Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


VinterstövlarLördagen bjöd på ljuvlig sovmorgon.Tyvärr så mycket press under veckan som gått att det tog en stund känna hjärntvätten rinna av i skallen.Tankar som snurrades på drömmar som behövde analys.En rygg som kändes av pga CP övningar på det annars så booring boxpasset dagen innan men det går ju över:)
En god frukost på sängen och ändå godare morgontv iform av Martin Stenmarck som lagade mat hos Tina gjorde starten finfin.

Grabbarna gick och la sig när Felicia steg upp:)Hon rätt förvånad men som den hänsynslösa familjen så fick de sova till eftermiddagen .Den här stilen att öhhh så gjorde inte vi när vi var unga håller inte.Näe matte jobbar på sitt unga sinne och så länge kidsen sköter sig urviktigt att FÖRSTÅ.Förstå hur det kan vara tonåring 2009.Skillnad 1986 vs 09 men ändå inte på vänskapen och vikten av vänskap.

Husses huvve tillbaks till den normala skallevärken han levt med i snart 2 månader.Läckaget som ryggmärgsprovet ledde till med extrem huvudvärk har lagt sig något.Han tog en promenad med mig .
Tjejerna styrde viskande iordning sig då det ju låg unga killar i vardagsrummet sovandes.

Skulle varit 2 men blev ju totalt 4 som lanade.

Tjejerna gjort många skoaffärer genomsökta och en god stunds fika på Lindahls med deras härliga glass som är så lik Italiensk glass.
Tillslut fastnade den ekonomiskt sinnade tösen på ett par mycket vettiga vinterstövlar som har 3 lager och som tål ALLT !!Många pix fattigare stegade de ut därifrån.

Nöjda tog de sig för spisa Mc Donalds där matte givet tog sina 2 Cheesburgare som hon har som nr 1 favvo i den restaurangen.
Flisan åt sin Happy Meal och njöt .Matte störde sig på märkligt sms hon fick och även märkligt inläst meddelande i mobilsvaret...Ja kände hon .Känslan känns igen .Verkligen.Egentligen synd om människor som inte har något annat i livet än att skapa intriger och bete sig rätt mentalt knepigt.Det bästa av allt är att känslan att vara vuxen och immun mot sånt skit faktiskt infunnit sig.Tog ca 40 år.Däremot inte sagt att förundrandets känsla är mindre.

Ut imörkret med sin goa dotter för det är mörkt redan kl 16....Sjukt.Som en novemberlock med karga träd och kort sagt urtråkigt ute.Det bästa är att kunna ljusa upp tillvaron inomhus och känna mindre press på göra ting.

Väl hemma inga barn på golvet.Näe de hade väckts sent och fått tomtegröt ,smörgås ,juice och ägg på Hotel Mupp och så iväg för dem röra på annat än mussladden...Innebandy stundade.

Fotboll på tvn AIK /GÖTEBORG.Peter tog sig lust ?spela Othello med Flisan och matte sitter just och trummar och hjälper mig skriva denna lördagsblogg.
Nu är alla så trötta att de kräver en stunds powernap för att orka vidare idka lördag i lugn och ro.Matte vill sträcka ut ryggen dessutom.Får se om matte och husse gör slag i saken och tar sig för nåt de velat länge.

So long everbody .Vi ser er och som vanligt kan vi tänka oss vad ni tyckt om vår skrift.Kommentarer överflödiga i en hunds värld!!!Tasskram .

Glöm inte er far imorgon om ni har någon vid liv eller aktuell!!Antingen tänker ni på honom eller så gör ni som det komersiella uppmuntrar till .Ger honom tuggben ....förlåt dyra presenter!!


Photobucket


Senaste nytt svininfluensan är att:

Friska personer över 13 år, även gravida kvinnor, bara behöver en dos vaccin. Barn och personer med nedsatt immunförsvar i riskgrupperna behöver fortfarande två doser.

Matte blir så less på att ens höra kommenteren "Jag tänker då inte ta sprutan och bli sjuk"...Ehhh näe har hon grav lust att skrika så trumhinnorna spricker.
GÖR INTE DET DÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!KOM SEN HELLER INTE OCH BELASTA SJUKVÅRDEN OM DU FÅR SVININFLUENSAN ....DITT ......P----O!Vaccinera er för all del heller inte till de utlandsreseländer som uppmanar till vaccinering.Lek rysk roulett och njut av tillfredställelsen kunna säga se jag fick inte svinet detta år.För att storebror tycker att du ska vaccinera dig behöver man ju inte reagera som obstinat lillasyster.
Undrar sen tyst om det är dessa människor som hade en taskig potträning eller nappavänjning??
7 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida