Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Hugget gav ömt efterspel


Hellu every doglover!!


Hur matte mår efter gårdagens stick i pälsen?


Jorå.En rätt sömnlös natt blev det då hon fick en av de mycket vanliga 1 av 10 biverkningarna med just ; Smärta och svullnad vid insticksstället.Den värken var kort sagt OND för att inte lägga för mycket personligt tyckande hälsar matte.

Så hon tänkte först sjukanmäla sig denna morgon pga extrem trötthet av brist på sömn...men masade sig upp och for iväg då hon bytt sin tur till att börja tidigt tidigt.In med mig till mormor och så in på jobbet.

Där visade sig att hon skulle arbeta allena som nurse och det var bara bita ihop för det visade sig bli en riktigt intensiv arbetsdag.

Massor med konstigheter helt enkelt att lösa och under tiden hon lindade ett par ben kände hon värmekänsla sprida sig över hela kroppen och ut kommer matte flammig som en polkagris...Ansikte och bröst...Åter en biverkan ..den vanliga 1 av 10 eller 1 av 100 med just värmekänsla och svettning.Fanns inget matte längtade mer efter en deodorant och en dusch efter det....

Utan goa förstående kollegor hade dagen varit bedrövlig men så är det ibland.Det ena ger det andra vissa dagar.Det tar ut varandra liksom.Det jobbiga och skratten och djupa samtalen.


Så gick dagen och avslutet kom.En allmän sjukdomskänsla 1 av 100 eller en av 10 vaccinerade ;infann sig i hela kroppen och vid hemkomst gjorde matte det kroppen bad om ...ta hand om vaccinet och få de att jobba klart i lugn och ro.
Sängan intogs 16.20 pip och klevs ur vid 18.30...djup sömn gjorde susen den dova huvudvärken den ville dock stanna ett slag till....


Detta visste matte om och ändå utsätter hon sig för det ...Konstig mänska...Hon visste nämligen om :

*En biverkning försvinner oftast inom 1–2 dagar
utan behandling.


*Det kan vara bra att veta att risken att drabbas av en allvarlig följdsjukdom på grund av den nya influensan är betydligt större än risken för allvarliga biverkningar av vaccinationen.

Så så är det att få denna spruta har följder och förhoppningsvis är ju den goda följden att slippa må just så som timmarna detta dygn och då inte ett dygn utan vi pratar många dygn!!!

Released är ordet och frågar du matte om hon tar nr 2 ...så absolut men hon ska RITA ETT X där den ska stickas och inte kika bort som den sköterska som låter en annan sköterska klåpa sig och sticka den upp i muskelfästet.Utan överarm och rita likt ett hjärta där nedanför axeln DÄR I MITTEN ska den in i muskeln.


Photobucket

Hon tänker se till ta den så hon inte jobbar dag dagen efter och kort sagt bara bita ihop för den goda sakens skull...

Nu det bästa som kunde hända denna tisdag .DESPERATE HOUSEWIFE när det är som bäst.
Maken lagade så god mat idag så matte höll på äta ihjäl sig.Sonen förhörde syrrans läxa och höll om sin mamma som led av sviterna ..själv hade han vaknat av ont i armen en gång och känt av likt träningsvärk o svårt lyfta armen högt, men inget mer .Strong boy.Matte talkat med sina goa vänner via datorn och det är så gott ha er girls i vått och torrt i nöd och lust.Nu ber matte och knäpper sina tassar för hon vistats i samma rum som en som nu är magsjuk och en med halsont och feber..undrar vilket virus som biter sig fast i matte?...lagomt till treledigheten? .....Förhopppningsvis inget mer än kärlekens.....Först en sovmorgon och en jobbekväll som ska klaras av ....o sen en dagtur igen...men attans så fort sen är det favvodag igen folks....Ikväll söker vi Safemanband på youtube och njuter Tryggt...


Gonattkramen och idag tycker vi detta klokskall passar himlans bra:


Photobucket

20 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida