Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Desperate tuesday
Tror att det är så dagen varit.Rätt stressad eller Rätt stressad? Välj var betoningen ska ligga...Dock har det lyst grönt uppe i pallet på matte och mig.Jag aggerat Dr Druttenligt.Suttit fint bedjande och fått smaka massor av gott vart jag än gott eller var det gått...:)Lillbrorsan och jag har brottats på bästa Borderterriervis och efter en stund legat som utslagna i korridoren.Vi delar tuggben en stund var.Finns ingen konkurens mellan oss och tror våra ägare skulle bli så chockade ifall vi skulle någonsin bli osams.Näe vi äääälskar varandra som de blodsbröder vi är.
Vi är så bedårande och alla tror vi är twins.Hehehhe.Men så är vi ju helsyskon fast från kullarna efter varandra.Klart vi är bäst Bröderna Drutten och Bosse (Clinton även kallad)Tror det får bli hans efternamn.Bosse Clinton.Helt rätt liksom.My name is as you know Drutten Trygg.


4 vs 3 hundår gamla.Toleblol Druttplutt och Lilleblol Clirrelille

Nu har matte och jag hämtat husse och kommit hem.Hon omsvidad för att få diskbråcket att bukta rätt.Det innebär INTE vila.Det innebär långlöpning.Jo så funkar hennes rygg numera.Mera jogging liksom.

Efter detta ska hon och Kickan in och se på basket i Stadium Arena.En kompis har fått tag i 4 tickets och tänkte direkt på vår basketprincess .

Så kort sagt lagomt till Desperate Houswife kl 21 kanske mattes dag slutar med en glögg i soffan med pippar förlåt pepparkakor och grönmögelost till för det har husse lovat!!!Kanske tas bilderna fram från Thailandbröllopsresan och drömmer oss framåt...nedräkning till den..inom 4 mån är de dääääär.Längtar.


Matte rätt gravid med liten Kicka.Corall Island.


Just Married 3/3-2001

So long folks gäääääääsp.Själv har jag intagit soffan innan ens första tangenten hade vidrörts.Tur man inte är människa.Mormor hade go kommentar till matte när matte ringde för höra hur hon mådde.När då mormor kontrade och frågade hur matte hade det och fick höra lite om dagen med så många döende osv.Ja sa mormor då ska du väl hem och vila nu då...När hon fick höra mattes planer sa hon ...ja du du Åsa .Du är född med huvvet i skorna....alltid på väg!!Det är du det.
Matte nickade gott .

Husse så trött och kör som en .....kråka...det blir en annan story men Jezzes vad de grät av skrattårar på vägen hem.Kul att nån har det bra när jag fick sitta bak i bilen ..VOFF!!!!

Nu ska ni få höra vad husse fick höra:

"Jag fick ett samtal från från en välgörenhetsorganisation om att skänka kläder till svältande i Afrika.
Jag bad dom fara åt helvete.För om mina kläder passar då svälter dem inte"....


Kort sagt på den nivåns humor lever min familj....gaaaaahhhhhh.


Photobucket
10 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida