fortsätta att förbereda oss inför denna."


Källa Smittskyddsinstitutet.
7 Oktober 2009  | Dagbok | 8 kommentarer
Det är ju ingen ordning på dig Åsa och nu kan man ju inte kommentera dig längre. Ville bara skriva att det hur sköna bilder som helst på Drutten och massor som jag inte sett innan. Han är för go den lilla mannen. Kram på dig!

Webbplats: http://sancha.bloggplatsen.se
Skrivet av Sanna den 10 Oktober 2009 17:59
Vad skoj att kommentarsrutan är tillbaka och saknat den. / Tråkigt att läsa att du har magont och på den lediga dagen också. Orättvist och sparkar lite på det onda med förhoppning att den flyger iväg. Kramar från mig.

Webbplats: http://sancha.bloggplatsen.se
Skrivet av Sanna den 8 Oktober 2009 13:14
Krya På Dig min vackra fru och hoppas att magen blir bättre så att Du kan njuta av solen. Love ya! / Kram
Skrivet av Maken del 2 den 8 Oktober 2009 12:57
Som make får man bita ihop. Vacker bild. Nu jobba och sen till bilmek. Jobbigt att andas... Solen skiner ute. Härligt.
Skrivet av Maken den 8 Oktober 2009 12:48
KRAMAR om massor!
Skrivet av Anneli den 8 Oktober 2009 07:19
Heeej!! Längesedan nu, hoppas både du och din familj har det bäst! kramar från Bärtan och Amanda
Skrivet av Amanda å Bärtan den 8 Oktober 2009 02:22
Underbar bild på vacker kvinna o söt drutt!! Synd jag inte e ledig imorgon,hade varit gött ses,ska jobba extra som assistent o sen till pappa o laga bilskrället!! Puss på dig o dina Krya på till dom som är hängiga
Skrivet av anna den 7 Oktober 2009 23:51
Lämnar liten hälsning med stora kramen till er alla. Vad bra att Drutten- matte är hemm i morgon; då kommer jag att få några fina foton via mailen, hoppas jag....

Webbplats: http://husses.cybersite.se
Skrivet av Husses Gunilla den 7 Oktober 2009 23:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida