Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Colgate

Voff....nu är det snart slut på lillördagen.En helt okej rondag även om de saknade Dr Drutts ordinationer.Matte gillar flowet i dagens rond.Härligt flow med skön stämning .Smörgåsarna var helt fantastiska till kaffet och magontet kom som ett brev på posten på matte.Hon van men vet att kanske slutet på magkramper sen barnsben får sin lösning innan årets slut.Kvällen avslutades även den i kramper.


Med en NT i handen gjorde hon en lunchrast i "sköna rummet"..hehehe sicket kul namn ...näevars döpt till Lugna rummet.Sköna rummet finns nog här hemma tror jag:)

Hennes kollega aggerade syster åt matte och hon slapp vandra som en nåldyna.


Det inhandlades idag ting på IL APOTEKE.Ting till munhålan .

Matte tycker det är viktigt vi alla har god munhygien för därifrån kommer många sjukdomar tror hon.Det vet väl alla hur det känns gå till tanddoktorn .Som motsvarande bilbesiktning eller hundutställning liksom.Där får man inte så mycket tycksyndomfaktor .Mer OJ så illa du skött dig detta året.BÄTTRING sen tjötas det om tandtråd vs tandskrapa och tuggben till mig.Alla kör som bara den månaden efter besöket med tandtråd osv och sen blir allt som vanligt.

Mattes tandläkare kommer älska henne efter detta året.Som hon skött sig.

Nr 1 Mjuuuuuuuuuuuuuuuuukt TandborsteNr 2 Colgate sensitive(den som funkar bäst för matte .Köps överallt utom på apoteket:))Nr 3 Nyheten Plackers for kidz.I coola färger så slipper man undra vems som ligger kvar (för de går återanvända)
Nr 4 Munskölj Total Care SensitiveSå ja nu är liksom förrådet komplett.Matte tycker att männen i familjen tror att munsköljet är dagens snaps och ber dem ta lagomt av den så den räcker liiiite längre.


För övrigt i husförrådet där ju tron får stå för effekten en del är faktiskt dessa två produkter:En kur Berocca aldrig fel .Massor bra vitaminer när man är utsatt för stress och tränar mycket bla.Omega 3 det mumsar hon året runt.
Sägs va bra för hjärta ,hud ,leder och hjärna.Om man som matte klarat sig utan förkylning i 1 1/2 år och det enda hon inte ändrat på är Omega 3 intaget då törs man inte sluta så resonerar hon.Så ja där har vi ett bländande leende i en sund kropp ....Det sundaste matte gjorde efter jobbet var fara iväg på boxpass och det var ett riktigt höjdarpass.Hon fick slå sig trött heeeela hon.Mycket bra av Miss Norr .Hennes pass är outstanding i vår stad tycker matte.
Mor och dotter har myst tillsammans med mig medans husse sovit hela kvällen.

Nu stundar bädden och jag har skvätt sista drillen i våra rabatter.Inget hört om Mollys öde än....Husse känner sig ....trött.Mycket trött.Matte undrar om hon ska knyta fast honom i sängen inatt så han kanske stannar hemma från jobbet..Lång väntan till nästa torsdag....

Ha den nu bäst folks och glöm för all del inte ta hand om både kropp och själ.

Photobucket

Idag kom en fråga angående Svininfluensan....Den löd så här.
Smittar jag då jag får biverkningar i form av feber och en släng av influensan.

SVAR NEJ.Vaccinet är avdödat ämne och reaktionen är svar från din kropp som tar hand om det.

Frågor ikring om spruta nr 2 eller inte ska tas?
SVAR: Som det rapporterna är nu så ska vi ta 2 vaccin med 3-8 v mellanrum alt längre pratas det om.Just för att få fullgott skydd.

Håll utkik i dagstidningar alt på internet och ditt sjukhus hemsida exvis.Just nu riskgrupper vuxna (inkl gravida)och vårdpersonal denna och nästa vecka i Östergötland.Givetvis fortsätter man ge riskgrupp barn till de som ej tagit än.

Får frågor IRL om kommentarsfunktionen i min blogg.Nu är det så att jag kan mycket som Borderterriernas kung men läsa är min brist....Ser er ändå och kan riktigt nosa mig till era reaktioner.Just nu ser jag att du ler*L*
28 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida