Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Halloween vs Allahelgonahelg vs Jobbehelg


Precis så känns rubriken för familjen denna helg.Väckning fredagmorgon med schemafadäs som sedemera löste sig med ett söndagsoffer där ett dagpass blev ett kvällspass.
En arbetsfri fredag där matte och lillan hade en badhuseftermiddag.Som gele gick sen matte iväg på tufft boxpass.Husse hade en vilsam dag för det behövde han.Han vallade mig runt bygden och det var ju skönt:)


Så svidade de om och kom ut som monster inom en kvart efter boxpasset.Matte kunde ju skrämma en ....Drutt...Flisan världens sötaste devil tycker dem fast det säger de inte högt till henne utan jättefarlig såg hon ju ut.Se bild nedan.

Så upp i bygden för en Halloweenfest med 6 vuxna och 5 barn.Alla utklädda.
Jag kände mig som en nakenhund tills husse kom på den geniala iden låna ut B mask ...Sketsnyggt vettja ....Se bilder nedan.

Matte kom som spindelkvinna och fick under kvällens gång testa lite olika utstyrslar och frisyrer.Vet inte vilket som blev bäst liksom...

Husse kom som spindelman han också och vi tyckte nog han gjorde sig mest muppig i lädermössan...
Måltiderna var spöklika.Vad sägs om bålens frysklampar...isande läskiga .
Grön pasta och jag kan säga att det var nog inte det folket mådde illa av dagen efter....nope....Säger bara tänk på %.....


Sist och absoulut minst vill jag IL DRUTTO nämna PRINSEN...den lilla katten döpt till ja PRINSEN....Så yttepyttig och jag beskyddade den heeeela kvällen.Ett hårt jobb men nån måste ju göra det....Ja det var ett halloweenparty med stort H .Jag var med dem till the bitter end.
Kanske de kan börja få rabatt på taxi S .Stammisar med två fredagar på raken.Trygg och fint kom vi hem till våra sängar ialla fall(ja soffryggen min alltså)

Matte blev väckt med frukost på sängen .Jarå som alltid.Sedan gick vi lång promenad efter lunch upp för att hämta bilen .Sen har jag inte sett henne förräns ikväll.
Hon jobbat och styrt och ställt.Frysarna i köket på boendet gick sönder så det har tömts kylar .Kvinnor kan.Raskt var de tömda och alla mat utspridd ialla husets avdelningskylar.TURLIGT NOG hann inget förgås denna gång.Så bra det upptäcktes i tid.Nu kan alla få Alla helgons dag middag med köttstek som planerat.

Matte sagt det förut och säger det igen.Underbar personal jobbar hon ihop med.De gör liksom arbetspassen många gånger.Små guldkorn.Som ikväll då matte håller på som bäst o delar piller och en uska kommer med en räksmörgås de gjort .Sånt värmer enormt.Omtanke är ordet.

På fråga lite senare om hon skulle hem och sova och hon svarade näe inte riktigt än.Tänkte se en film med maken först.Inte hade hon räknat med svaret/frågan från en äldre människa......ska du hem och se en porrfilm???

Som hon fick skrattattack....Maken hade ju hyrt en film från Natzikriget och inte tänkte matte på att hennes svar kunde missförstås så kapitalt!!!Ett gott skratt förlänger livet folks.Oj så gamla vi i vår familj för trots mycket bekymmer och oro har vi alla lätt till skrattet.

Tack till goa M-L & T för en fantastisk Halloweenfest.


Photobucket


I ett spectra av skratt finns alltid tårar också.Denna helg kan aldrig bli annat än en sorgehelg.(även om timmar av glädje kan rymmas)En minnenas helg för de nära och kära vi förlorat och som vandrat vidare.För matte blir det speciellt hennes mormor som kommer i focus i form av gravbesök.Men i den ljuständningen innefattar många ,många fler .

I fint och ljust minne är ni bevarade.


Photobucket

31 Oktober 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida