Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Trist vecka har det varit...

Jaa, en riktigt låååång o trist vecka har det varit.
Jag har jobbat som en galning igen, många dagar har det varit över 12 timmar på jobbet, faktiskt bara i fredags blev det en något kortare dag med strax över 8 timmar, endast för att jag hade tid hos massören för min veckoatliga elbehandling, nacken o axlarna är fortfarande rätt kapputt! Det har helt klart gått framåt och jag känner mig ofantligt mkt bättre men bra det är det långt ifrån.
Brassan har fått ta det hur lungt som helst i veckan då hon fortfarande inte blivit av med sin hälta... Tänkte att jag skulle ta mig i kragen o fixa så hon får lite akupunktur, men problemet är ju att det är svårt att hinna med jobb på drygt 12 timmar om dagen, plus restid 1.5h fram o tillbaka, och utöver det hinna med att hämta hunden och dra hela vägen tillbaka in till stan innan öppettiden är över på veterinärkliniken... får helt enkelt ta det när jag får mer tid över.
Pratade faktiskt lite med min massör och frågade hur han ställde sig till att eventuellt behandla Eassa med el också, och det var han faktiskt inte helt emot, han skulle fundera lite. Jag hoppas på ett positivt svar, det hade varit intressant att se om han kanske kunde hjälpa henne.
Själv har jag ju provat både el och akupunktur och jag är lika positiv till båda typerna av behandling.

Igår var jag iväg på en heldagskurs i jaktlydnad. Den som höll kursen var Anna Lena Wendt. Det var väldigt roligt, intressant och givande!
Jag vet att jag har sagt det förr men det tål att sägas igen, Faaaaaan vad kul det skall bli att få testa på det här med jakten! Jag tror att mitt största problem kommer att vara att låta den lilla valpen få tid att vara bara valp innan man börjar träna.
Den dagen det "problemet", än så länge är den ju bara påtänkt, troligtvis blir det parning i februari nån gång, känns som en evighet bort!
Det som man roade sig med på kursen var i stort sett stabilitet vid sidan både under fotgående och stillastående. Störningarna som testades var skott och markeringar, skick av andra hundar, samt apporter som kastades både över, framför och bakom hundarna.
De var jätteduktiga!
Det var kul att se vilken otrolig skillnad det var på dem från början av dagen till på slutet av dagen.
Funderar faktiskt på att försöka knö mig med som åskådare även nästa helg då det vankas heldagsträning på dirrigering och linjetag.
Man kan ju aldrig få för mkt kunskap!

Idag skall jag o Brassan ge oss ut o spåra!
Funderar på att lägga ett riktigt långt spår med mindre svårigheter i.
Men allt går inte alltid enligt plan, så jag får väl se när vi väl kommer hem igen om det blev som jag tänkt.

Ha det gott!


15 November 2009  | BLOGGEN | 1 kommentar
Va kul att du bloggar!! Här har jag inte varit inne på länge,kul att du är igång igen och väntan på nya valpen,tiden kommer att gå fort.
Skrivet av Akko och I-Orry den 16 November 2009 09:49
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida