Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


MmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmOm gårdagens blogg var rätt nödig och fylld av kiss och bajs så är nog dagens mer smaklig.

Jag började just få för mig tugga i mig datorn för jag bloggat fiiiiin text och så bara beslutade burken sig för hänga sig och i den hängningen dog texten.Slurp.

Ronddagen gick bra för mig och matte.Mycket skratt är det.Jag hade kul med lillebror en stund och de äldre gladdes åt mig .Alltid uppskattat.Vid hemkomst hittade matte mig på ett rum liggandes på en matta medans anhöriga var på besök hos sin släkting.De var förundrade över hur soft och lugn jag som hund var.Sällan de mött en Borderterrier så lugn.Då blev jag jättstolt och pälsen lurvade sig.

Matte plågdes av magkramp.Där kontrasten gick in så samlades den till cement och ville inte ut.
Smörgåsen med ägg och annat gott ville däremot ner.Så där vaggade hon omkring glad ha jobbkläder som är som säckar för en gång skull.
Däremot var hon effektiviten själv .Positiv och på med bra jobbflow.Goda samtal blandat med rent ös.

Oron för husse spelade in men han klarade undersökningen med bravur utan någon hålla handen och hon kunde hämta honom senare på eftermiddagen.Provsvar imorgon och några av rören hämtade ur ryggmärgsvätskan dröjer veckor.

Väl hemkomna så fixade matte pankisar till tjejerna som lekte för fulla muggar.
Sen iväg för att boxas .Härligt pass av en man som såg ut behöva en rullator men skenet bedrog.Som en turbo hela han .Mycket skoj ihop med sin väninna hade matte.Så befriande säger hon få slåss:)det hårdaste man kan utan att nån tar skada.Går ju variera rent bildligt vem/vad mitskudden föreställer om man är på det humöret:)


Trolleri trollera för att riktigt festa till det utgjorde denna lillördagkvällens andra höjdpunkt:Hela familjen delade systerligt på den.Tror jag .Matte ser generad ut .Okej då hon fick 2 rader mer.....Fult att ljuga lärde sig matte med morgonkaffet och ibland förstår hon sig inte HOMO SAPIENS och fruntimmer .Men som sagt lögnen har väldans korta ben .Why är dock frågan?Lögner och föra andra bakom ljuset är nog bland den fulaste egenskapen människan kan ha.Ruttet och särskilt att föra andra bakom ljuset för egen vinning.Det bästa är att matte är expert på genomskåda och utan att röra en min.Pokerface.Det jobbigaste är att knipa igen när man vill skrika mig lurar du inte .


Så lyfta sig lite till genom börja planera helgen tidigt.Kan aldrig vara fel se till omge sig med människor gjorda av god energi.
Själv blev jag avlämnad innan boxen till min bonusfamilj.Gött älskad som om jag vore deras egen.

Nu stundar klockan 21 slagen .Bosniska järpar...och sallad intagen ihop med chokoläääääden uppepå detta .Bara krypa ner i sängen och njuta av att även denna dag gått .Imorgon är en ny.

Matte hörde om en sak. Ca 32 timmar togs bara bort på en arbetsplats en vecka.Jobb som några andra fick ta på sig utöver sina egna timmar kan man säga.Inte rimligt.Facklig fråga rent av.
Undrar vem de som fick jobba dubbelt låter sin frustration gå ut över.Troligtvis inte arbetsgivaren utan de de älskar mest.Familjen.
Det gör matte upprörd att det ska påverka något annat än det faktiska målet.Ibland räcker inte tack för du ställde upp som ....tack.
Näe det är a & o med en god arbetsmiljö det kan konstateras.

Nog om detta nu stundar sängen efter en tvglutt eller två .
Kanske en stund glutta runt i andras bloggar.

Dagens klokskall blir följande råd:


Photobucket
4 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida