Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Nätalbum tack gode dOG för dem....


Häpp"gnilla" here we go.Bara höklick o ta vad du behöver.....


Så härligt säger matte leta i sina cybergömmor och finna mig i så många roliga poser.Ingen kan sova som en Drutt ..Upp o ner ,på väg ur soffa och kort sagt i poser ni homosapiens får jobba på i sovande tillstånd:=


Torsdagen var en redig slappedag.En sån där fyllapåbatterierdag sa matte.Vi sov till lunch som planerat ,vi gick ute i solen som tänkt.Sen hade Flisan kompis hemma tills de for till dansen och då kom sjuk son hem från skolan.Halsont ,huvudvärk ...kort sagt det Husse har smittar ....Matte tar i trä för hon vill ju slippa detta inför stundande jobb helg.Men tro inte sonen eller maken tänker va hemma för det.Närå.Så länge Panodil finns uppfunnet så ska de minsann inte missa en sek av skola eller jobb.
Hmm tror alla är stöpte i den formen här hemma.Men det är ju bra för när någon ÄR hemma då behöver ingen tvivla på att de är sjuka liksom.Sen att matte förmanar ala sjuksköterska de sina och gör tvärtom själv är ju en annan sak.

Härligt samtal fick hon i fonen och det är alltid kul med såna.Ett annat kul samtal under dagen som kommer göra henne .....!!!!

Mat behövde de sjuka o friska så det blev Quinoa med friterade bläckfiskringar till de glutentålande och annan fisk till sonen.Rödbetsmangol,gurka och rädisor .Till det kallsås med dill och cayennepeppar gjort av yogurtcitron.Dryck:Limevatten.Alla nöjda och belåtna utom matte som fortsatte frossa i Italiensk chokladglass och chevre på digestive med fikonmarmelad medan hon njöt i sin ensamhet vid tvn.Så gött ha kontrollen och hon kände sig riktigt nöjd med sitt liv där hon och jag låg och mös.Vi körde kittelleken .Det innebär att hon sträcker ner handen där jag låg på mattan för omväxlingskull.Jag svarar med att vända mig med tassarna i vädret sen kan hon KIA MADEN=klia magen bäst hon vill och jag pussar och fnysnyser och ler med alla mina vackra vita tänder.Så när det är över kan jag vända mig och sova igen ....Härligt va hund .

Kvällen gick i Mammas pojkes tecken.En ny serie inspelad i värmen med svenska girls som ska fånga nån av 3 boys varav de tre boysen har sina speciella mammor med sig...Hmmmm.
Det blir som gjort för intriger.En tjej från Peking såg matte.Syriansk.
Sedan blev det se Debatt.Jo matte gillar såna samhällsprogram och det ihop med nyheterna toppade tvkvällen varvat med ro runt på favoritbloggarna.

Nu stundar fredag med magknip redan hos matte..... bara för matte får äran ...ständig ära åka med blå faran till besiktningen.Vi veeeeet ju att det aaaaaaalltid blir dyrt.Men nån gång ska nog denna fara bytas ut mot nåt annat fyrhjulsrullande lite nyare och lite bättre förhoppningsvis.Fast e klart denna bil är lånfri.Så de slantar för slitage är inte mycket egentligen varje år OM något behöver fixas.Ryser över fel på bil när du samtidigt sitter med höga lån på dem.
Så ja det är det ihop med att köra alt gå till en fredagjobbkväll som stundar....So long pling plong.


Photobucket

Svininfon idag behöver väl inte sägas att det drabbat en skola norröver och vi talar måååånga ungdomar som insjuknat....

Håll ut tänker jag snart kommer vaccinet...måtte man klara sig..../Källa nyheterna samt matte.
8 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida