Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


En kroppens vecka

Såsom dagens ordspråk från noggen om att det är gott hjälpa andra men viktigt tänka på sig själv under tiden.....det ska tas fasta på.Det går inte var tillgänglig nonstop dygnets alla timmar alltid.Ibland ska det lyssnas inåt för att inte stjälpa sig själv.

Denna veckan varit trötthetens vecka samtidigt en kroppens vecka där den fått vara i rörelse och för att hjärnans trötthet ska få chansen att tömma sig via hjärtats pumpande istället....Fiffigt det där.

Lördagen var således även en sådan.Backig och jobbig men med Haarpskivan av gruppen Muse i öronen så tog matte och jag oss runt bygden i strilande regn.

Lång sovmorgon hade vi också och det gjorde gott gott.En ny bok på 700 sidor ska hon nu plöja medans jag tänker drömma mig sött bort på hennes mage under tiden.

Husse haft mest hushållshelg vs löpa han.Tvättat och fixat och donat.På lördageftermiddagen gav de sig iväg .Ja när det började mörkna förstås.Goda vänner i stan väntade med god god mat och dryck.Citronlättöl från Tyskland fick matte att "gilla".
En glutt på körslaget och konstera att fel kör åkte direkt.Lite mer godis och tjöt i soffan och planering av vintersemestern.

Framåt kvällen hoppade de i spat ...onekligen SPA...Så ljuvligt 39 C och bubbelutespa .Där drack de champagne/eller jordgubbsbubbel för den körande och åt jordgubbar och gick en cirkel runt bland de olika sätena.Få luta sig bak och kika på stjärnorna och trassla ihop sina fötter...Kort sagt livet på en pinne.Trots att matte inte gillar fötter.Själv gjorde jag deras trädgård DRUTTMARKERAD överallt .
Som geleklumpar styrde de sen färden hemåt i natten...och landade återigen med sin bok....

För att vakna till en solig söndag.En morgon i sängen zusammen.Så skönt veta dagen är deras och bara få vila sig och hämta kraft för ny jobbevecka.En lång promenad med mig har de alla gjort och så lite film som avklaras se.Lite träning för kickan stundar med hennes basket och matte avslutar sin kväll med handskar .Precis så som en söndag ska va helt enkelt.Soft men ändå snäll för kroppen och således knoppen.


Photobucket

Varför spreds inte influensa med samma kraft som befarat i sep/okt?

En Rhinovirusinfektion (förkylningsvirus) sätter igång immunförsvaret i cellerna i luftvägarna, och gör det svårt för ytterligare ett virus att infektera. Det varma vädret under september gynnade förkylningsviruset och tycks därmed ha utklassat influensan under perioden.

18 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida