Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Vilken gastro???Torsdag den 12/11 vaknade matte lika tidigt som hon gjort både tisdag och onsdag.Skillnaden var att vi fick åka Fiat till jobbet hon och jag .Sällskap med sina goa vänner.

Jobbförmiddagen var komprimerad.Matte försökte göra 100 % på halvdag.Funka .Sånt fint flyt och mycket fick de gjort systrarna knoll och tott.

Själv mös jag runt och gladde en och annan.Kort sagt jag glädjer många och jag som bara är.Jag är lugn och trivs vara med matte.Dock blir jag så supertrött att jag knappt orkar skena efter henne när hon springer upp och ner i huset.
Jag åt gammelgubben Getsbys Frolic idag mä och gott var det.

Matte började bli smått ångestfylld ju längre klockan gick och ju mer vatten hon pimplade.Fastade heter det visst.
Så bara drog hon helt plötsligt och lämnade mig kvar med syster Tott.Ähh funka finfint.

Photobucket


Matte blev hämtade av sin bonusmor None som fick ett asplöv ha med sig bort till sjukhuset.Ett asplöv med långa benet före.
När de kom till röntgenentren så tänkte matte tvärvända och bara dra.Tårarna kom och hon försökte dölja dem.Sån enorm rädsla i hela henne.Iskall i hela kroppen och så svårt få luft och sans.

Snart blev det hennes tur.Inledd av en blond kvinna K.Syster K försökte lugna.Syster matte alias Jena försökte verka cool.Fast det gick inte.
Hon sa rakt ut att "Jag är livrädd för det här".Sist höll ni fast mig och jag trodde jag skulle dö.
Det räckte för dem för att förstå.De backade i journal.Konstaterade att 2003 hade hon haft 3 manliga omvårdare inkl läkaren och att själva slangen varit 4 mm större i storlek än vad den de tänkte ta idag var.

Sen sa Syster Åsa ...till Syster Åsa att hon skulle sätta en infart för kunna ge lugnande.Lycka till tänkte matte.Efter 6 försöket och matte lik en nåldyna så var den på plats och doktorn ringdes på.Matte hade då hunnit få en drink i en liten mugg och kände hur hon började känna sig som 200 kg .Syster Åsa hade sagt att de skulle samarbeta och att matte skulle lyssna på vad hon sa hela tiden.Matte skulle inte försöka dra upp slangen för då kunde hon skadas i halsen.
Doktorn kom och talade kort stund och trodde nästan redan innan att matte lider av glutenintolerans ..hmmm.
Sen säger han ge nu....XXXX i armen.Du kommer känna dig lugn.
Så säger han då öppnar du munnen och bedövningsprayen sprutades in.Matte kände den smaka pekka och så uppmanades hon svälja ner pekkat.

Sen folks MINNS INTE MATTE ETT DYFT MER!!Inget minne av hemsk slang.Inget minne av de säger gör si gör så.Inget minne alls.Blås ut ljuset i några minuter och väck henne sen så kändes det.Det hon minns är att "Ja då var det klart och åååh så duktig du varit och så bra det gått."
Hon lyfter huvvet från madrassen där hon ligger och ser en stor våt ring av sitt dregel .Hmmm tänker matte .Säger till dem.Men HAR NI GJORT GASTRON?

Ja säge de och ler.Nu kan du få gå hem.Då ser hon sin goa None komma in i rummet för de har hämtat henne .Sån trygghet och sån glädje över hur bra det gick.Matte milt sagt GROGGY .Lite lätt yr och känner sig riktigt full .Mäkta förvånad på skillnaden när proffs gör Gastro och när uppenbarligen klåpare gjorde den- 03.

Ner till entren där hon möter fd eleven .Hon säger matte ser lite påverkad ut ....Asså?*S*
Skjuts tebaks till jobbet för att hämta mig.En kram till Tott och så bar det iväg hemåt för matte och mig .Matte passa på och köpa sig goda brödet från bageriet.
Det sista brödet känns det som .Det sista GODA brödet i väntan på provsvaret.

Väl hemma in genom dörren.Ta emot Kickan från skolan.Sätta på kaffe till None.Svara goa peppsms och prata med annan vän som brydde sig massor idag.Tack girls.
Sen i soffan och där kände matte hur hon bara slockna som ett ljus igen.
Behövs inte sägas att det sovits bort resten av torsdagens eftermiddagen .

Klockan 19 gick matte upp.Lagade mat .Husse åkt hem från jobbet vänt igen för att skjutsa 4 glada 8-9 åringar till dansen.De sjöng högt till Duffy i bilen.Finfint för hans huvudvärk:)

Kvällen gått i Mammas pojkars tecken.Sedan avslutad med att glo runt i cybern.

Matte blivit ett stort SKAVLAN fan.Ni vet han som vann pris för bästa Tv program i år.Nordens Talskshowskung.
Hans tjej Maria Bonnivier gick från Persbrandt till denna Norska goa gutt.Sicka män liksom.Rätt mycket motpoler till varandra men ändå en gemensam nämnare .Mycket poplulära i sina resp länder.Duktiga dessutom.Hur som helst han är enorm på få gäster slappna av.Just denna Best of video har matte suttit och kikat på istället för blogga själv.Mycket mycket underhållande.
Gå in på svt.se annars och så kan du se hans program i datorn.Finns där ett klipp från ett program med R.Lassgård och H Bergström.Matte grät av skratt.Skavlan missas oftast pga IDOL i vår familj nämligen.Men oj vad folk han fått till sin studio .Att den togs till Sverige från Norge berodde just på kärleken.LOVE IT.
Det och Desperate Houswife som också gå se via kanal 5 och nätet i repriser.De roar matte enormt dessa program.

Här har du att roa dig med en stund .Du kommer inte ångra dig.Nu stundar helg.Önskar eder alla en önskehelg!!Gud så skoj att just du var här.Ser er och ler stort!!!!


Photobucket

& snart kallar vi luften VINTER!!!!
12 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida