Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Långhelgsjobb

Bildspel som talar självMatte GÄSTBLOGGAR!!!

Helgen 9-12 oktober.Minnesrik både jobbmässigt och privat.
Vissa saker kan man berätta om vad gäller det privat och vissa inte .Det som hände natten lördag söndag var rätt märkligt .....Fått tillåtelse berätta av den det gäller.
Sonen som var sjuk har en gång tidigare reagerat mot Panodil trodde vi men det är många år sen och ovanligt enligt FASS .Men den biverkan som finns på den är exantem(eksem klåda) ,urticaria(nässelfeber)och allergisk reaktion.

Då vi anlänt hem från den fantastisk trevliga 40 årsfesten med tema Sverige i lördags(se bildspelet) miss i nassen och jag lagomt somnat runt 3 så blir jag väckt vid 4 av en son som vaknat av hysterisk klåda över hela kroppen.Stora som myggbett över allt och rödflammig varm hettande hud.En känsla av panik i hans ögon.Han försökt duscha och inget hjälpt.Som han såg ut!!!
Var bara att ta sig till sjukhus fast först efter ha gått på instinkt och gett honom de allergitabletter vi äter mot pollenallergi.Han hade ju ätit Panodil sedan torsdagen i fulldos så ja vad tro?

Köra var inte att tänka på båda pga trötthet samt av att jag aldig skulle chansa köra och kanske förlora körkortet.Taxi fick det bli.

Så ja där satt vi en taxi kl 5 på morgonen och tillika tillbaka kl 7 på morgonen.Barnkliniken besökt och en läkare tröttare än jag själv lyssnade lungor och konstaterade att detta får utredas på barnallergi .....Hon berömde att jag tryckt i honom dubbel dos antihistamin.

Taxiresan hem en snudd på märklig .Fredde och jag skrattade gott då han la armen om sin övertrötta mamma och vi gick och la oss som KILLE OCH TJEJ...jajajaj vet att det var mörkt och taxichauffören säkert var synskadad men kul var det få känna sig som 17 för ett slag.

Att sen somna och klara sova gott var inte lätt.En timme senare vid 9 upp för tömma blåsa.Kl 10 kom Flisan vaken och ville säga hej...Ängeln till min vän tog hämtade henne.Dock tyckte Drutten att han skulle väcka oss kl 11 .Så där höll det på.Maken som inte ens märkt vi åkt iväg ville ju ge frukosten som alltid på sängen så när jag äntligen somnat då var det dags för brickan ...:)
Bad få återkomma ...men var ju vaken då så lika bra släpa sig ner och dricka lite kaffe vid 12.
La mig så en timma igen och somnade för att raskt bli i kläderna och skjutsas till jobbet med start 14...Litet nätt dygn blev det kan man lugnt säga.Söndagen gick den också med mycket att göra ,mycket att ta i.Men ibland har man en autopilot ta till och söndagskvällen var så till ända och maken hämtade vid 21.30.Han kunde vägen denna söndag som dessutom skjutsat Flisan till basket en gång.

Så kan det bli och jag så glad att stora gubben mår bättre hela han.Så sjuk han varit .Länge sen jag såg någon så dålig.Egentligen alla symtom på Svininfluensan men de var inte så intresserade av det på sjukhuset för det var ju klådan vi sökt för.Blir mörkrädd då man tänker på hur lätt det kan spridas om sjukvården tänker så .Han hade liksom tagit Panodil pga av NÅGOT liksom....
Nu blir det svårt heta F och ha ont i huvvet eller feber el dylikt.För både Ipren och Alvedon likt Panodil har såna biverkningar som ovanliga eller vanliga.


Måndagen var seg gå upp kan jag lova.Önskade dagen skulle gå fort fort.
Mycket styr även denna dagen.Slutade i tid och så hemåt för att bara kasta mig i säng.Sov till 18.30 sen date med go vän.Så nice vara på banan igen.
Tänk att man kan jogga sig snubblande nära gul och blå!!Myskvällen pågår men som den kvinna jag är kan jag se film och skriva samtidigt.TWINSISTERS heter filmen och den är sevärd.Snart stundar sängens sköna kudde och dagen imorgon oskriven.Dock är den arbetsfri vilket känns bättre än på länge.

Kickan hemma.Trodde sonen också men nope honom får jag tjudra för att ha hemma.
Men han varit bättre idag trots huvudvärk och halsont fortfarande.Får se om en barsk sköterskestämma kan tala om vikten inte gå för tidigt.

So long och var rädd om dig !!!

Så till en hel hoper nya härliga klokskall en underbar vän hjälpt mig göra!!Detta passade så fint idagPhotobucket

Vad gäller svininfluensans vaccin så är denna veckan startskottet i vården.Håller utkik i dagspress och letar efter info.Snart kommer vintern med sprutorna och sticken man som sjuksköterska sent kommer glömma och säkert drömma om också.
12 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida