Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Utvecklande fredag den 13-eKlockan 11.30 behagade ett stycke Jena gå på toan och sedan fatta att det var dags gå upp .Hon klev i joggingkläder och på med myssen sen ut med mig på pinkerunda.Ja jag gjorde nr 2 också så klart .Man är ju hund.Ingen förstoppning här inte.Bara olika på hur snabbt jag tänker tömma mig .Matte gick där vid sjön och filosoferade lite.Ringde några samtal och så heja hon på Flisan på skolgården för då var hon runt vår rutt.

Felicia hade skrivit en rätt upplysande lapp som låg nedanför trappan:

"Utveklingsamtal idag mamma klockan 10 över 2.Glöm inte det.Kram Felicia."

Härlig påminnelse och klockans utskrift klockren!!!

Vi gjorde inte många knop efter detta .Jag intog soffryggen i olika poser.
Matte fixade disken in diskmaskinen och den gamla kom dit den skulle.
Husse smsade att matlådan hans låg kvar hemma i en Mqpåse och maten i en PEPPARKAKSBURK??
Matte säger som med alla omaka strumpor VEM ÄTER UPP DINA MATLÅDOR PETER?

Så spisades frunch.En balja kaffe intogs och så gick matte för att höra hur utvecklingen i kärnämnen funkade för lilla 8 åringen i familjen.


Inte länge sen hon var nyfödd.

Väl framme så blev det ett kul utvecklingsamtal.Märkligt dock hur generna går så igen.Hade mormor varit med hade hon suttit med stor öppen mun.
Flisan är skärpt det vet vi och alltid roligt få höra dem från sakkunnig.
Det bästa med dagens skola är att om du är framåt och duktig så kan du i 2an få jobba i 3 ans läroböcker och inte stoppas som det var förr och få känna dig som ett ufo med nån liten överkursbok.Här märks det inte lika tydligt om du är före när du går i en 1-3 a klass.Det bästa är ändå att ens barn funkar socialt!!Är trevlig och har vänner.Vem bryr sig på sikt hur långt man kommit en en matte eller läsebok egentligen ?Även om det kan underlätta ha lätt för sig .
Vi tackar dOG för att ungarna fick alla besticken i lådan att kunna äta ur livets skolbok med.

Det bästa av allt tycker jag är att hon är världens bästa lillmatte!!

Här aggerar jag hennes gosedjur i dockvagn och sover gott.Några år sen men hade kunnat fotats i söndags.Då hittade matte mig nerbäddad i vagnen och Flisan högläsandes en saga för mig ....

Så efter detta utvecklande samtal gick de hem till mig som vaktade huset.Alltid lika glad som om de varit borta en månad.

Jag träffade min älskade Mollyvän tillika labrador.Matte fick veta att hennes chanser för att besegra sin cancer är obefintliga.Det smärtade enormt.Vi passade på att leka som vi brukar och ja hon rör sig lika drottninglikt i mina ögon och Molly är min tjej.

Ett boxpass gav sig matte iväg på som var bättre denna fredag än förra men lämnar ändå rätt mycket svett kvar som skulle kunnat pumpats ut.GnällJena skulle kan kunna kalla henne.
Hem till den strålande glada maken.Hans liv som icketränad går i moll.Tro ja det.Han som är van hålla igång minst 4 dagar i veckan .Men hans tid kommer bara ryggmärgsprovsvaren kommer nån gång.Huvudvärken den ger sig inte.Sitter i tinningen och moler.Nacken värker.Ryggen värker efter sticket.Ena handens tumme svullen vid fästet och svårt röra den vilket gör det svårjobbat då datorn är hans huvudinstrument.Hälsenan fått två kortisonsprutor i sig och kräver den också 4 v vila.
Det är kort sagt synd om han.Om han jobbar 100% .Jäpp.

Matte har rollen som den friska numera i familjen Ill.Diskbråck som håller sig stånget med jogging.En hjärna som håller sig blödningsfri med boxning.Dock en sketen mage som krampar några gånger per dag...men det är en baggis i ämnet och på utredning.Om hon käkar Losec? Jäpp.Som Tulo.Om hon jobbar 100% ...näe mer.

Flisan trött efter ha kämpat hela veckan med sin förkylning .Matte rätt utvilad och i mood.Dock kan människors energier ta ner den piggaste.Särskilt små barns nervsammanbrott och önskningar från föräldrar att måla målarbok mitt i ett tv-program......Det bästa för Flisan denna dag var att hon äntligen lärde sig blåsa stora bubblor med hubba-bubba:)Att tuggummi gärna fastnar i hår är en annan historia.
Det blev en soft kväll med mycket godis och naturgodis .Limevatten till dryck.
Idol och Skavlan att spisa.
Matte och Flisan gillar Mariette och Calle.Dock tror de att Eric o Tove kommer stå i globen om folket (snorisarna får välja)
Skavlan avnjöts inspelat.Där var det många bra gäster och intressanta samtalsämnen.Bla om det var bättre förr.Dagens visdom passar ju super till det ämnet.

"Förr i tiden hade föräldrar många barn. Nu för tiden har barn många föräldrar"


Nu dags nanna bingen.Inte upp med nån tupp inte.Näe sova får vi imorgon också.

Gunatt Sverige!!


Photobucket

Det var allt från


Photobucket
14 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida