Startsidan Blogg Fotoalbum Hundarna Gästbok Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Wt Hyltebruk

Njaeejj...
Den här dagen var inte riktigt vår..
Räzer hade mycket spring i benen, vi skulle ha behövt göra alla stationer som uppvärmning och sen kört igång ;-)
Första stationen var en dubbelmarkering på vatten, där man stod upp i en brant sluttning ner till vattnet i sly. Första gick på blankvattnet och den andra på land. Markeringarna hamnade snett till höger från oss sett.
Han spikade den sist kastade som hamnade på land.
Sen riktade jag mot den andra och han var fokuserad. Han sprang ner till vattenkanten, men då upptäckte jag ju att han inte alls hade den i minne. Han sprang dit den första landade, och fastnade där :-( efter ganska mycket visslande fick jag honom att hämta dummyn på vattnet i sista sekunden, men d blev ju inte direkt någon markering av den :-S.
Efter det var det ett närsök mot en stor sten. Där skulle två dummy in. Det gick bra förutom lite jonglerande med dummyn..hmm..
Sen var det en dubbelmarkering, en ganska kort sådan. Men man stod nedanför en brant. Markeringarna landade bakom kullen. Nr 1 spikade han, nr 2 tappade han och började springa stort..återigen dirigerade jag in tvåan..skiit..
Sen var det dags för en markeringstation igen..enkelmarkering med apportkastare. Man stod återigen uppe in en slänt med kalhygge i nedförsbacke framför, sen var det en stor myr nedanför. Han som sköt stod precis bredvid mig, vilket jag märkte gjorde det ganska svårt för Räzer att följa apporten. När det small satt han och stirrade rakt ut och försökte se var den landade. Den landade långt ut på myren. Men det såg han inte. Och jag då lika dum skickar ändå på en markering :-O... Räzer gav sig iväg ändå, men hade ju inte en aning om vart han skulle..återigen dirigering. Det blev mycket blås och tecken hit och dit.. Till råga på allt när jag hållit på läänge, kommer domaren fram och säger att jag håller honom i fel område..arrgghh!!! Och jag som markerade så noga..:-O Så där fick vi inte in någon apport.
Sista stationen var en lång enkelmarkering. Där stod man på ena sidan om en väldig svacka på ett hygge. Markeringen landade bakom en stenmur på andra sidan svackan. Den gick riktigt bra :-)
Tillsist avslutade vi med en dirigering som också gick bra :-) Det var vår bästa station. Och som sagt då hade nog Räzer jobbat av sig lagom till att börja arbeta på riktigt..puh..
Det som var positivt var att han kändes riktigt bra i stadgan, då domarna två ggr glömde be mig att skicka :-)
vad kan man dra för slutsater av detta..
Måste träna MARKERINGAR!! Ska erkänna att det har blivit mycket dirigeringsträning ett tag..men jag tycker ju det är så kul :-)
Värm upp mycket mer..
Och hundföraren behöver mer erfarenhet!

Nya tag nästa gång :-)

Bilden är från den stationen där dummyn inte kom in..
15 November 2009  | Allt i allo. | 3 kommentarer
Per Elofsson tror jag det var som myntade denna fantastiska fras :-) Idag var Räzer i topp på markeringarna! På´t igen! Kramis
Skrivet av Ann-Sofi den 16 November 2009 21:31
Jajjamensan!! :-) Nu har jag brutit ihop färdigt :-) Idag har jag tränat markeringar, och idag satt de som smäck ;-) ( utom den första ) hahaha..
Skrivet av Cathrine den 16 November 2009 21:15
Ack, ack, ack..... vet preciiiiiiiiiiis hur det känns. Men som sagt var (var det Gunde Svan, månne?): "det är bara att bryta ihop och komma igen!" :-) Och det vet jag ju att du gör! Kram!

Webbplats: http://go.to/ringlets
Skrivet av Kerstin den 16 November 2009 18:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Cathrine Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida