Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


En blogg för alla?
Photobucket

Att tassa runt i cyberrymden och landa i olika små noveller /bloggar /dagböcker/hemsidor det är mångas tuggben just i cybern.Att läsa någon annans tycke och tänk.Få "nosa" in i någon annans liv och leverne.Följa någons liv eller helt enkelt förfära sig i någon text.Kort sagt många som läser men ingen vill erkänna det.Finare läsa skönlitteratur.Själv tycker matte inte det krockar .Går göra två saker då man är kvinna...

Mina betraktelser varieras inte mer än till färg och form varje dag ny bakgrund.Dagboksbetraktelserna blir ju aldrig lika för en dag ser aldrig lika ut.

Avkoppling är anledningen till att sitta vid datorn en stund.Tycker själv det är superbt få spy ur sig dagens händelser innan jag tvättar odjuret där nere godnatt och drar en djup suck på mattes fötter.

Just idag hade jag massor tala om när hon anlände hem kl 17.15.
Hon fick en hysterisk utskällning.Jag brukar te mig glad när de kommer hem men just idag var jag pissed off.Matte fick inga bra svar ur tonårsonen mer än att ja han var väl ute för 2 timmar sen.Bajsa han? Öeehh ehhh ja det gjorde han.THE END av discussion med en 16 åring inne i en dataspelskamp iklädd hörlurar där andra lika mörkröstade ynglingar fortsatte prata till honom.

Men gahhh.Hur kul vara hemma hela dagen med någon som sitter på sitt rum iklädd lurar och liksom inte gör något kul mer än till slut går ut med mig.
Konstigt jag var pissed off eller.Men så är det matte och jag kan tala med varandra och jag har väldans mycket bra saker att säga många gånger om hon bara lyssnar.

Det heter ju HÖSTLOV...trodde man skulle få vara ute och kissa på lövhögar och märka sitt Druttrevir.Ja ja ja Drutten du ska få åka mommo imorgon och kissa Såphillreviret färskt och fint igen.Nöjd? Jo...men är ju allra helst där du går matte.I dina fotsteg liksom.Ingen Drutt utan Jena.Ingen Jena utan Drutt.


Hur gick det förresten vaccinera dina boenden idag då matte?
Jorå.Förutom att 10 doser sprutade som vit mjölk över hela syrraexpeditionen så gick det bra.Det blev nåt övertryck i ampullen och det kunde gått illa och hamnat i mattes ögon men hon riktade flaskan bort från sig och det räckte....Undrar om hon bara skulle sett svin efter det???

Men men annars efter det gick det prima .Fick fantastiskt gullig hjälp till att få till en liten vaccinationsmottagning och där kom de äldre gående eller rullande på rad.
En skärm gjorde att de kunde få lite privacy men ändå känna att det var något speciellt som hände just denna dagen.De som inte orkade besökte matte istället på rummet .

En liten studie blev det.20 st fick vaccin och INGEN sa att det gjorde ont när man sprutade in vaccinet eller ens efteråt.De som verkligen var medvetna frågade matte extra noga men näe det hade inte ens känts.Märkligt för det var liksom annat ljud i skällan på dig matte och lillhusse också som tyckte det gjorde så ont.

Tror förklaringen ligger mycket i stickteknik och vana att ge injektioner inne i en muskel.Just "skjuva stickväg" är viktigt.Dvs spänna huden åt varsitt håll.Att dra upp halva sprutan och sen släppa för att förhindra att vätskan ska rinna upp i fettet och där irritera.Vätskan ska in i muskeln o stanna där är ju målet.Samt inte vara rädd att få in nålen långt.Det är bara när man väger 38 kg och ej har så bra muskelmassa som nålen ska stanna till hälften.Resten av oss är oftast i proportion till just dessa nålar.

Nu kommer nästa lilla lilla studie att se hur många av de äldre som får biverkningar.Går ju lätt fånga upp då de bor på plats .


Tisdagen kändes kort sagt kul att jobba.Matte gillar utmaningar och när det händer nåt nytt även om det är pirrigt innan.Den förlamande tröttheten fanns inte när hon styrde hemåt .Dessutom nu äntligen fått tider för undersökningar av tjocktarm och magsäck.(nån som vill följa med hålla handen ?)
Husse fått tid för undersökning han också och det lugnar.
För er som känner till bakgrunden så startade denna blogg med en Hjärninflammation i år .Vi önskar hett i vår familj att vi slipper avsluta med en ny sådan för att tala klarspråk.Symtom finns .Ber en bön att det inte är det ånyo.Just en virusencefalit om man googlar på det innebär mycket symtom .Dessutom ingen rolig diagnos bli fri ifrån.Hur som nästa vecka är vi kanske klokare när LP är gjord.Lumbalpunktionen.Denna gång var matte snabbare än blixten och skrev ett mail för husse att läsa upp för läkaren så INGET blev lämnat åt slumpen.
Finns ibland fördelar vara gift med en giftig sjuksköterska.

Matte konstaterade idag med min urhusse som var på besök på jobbet att livet för en del är som att hoppa Jenka...Jena hoppar Jenka liksom .
Husse lärde sig sig snabbt hitta lite sjukdomsvinst.Men va bra Åsa .Nu slipper jag ju hemarbete och får baaaaara vila.Jorå sa matte och började skala 1/2 kg potatis till en kasslergratäng:).

Nu har vi inte tid mer för jag ska hoppa upp på mattes mage och sova till hennes favvoprogram Desperate Houswife och där finns ingenting som får störa .Nixnada.
Imorgon får hon jag skrev om igår, min stora BIG LOVE LABRADORMOLLY sin dom av vetten.Håller alla tassar .


Photobucket
27 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida