Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


hus i helvete...

Ja, mycket har hänt... Vi får väl börja i kronologisk, hyffsad, ordning...

Ryggen bråkar till o från.. Gör fruktansvärt ont vissa dar, spec när jag drar vissa tunga pallar... Sticker till där revbenen går in i ryggraden så att säga... pratade med en massageterapeut, o han tyckte att jag skulle gå till en naprapat som skulle trycka o knäcka lite... Nån som vet hur mycket en sån kan kosta?

På fredagen för en vecka sen, hade vi en liten kräftskiva här! Det var riktigt mysigt, vi satt inne, eftersom det var lite kyligt ute.. Men gästerna hade tagit på sig kläder o var väl förberedda, men överlyckliga av att få sitta inne!

Trångt men vänligt!

O bananen var duktig på att skala kräftor!

I lördags var bröderna här, o det blev en riktigt lyckad lunch! Trots spöregn så stod Stefan under markisen o grillade, o maten blev perfekt... All mat gick åt, o jag trodde jag skulle få en matlåda över :)

Ringde min frisör i veckan... Färgen är borta, igen... Avskyr mitt hår... Mitt ansikte med... Håret är fett vid hårbotten, och torrt i topparna... ingen lyckad kombi i schampooväg... Ansiktet är fet i underhyn o torr på ovansidan... inga smidiga krämer till det heller... VARFÖR KAN INGET BARA VARA NORMALT?!? Så nu skall ja till henne på onsdag igen så hon får färga om det... Så denna gång kommer det typ bli rödvinsröd... Hjälper inte det så skall jag nog börja gå till en annan frisör... fattar inte att jag kan   ha sånt glashår att ingenting fäster... Irriterande... Men den lila färgen jag hade i slingor förut som var i märket jag skall få i nu satt jättebra.... Så nu får vi väl se :)

Veckan nu har väl varit sådär... Min nattchaufför har varit jättenere, vilket påverkat mig, o sen så har jag o idioten inte gått bra överens, o det har bara varit snurr o misär o fram o tillbaka.... Bra lastning idag dock :)

Till råga på allt fick vi svar från kommunen denna vecka.. Inget bygglov för oss... O vi är förbannade/ledsna/besvikna/irriterade/tomma... De har inte sagt NÅGOT NYTT sen förra brevet vi skickade in, utan hänvisar till det förbannade flyget...  JAG TROR KNAPPAST ATT DE KOMMER BYGGA UT LANDVETTER ÖVER BERGET O SPRÄNGA BORT BERGET FÖR ATT LANDA I VÅR TRÄDGÅRD NÅN GÅNG.... Vi har skickat våra papper till Borohus, så att de kan gå igenom det med deras jurist, så vi skall ringa Mathias på måndag o se vad han kommit fram till.. Vi har tre veckor på oss att överklaga om vi vill det... Blir även så förbannad på folk runt omkring... JA,  vi bor väl i ett "ruckel" om man jämför med hur andra har det, MEN DET ÄR VÅRT HUS! Det är VI som bor här, o vi är inte överlyckliga över situationen, men det funkar! Vi tycker att det är jättejobbigt att inte kunna bjuda in folk på kalas där alla kan få sittplats, att det första vi får göra när vi kommer hem är att elda för att den är 15 grader inomhus, osv, osv... Men det är vårt "ruckel".. O det är värt mer än man tror, både för oss o för marknaden... Suck o stön vad irriterad o ledsen man blir...

Jag äger iallafall hälften av denna koja nu... Brevet på det kom igår... Hurra till mig!

O till slut! En fantastisk pelargon som blommar i växthuset! i helgen blire iordninggörning av trädgård o växthus! skönt!

O imon skall jag ut med Linda, Marie och Maria från gymnasiet! Det skall bli riktigt jävla roligt faktiskt! Så längesen vi alla träffades! Wohoo! Först middag, sen utgång!

Tjing

9 Oktober 2009  | Vardagsblogg | 2 kommentarer
DET E JU DÄRFÖR JAG VILL BYGGA LÄNGRE NER I BACKEN!!

Webbplats: http://www.nogg.se/stevick
Skrivet av Vickan... den 9 Oktober 2009 20:29
Ni har bara ett ruckel, jag har ett Ruckel med en gubb jävel i, Men ja har ingen backe, den e nog de värsta med erat boende enligt mig.
Skrivet av Nisse Lasse den 9 Oktober 2009 20:27
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida