Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Ting förknippas med ....


Matte gästbloggar jag hos goa vänner över natt:

Kommit dessa dagar att ofta tänka på ting som ÄR /VAR MAMMA!!

Några har jag bokstavligt ramlat över andra minns jag ...Vilken tur vi har minnenas bok ösa ur vid svår sorg.De man lever av just nu.


Det här var några av mammas måsten:Duschlukten nr 1Idomin vitaminsalva trodde jag länge det hette tills en dam på apoteket log...
Vit mysk oil..favvo nr 1.Mild och förförisk.Kludd häftmassa...kludd fanns överallt.Bra fästa det mesta...fråga GK ..du fått se det IRL dessa dagar.

Guldtuggummin var favvon på senare tid...inga andra dög.
Favvodrycken på senare år.....Viktiga ting ...nagelvård inkl nagellack.Hon fick tjocka naglar jag lövtunna.Igelkottar var ett av alla djur hon älskade.Går räkna...Undulater,Nymfparakiter,katter,hundar,kossor kort sagt alla djur.Veckotidningar i både skvaller och Allers.Treo som hjälpte ett magsår blomstra...Bästa smärlindringen på senare år....
Sist men inte det sista i minnesbild..men ändock vår stora kamp genom åren.Cigaretterna jag avskydde....
Ring ring ring ledde till headset i örat.Allena nurse med go högerhand gjorde dagen helt okej.

Torsdagen varit en dag där jag varit effektiv från start till mål.Hunnit mycket både på jobbet och där jag befann mig efter jobbet.Eleven magsjuk...(skoj ev få magsjuka till helgen..not).
Sorgeprocess pågick under tiden.Kommer ibland på sig att inte ha tänkt de senaste 3 minutrarna .
Ändock går nog gårdagen till historien av REAKTIONSFASDAG.Som vakna ur chocken.
Är just nu så innerligt tacksam .Över vänner som finns.Nya ansikten som visas både på gott och ont.Men rätt okej få visshet över vissa homo sapiens och kunna lägga deras energier åt sidan eller som sagt glädja sig.Ord kan betyda mer än man tror.
Handling lika så.Haft så innerlig hjälp av en kvinna i flera dagar.Hon har en förmåga få mig till skratt.Kan vända något tufft till att kännas enkelt.Du är så värdefull. Tack för dessa dagar och all hjälp.

Fick så fin blomma idag och goda kolor av kollega.Värmde enormt likt det som stod på kortet.Just den axeln lutar jag mig gärna mot.Att ha sin arbetskamratar betyder mer än man tror när man har det jobbigt.Gå hemma för mig just nu hade varit en katastrof.Även om denna julmånad hade varit skön haft semester på för att hinna vara kvinna och pyssla och baka och dona o ta hand om familj o hem.Men men det finns de som har betalt för baka lussekatter osv.Vem bryr sig .Ingen.Säger som mamma;

Julen aldrig varit min favvohögtid men för barnens skulle bjuder jag till.De dagarna går lika fort som alla andra .Ändå håsar folk upp det veckor innan och sitter rätt snopna varje år med tom Alladinask redan på Juldagen.
Undrar vad vi här hemma inte vill vara utan.Det är nog tomten.Samt gemenskapen och då särskilt på morgonen när några klappar får öppnas.DET går ordna var som helst på jorden.Just därför en önskan resa bort julen alltid funnits.

Nu snart fredag och en vecka sedan dagen då vi fann mamma död.En vecka sedan vi stod i sovrummet allihop och tog farväl.Fin blev hon.Såg så fridfull ut.Eller kan man se nåt särskilt mer än "både fin men rätt "läskig" ut som Flisan sa.Det är läskigt att se att vi inte bor i kroppen längre utan lämnar vårt skal kvar likt en fjäril.Men det är livet och ingenting vi ska skydda varken barn,djur eller oss själva för .

Morgondagen är dagen då allt kan se rätt annorlunda ut.Får ta det imorgon beroende på hur morgonen ser ut.
Var dag har nog av sin plåga.

Tack för besöket.Ser er i hundratal varje dag.Du som sitter och läser dessa sista rader .Var rädd om dig.Gör något oväntat idag.Gör någon glad.Säg något du glömt säga till någon på länge.Att ge bort av sig själv är lika värdefullt som att få.
Omtanke you know..från bloggen igår.

Kram Åsa


Photobucket

Jag som tjötat om svininfluensan ...känns rätt icke intressant just nu ..i väntan på obduktion.MEN FOLKS CARPE VACCINET .TVÄTTA HÄNDERNA MER ÄN NÅGONSIN .Det kan inte sägas mer än jag gjort.26 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida