Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Herr Mupp firat födelsedag..nu firas att det är HELG & Världen att svälten uppmärksammas!!!Hellu folks...Husse tackar för alla "tysta" grattis via ert besök.Ni var många igår.
Inte glömt er men just upptagen in the real life.Matte jobbat för fullt och jag har igår firat husse som en kung .Just morgonfirandet som räknas i vår familj.
Han blev överraskad och jättglad...kläderna han köpt själv fick han låtsas bli extra glad över.Men så är det ska mister bli nöjd vill han shoppa allena.Bläck skjorta och Lee jeans bidde det detta året .Han hade gulligt nog köpt ett paket till lilla Kickan också och det gladde henne enormt.

Torsdagskvällen tillbringade matte på sonens skola och det var givande och bra.Sedan hem och båda somnade i soffan kl 21.00...vet inte om det nånsin hänt men både matte och husse enormt trötta denna veckan.Mattes knäppa schema gör inte saken bättre.Hon hoppas på att det kan bli en förbättring på det .Men som sagt alla kanske inte förstår vikten av att ha ett jämnt schema där ledigheterna är bra fördelade och att veckan efter sina helger ska inte va värst planerade utan bäst.Nu är de ju 3...och 3 borde ju kunna dra jämnt eller hur är det med er girls...går det leka på 3?

Fredagen har jag tillbringat hos mormor och matte var som Sherlock Holmes denna morgon helt i onödan.Upp till jobbet och allena fredagen har bjudit på en i hennes ögon mått mätt BRA DAG.
Avlösning kl 15.30 och så iväg för hämta mig och husse.Sedan för att köpa Tacotillbehör.
Höstrusket visade sig idag som kallt strilande regn.Lite telefonsamtal från bilen utfördes .Viktigt hålla kontakt med folk så gott det går.Ni kanske läser här om hennes liv men hon vet nada om er :) Glöm inte det.

Så bara in genom dörren.Svida om till träningskläder och så gjorde hon som ingen skulle göra just då 16.35...jo hon la sig däruppe på sängen till just 16.55 för att komma precis i uppvärmningen till boxen i gympahallen lite längre bort 17.03 pip.Alla powernap är bra i mattes ögon mätt.
Boxpasset var blase i jämförelse med det i onsdags.Om något var roligt så var det att slåss på riktigt mot sin goa vän.Sorry över boxet i magen banana!!!Men du fick in rätt bra slag du också hälsar matte.

Hemmavid väntade det husse gillar bäst.TACOS.Hmm jag gillar det också men ingen fattade det...grrrrf.Torrfoder på en fredag gaaaaaaaaaah.
Coronaöl sa de var gott till .Inge rötjut för då är risken stor att de somnar igen fnittrade dem.Så sagt och gjort fullproppade med mat och tårta till efterätt ligger husse och läser sporten ur Aftonbladet.Matte hjälper mig snickra dagbok...och lillan badar och tvättar hår och ropar över olika shampon och balsam.
Kvällen kommer vidare fortsätta med STOR GODISPÅSE och IDOL!!!!

Sååååååååå skönt pustar alla.Såååååååå skönt det är fredag....ÄNTLIGEN!!!!
En helg göra vad vi alla vill.Planer finns men de tar vi och berättar om en annan dag.

GOHELGKRAM TASSAR EDER ALLAS DRUTTPLUTT!!!!


Photobucket

Svininfluensafrågor:

Hur ska man vet när man ska vaccinera sig.?..Håll utkik i er dagspress ett gott tips!!!säger matte.
16 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida