Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Lillördag som haft lite fredagsfeeling i sig eller mer ett Timglas mot ledig dag

Favvolåten just nu .Klicka och låt den färda er genom texten!!!Grym partylåt.

Eller njae fredagsfeeling in The house innebär att några går och dansar små glädjeskutt och det sjungs Fredag Fredag Fredag lite käckt retsamt.Matte började dagen kl 08-16.30.Jag fick vackert följa med .Regnet strilade och mörkret omslöt Norrköpingsbygden.

Matte satt på fårskinnet och jag fick trängs nere vid hennes fötter och väska.Dvs SKITRÅNGT.Husse körde .Morgonen gått lugnt till.Kan bero på att matte sov in i det längsta.En hel timme extra..eller..njae hon vaknade 6.30 av Flisan som HÖGT ropade på paaaaaaaappppppppa.MIN ARM GÅR INTE RÖRA!!!!!Svinet spöka efter gårdagens impning.

Hmm tänkte matte.Same same alltså för hela fam Mupp.Alla fyra lyckades smyga omkring utan att knuffas och bli osams .Kors i taket kan man säga.Matte muttrade baaaaaara en gång.Hon har morgonhumör...åt det mindre positiva slaget.
"Bäska" kommentarer ger beska svar....

Rix Morgon Zoo roar den tröttaste och matte tackat Gud många gånger för Roger ,Titti och Gert då hon tyckt vägen känts som en :till jobbet att köra .


Så väl framme en rondförmiddag med doktor nr 2.Startade som nr 2 dessutom så matte hann med göra en hel del innan det.En rapportläsning som gav henne en :Min...allt kan hända är summeringen.


Rasten gick i vilans tecken.Ja så mycket man hinner vila på 30 minuter.Måltiden var relativt lätt eftersom smörgås spisats glutenfritt kort innan.Samtal till mormor som inte var kry alls.Märkligt envis som vägrar ta hjälp dessutom.Inget frustrerande för en sjuksköterska.Råd hur man inhalerar astmaspray gavs och inte mindre orolig la matte på.Klona sig hade varit en god gåva.

Mig släppte hon ut och jag tog O....NÖDIGT lång tid på mig tyckte matte.Så hon fick i sandaler och sin särk ge sig ut i bushen och vissla och ropa.Hon hittade mig inne i skogen bakom kullen sittandes GÖRA NUMBER 2.Fan tänkte jag här har du skenat på muggen i massa dagar inte har jag ropat mig hes då....

Bannorna jag fick var lågmälda .Matte så glad återse mig trots att hon var SUR både bokstavligt och bildligt.Att jag sedan vid andra rastningen gör OM SAMMA SAK med ännu längre fördröjning ...ja det gjorde matte arg som ett bi.Hon såg rätt kul ut kommandes i spöregnet genom skogen.Blöta stödstrumpor och kort sagt SKIT-SUR...jag lika nödig då förstås.Satt länge och väl kvar och tryckte ut det sista.

Hann tänka massa tankar om henne och gjorde mig inte större besvär komma då hon visslade.Busvissla på en borderterrier...GAAAAAHHHH.Jag kommer väl när jag kommer .Sen att hon hade tankar på ringa DogFonus kan ju inte jag hjälpa .Livlig fantasi gahh.Det jag tigger till mig och stoppas i av alla pensionärer det måste uuuuuuut jöööööööe.

Så gick dagen och nivån denna dag var väl just som ett timglas.Hängigt och något i kroppen som inte bryter ut fullt ut kände matte.Eller så är det sviter efter all laxering och smått ökad press här och där.Nåt skit som gör kroppen slut helt klart.
Jobbet ger inte trötthet om det flyter och arbetsglädjen finns och det gör den just nu.Däremot är det en ökad press på de som är där och det blir kännbart.
Det är mer hemmet som blir lidande och det står ju kvar .Både det ,dammet,tvätten osv....Ju mer övertid desto mer önskningar om en städhjälp.
Näe the whole family får hjälpas åt när alla kan och det lär kidsen mer dessutom.Hmm helgen är ju en jobbhelg...det får bli papsen & kidz o Drutt som får hjälps åt.Jäpp.Barnarbete eller kanske Djuriskt arbete:)

Rapportgivning i kubik till en ny kollega avhandlades .Allt för att ge henne en god start.Inte som norsk anda kastas in i hetelden utan svensk tradition få en muntlig rapport och sen få läsa in sig på de 110 st boenden som skulle ansvaras för allena.
17.10 slutade dagen och då hade glutenfria pizzor beställts.En sväng förbi frisören i alla hast .Där fick hon färg!!!ja FICK!!!sån fantastisk frissa har matte .Just kunna färga utväxten som gör matte lika grå som vädret ute om inte det täcks snart.

Ett samtal till till kidzen och så äntligen hemma 17.45....Där glädjeskutt få se henne och mig .De åt tillsammans och tonårson vs 8 årig syster gick bra ihop.Tonårson vs trött mor funkade.Rockade inte fett men funkade.Hans projektarbete oroar och hjälp önskas.
Hans tankar om Thailandsresan är inte överenstämmande med the rest.Han undrar med mörk röst vad ¤("/¤") han ska göra däääär i 3 veckor.Han kommer få gå om ettan i gymnasiet pga aaaaaallllt han missar i 3 v.Kanske han kan åka 1 v och sen åka hem?Eller varför inte få vara hemma och få pengarna o leva loppan för avslutade han med ett spjuveraktigt leende.Matte hade för 5 minuter sen stängt av hörseln.Hon har ju liksom jobbat babianröven av sig för att få ihop till resan....så valet släppa honom hemma LÄTT SOM EN PLÄTT upplyste hon honom om helt lugnt med pizzan i halsen.Tänker inte ha några energitjuvar med sig vare sig det är ungar ,hundar eller hembryggt vin!!Basta.Kan ju få bo på värsta lyxhotellet för dina pengar blev nästa svar.Bra .Tackar tackar .Slipper kanske jobba både julaftondag OCH NATT nu då .Fine.
Flisan lillgammal kvittade på som den bästa lillasyster man kan vara.Jaaaaag tycker det ska bli jättekul åka till Thailaaaaaand.Så det sååååååå.KALLAS MÅLTIDSGLÄDJE HEMMA HOS FAM MUPP.

Efter maten gick matte upp i sonens rum.Där fastnade hon till kl 20.00.Först som en levande död hjälp.Hon stirrade på skärmen läste saker om IPRED lagen och tänkte för sig själv.Jag ser bokstäver som bildar ord men jag fattar inte vad jag läser...hmmm.
Tyvärr grabben jag måste hämta HJÄRNAN först genom att ta en powernap.Grabben ville ha massage av sin rygg ..ORKA sa mamman.Ta spikmattan och prova...Sonen la sig på mattan och höll väl i en 10 sek sen flög han upp.
Fan ska detta vara årets julklapp .Det var det djävligaste jag känt.Jag har muskler och inge fett.Ni som är lite mer...kan ju ligga på det här tortyrredskapet...heheheheheh tänkte matte .Både hon och husse somnar ju på den nästan varje kväll.....
Så bytte de plats och matte somnade som en stock i cirkus en timma.Lite sköna avbrott av 8 årig tös som ville visa sin målande Top Models varje kvart...
Bonde söker fru pågår nu i bakgrunden.Husse nyss hemkommen från att ha haft en långdag med övertid till kl 20.00.Såkallad POM kväll på hans jobb.Fråga mig inte vad det är..

Nu folks.Nu känns den där sköna fredagsfeelingen för det stundar ett helt dygns jobbfrihet som sjuksköterska.Däremot väntarSkrattar skägget av mig ...skulle inte tro att matte kommer göra många knop.Är det något hon är rädd om så är det sin hälsa:)
Vi får nog vara glada om vi kommit ut på första kisserundan innan lillan kommer från skolan om jag känner oss rätt.Världens tröttaste de lediga dagarna jöe.

Önskar eder alla en fröjdefull torsdag!!!


Photobucket

För nya läsare som är vana få kommentera en blogg...så kan jag säga att skriva kan jag med mina tassar men jag är analfabet än:)En kravlös blogg där det bara fås och du slipper ge....just kommentarer.I can read your mind instead.Jag är ju ingen fjortisbloggare utan 4 år Borderterrier och då gör man DET(skriver dagbok) EN GÅNG ORDENTLIGT om dagen ungefär sisådär!!!För varje dag är EN gåva.Enkelt.


Tass och en blöt puss från :

Photobucket

Nya influensan tog idag en 20 årig kvinna från vår stad.Varma tankar till hennes familj.

CARPE VACCINET!!
18 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida