Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


SjukdomarTänk om sjukdomar inte fanns.Tänk om...

Då skulle många människor vara utan bekymmer ,oro och lidande.Likaså djur.
Vi har en förmåga oroa oss för varandra och för vårat eget väl och ve.Matte oroas just nu .Husse också.

Jag oroas också.Över min allra bästa och enda riktiga hundvän sen jag var valp.
Min alldeles egna goa Molly fått trist besked om sin hälsa.Vi hundar säger inte så mycket då vi ses i ord.Vi handlar enbart.Lite lukt där bak.Lite slick i mungipan sen var Molly som en ny kvinna där hon la sig på gräset och krumilura runt på det blöta gräset på bästa labradormaner.Aldrig förstått mig på det där i att rulla sin snygga päls i träskmark.Tänkt hon skulle få lära mig tjusningen i det .

Hon är 6 år och jag 4 år ung.Inte ska vi väl lämna jordelivet för hundhimlen så tidigt?Här är vi förra vintern.Unga och friska.


Leende Molly


Tur man inget vet om sin framtid .Vem vill egentligen veta?

Näe en dag framåt och ta tag i den dagens tuggben det är mitt motto.Var dag har nog med sitt torrfoder liksom.Förstår ni vad jag menar? Tror det.
Matte har just nu endast lust fara upp till en go vän i norr och få sitta på älgpass.Åka hundsläde.Gå upp i ottan och till ladugården.Kort sagt leva lantliv och bara va i kyla.Det vore nåt.Det är det ena spectrat.Det andra är sitta under sin kokosnötpalm med en drink.Lite go musik i en MP3 och se ut över horisonten.

Lite närmre i vattenkanten ser hon sin familj leka i vattnet .Snorklandes efter fina fiskar.......Tänk båda är uppnåeliga drömmar såsmåningom.Inte bara drömmar utan en verklighet för ett slag.Däremellan kommer vardag.Mörk grå okt/nov/dec/jan/feb att ta sig igenom med bästa päls.

Morgonen idag var en sovmorgon .Sedan en go stund med Flisan och mig.Matte älskar 8 åringars tänk.De tänker så bra tycker matte.Så finurligt och enkelt.Love den smittan det för med sig.Enkelt tänk.Matte tyckte lillskrållan var så söt där hon satt och såg film att hon tog en bildsvit.Får visas en annan dag.Poppis ha bloggar som tom skrivs till sina barn precis som jag tassar och skriver egen hundblogg.Ni har väl inte missat att speciellt Henrik (Malin Bayards man ) bloggar så hos Bloggfamiljen.Rätt kul läsa.Nästan så matte också bloggade en gång i tiden .Finns åtminstone fotat och skrivet sedan -06 på främst lillsnurran.Ju större barnen blir ju mer vill de inte medverka på bilder och i pinsam text *veta*

Efter det sammankomst i sjuksköterskemöte och ja de tänker inte riktigt lika lätt liksom men det flöt på till levande ljus.

Jobbekvällen flöt på rätt okej tills en huvudvärk kom och plågade matte till vanvett.Vid hemkomst lite gott prat med maken.Utfodring av hungrig matte.Själv tog jag mitt märgben och återanvände det på bästa Druttförmåga.
Allt medan matte fick se Zlatan göra både mål och medverka sitt program för unga talanger.

Så dags för godnattet.Imorgon då gäller det.Dagen D .Matte ska då vaccinera alla "sina boenden" .En liten vaccinationsmottagning ska hon öppna .Spännande och hoppas det både går och blir bra för de vaccinerade.Finns inte en chans matte sätter den i fel muskel det är ett som är säker.


Photobucket

Här sätter vi punkt*L*Kram


Photobucket
26 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida