Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


På den tredje dagen.....
Som rubriken idag säger så är matte på den tredje arbetsdagen trött.

Trött pga att mycket energi går ut och väldans lite in för stunden.En datastund efter kvällsjobbet och en stor tallrik med naturell yougurt med Branflakes blandat med Start och till det en thekaka med havsalt bregott och en skinkskiva till ...det la sig som bomull i magen.Ovan på det ett supergrönt saftigt äpple att glufsa i sig som nattvickning.Mat idag inte varit prioriterat liksom mer än just smörgåsar och gröt till frukost.

Klockan slår snart 23 och dags kojsa för morgondagen har nya sjuksköterskeuppgifter i sitt sköte.En early morgon blir det och inte vet jag vart jag ska än...Hoppas på bästa Druttvaktslösning.

Lillördagen spenderades i sängen ända till lunch för matte och mig .Jag gråter aldrig.Sover Jena så sover Drutten liksom .Som ett är vi hon och jag.Skulle aldrig be om få gå ut utan sover vidare och njuter av våra sovmorgnar.
Hon tog mig sedan runt i Miss Piggy pyjamasen(jo hon äger en sån)...Vi borde hitta en Herr Mupp pyjamas till husse :)
En kepa hade hon dragit ner långt över hårburret.Somnar man med blött hår tar det tid för plattången att få det rakt kan jag lova hehehe.Den pälsen hon hade på skallen är inte att leka med.


Efter några baljor kaffe och stor tallrik gröt så bar det iväg och jag vaktade huset från soffryggen eller vad jag nu gör..SKÄLLA JAG ???? AAAAAAAALDRIG.


Matte på grannboende och ett möte där sedan upp till sitt jobb 16.15 och komprimera tiden för hinna lika mycket på kortast möjligast tid...sen möte igen kl 20.Kort sagt en smått inre stressig dag vilket resulterar att relaxtiden behövdes här i bloggen en stund.Landa planet...ladda batterierna och tömma ur sig dagen i text.

Det positiva idag är kreativitet.Nytänkande.Energigivare.Goa undersköterskor.Goa kollegor.Bra chefer .Härliga boenden.Ett fantastiskt jobb.Ett fantastiskt yrke få utöva.Det negativa ...TIDEN .Känslan av tidsbrist.
Gott få komma hem till någon som älskar en för den man är hälsar matte.En go puss och gonattkram och ett öra som orkar lyssna på det innersta.En go Drutthund som talar tyst och nosar och hälsar välkommen i dörren.Det är gott .Klart matte du är ju det bästa jag vet .Min vänstra tass.Dessutom en som kan hitta positiva ting i en ganska hopplös dag....


Nu stundar en ny dag och det är torsdagen.Den är ofylld och ingen vet något om den än.
Matte läser på nättidningarna att folk drar sig vaccinera sig pga biverkningar som man hört om.Näe säger vi.Hellre en biverkans dygn eller två än bli sjuk och hjälplös i veckor samt veta att man smittat ner ytterligare nära och kära...o kanske en och annan som absolut inte kunde vaccinera sig och som inte klarar få flunsan.

Är vi chicken i Sverige?Först gnäller alla om att inget vaccin kommer sen kommer det och då vill vi inte ha den pga ont i armen och miniflu symtom....Det är fakta och precis det jag skrev om.Fakta för matte .Individuellt som sjutton.Min sanning är bara min....hälsar matte.De ber oss rapportera in OVANLIGA biverkningssymtom.Inget av mattes i gårdagens blogg platsar som ovanligt..Synnerligen vanliga.Det ingår i kakan liksom.Huggets efterspel.Sprutan i pälsens eftergift:)Matte hälsar att dag två är armen back och lyftbar näranpå fullt ut.Huvvevärken kommer och går...Flushen likaså...sen kaaaaan det ju va så att stressen idag gör sitt till oxå....kaaaan ju va såååå.


Vi hälsar nya och gamla läsare välkomna till vår blogg.Besöksrekord i två dagar och det är kul då temat gäller något angeläget .Denna månad är ju annars vigd Rosa bandet tema men har blivit en månad i Vaccinationens tecken likaså.

Tror bestämt det blir en Safemanband googling idag med som avslut innan klokskallet.Blir en låt tillängnad min gudson Melker idag.
Tycker min bror lyckats förträffligt med denna text och låt.LOVE IT.Inte många dagar kvar förräns matte och jag o fam Mupp får pussa honom 3 år!!!Photobucket

21 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida