Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


MUSEIK ATT VERKLIGEN NJUTA AV SÄTT PÅ DITT DATALJUD

Tillägnad Kusinwitamin som särskilt gillade tiden på bloggen förr i tiden då vi hade musik med.Som hund är jag verligen trimmad...till att lyssna på ALLT kring Felicias hemmasnickrade melodier till Idol till då just nu MUSE som blivit årets grupp för matte ladda i lurarna.Om förra årets grupp var THE KILLERS och året för det var COLDPLAYS så är detta året definitivt MUSES.Märkligt men matte har förkärlek för ENGELS:::::MÄN!!*L*


Denna låt kommer från THE HAARP skivan som är bättre än den nyutkomna tycker hon.
Låten heter NEW BORN har sån häftig uppbyggnad.....från klassiskt till jordens elgitarrer.
Ja bara gå in på din Youtube alt Spotify och lyssna dig het.


Tisdagen gått och lillhusse hade gått till skolan..ja åkt mer då .Han är en envis pöjk.Han kom senare hem med projekt arbete i form av en rapport om Torsken och miljöpåverkan...ehh höll på bli Rotmosuppgift för mig o matte men idag var avfärdsdag till far sin så det blir hans fisk att fjälla kan man säga.Han iallafall fixa sidor att söka på och ha som favoriter till rapporten.Attans vad jag hann lära mig också om TORSKAR.


Förövrigt har inte många knop gjorts den lediga dagen.Ingen kan softa som matte och jag och Flisan för den delen.Den ungen är så skön.Smyger upp vid 9 hugget.Stänger om mig och matte och går så ner och fixar frulle själv och styr tills matte behaga vakna runt 11 hugget.Så skönt utvilad och som gele i hela kroppen kände hon sig.

Morgonrock blev eftermiddagsrock .Lillmatte tog mig ut första rundan och de båda de andra i en höstpromenad ala solsken.Jag sinka dem lagomt med att borra nosen ner i alla tikars goa kisselukter.DIRTYDRUTTEN kalla de mig.

De såg en konstig film som hette NARNIA i många timmar och softade lite till.
Sen fick dagen faktiskt ett avslut i motion också och det tackade ju mina tassar för ...Matte o Topsen Pilata sig efteråt.Husse han storhandland mat.Man får tacka för nytt torrfoder.Dyrt ..of cóurse...Världens bästa Drutt kräver endast det bästa köttiga.
Kunde inte slutat bättre än med Desperate Houswife vila ögonen tyckte de tvåbenta .Själv slog jag ingen mina bruna vid det laget.

Husse insåg att han blir utan firande på morgonen på sin födelsedag om några få dagar.Matte tvingats byta sin tur till att börja early.Känns så där tycker hela familjen.Hon är för hjälpsam tyckte de alla.Just den dagen hade hon faktiskt behövt få ha sin morgon till att just få mysa med sin familj.Blir inte samma sak liksom ta det nån annan dag.Att dessutom kvällen är vigd åt föräldramöte för sonen gör just den dagen helt kaputt....Stackars husse.

Nu stundar sängvalsen .....och att så till dagens klokskall

Photobucket


Dagens Nya influensa info:
Så sant så och sant eller inte ...men det lutar åt att Sverige kommer gå med överskott av vaccin ...då det kan vara så att vi endast behöver ett stick och inte två som befarat...

Hmmm tycker gott man kan skänka det till något land som inte har råd vaccinera.Eller gör vi som med så mycket annat överskott i Sverige..bara eldar upp miljonerna??

Gonatt folks...och ni som ville läsa om Panodils fara eller icke..får backa och klicka på blogg ovan.


13 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida