Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


En fredag helt enligt önskemål?Kära dagbok.Jag låter matte blogga idag också för nu är jag hämtad av morfar och på landet som jag älskar att vara.Sov förra natten hos min bonusfamilj.Härliga konkreta handlingar till hjälp för familjen och mig.Låg enligt färsk rapport i ena soffhörnan och ser på Ullared ihop med morfar.


Annars jag har liksom legat lite överallt denna veckan.Häromdagen blev husse jätteglad då jag låg på Freddes nystrukna kläder i hans väska.Älskar ju Fredde o hans pappa.Inte fatta dom att jag vill flytta från sorgens hus.


Ja så är det.Dagen idag inte enligt planer.Flisan stukade igår sin fot rätt illa.Kunde pga endorfinpåslag gå på den till att börja med men efter en timma gick det inte stödja och där satt hon på dansen och kikade på när de andra hade genrep långt ifrån mamma och pappa som kunde trösta.


Sicken tur man har sin utbildning ibland ...eller kanske inte.Men is i magen och is på foten ...samt en rådfrågan av kollega på 1177.Kunde vänta till fredag morgon med röntgen .Kunde hon stödja dagen efter då kunde vi förstås blåsa av....

Logistik folks.Jag jobbar ju 6.45 allena tur just fredagen.VEM i hela världen kunde ta den arbetsturen.Nixnada.Blev till att pussla.Jag for iväg imorse..ej utvilad.Ännu en natt utan direkt någon god sömn.
Peter väckte runt 7 henne för check av fot med mig i luren.Gick ej stå än mindre gå utan tårar.
Ringa till Vårdcentral check.Röntgentid check.Ringa hem igen.Ringa morfar .Ringa Anna.
Så till slut hade Peter en skjuts till stan med Anna och Flisbert avlämpades på mitt jobb .
Adventsfika hade vi och jag tog henne i en transportrullstol.Så kom morfar och hämtade henne i den till röntgen.
Tebaks efter en timma.Ingen spricka eller fraktur..PUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHH.
Gips på liten 8 åring ingen hit hade jag kunnat lista ut.Sen att ett ledband tar tid få okej det gör det inte bättre just nu.

Inte särskilt mycket roligare med bandage på liten 8 åring på kryckor.För den kryckvane så får man rysligt ont i händerna.Ja så ont att Flisan i kväll sa att jag har mer ont händerna än i foten...

Vad hon gjort...Jo tre trallande 8 åringar hade i mörkret fått för sig studsa studsmatta innan dansen torsdag eftermiddag ...och i mörker ser man ju var man sätter sina fötter eller hur??


God bless studsmattans vara!!!!alla ortopedläkares skräck.......


Så tillbaks och då hade jag helt plötsligt.Ett stycke sköterskestudent som precis går sin 3 e dag....att handleda och får ut på banan som lite självgående.
En 8 åring som då typ aldrig varit med på mitt jobb= tusen frågor.
En allena ssk dag där man då har ALLA frågor från hela uskkåren mm.Samt då alla som samtal till dem som inte nådde chefen eller samordnaren ..pga att ja just de det var lediga eller ej i huset just denna dag.En liten käck eftermiddag men ändå ...så fantastiskt skön för vissheten om ledighet i hela 2 dygn känns just lovely.Så näe har inte hunnit känna så mycket denna fredag mer än att jag haft häcken full.En sorgevecka till ända som varit helt ofantligt tuff.Klarar man samtidigt jobba och utföra det proffsigt ja då klarar jag allt kan jag själv summera.Förutom sköta Flisans röntgen så var det operation gissa diagnos på så underbar arbetskamrat.Tror jag lyckades slå huvvet på ...njuren...förlåt spiken.Hoppas rätt.

UNDER TIDEN SÅ PÅGÅR SORGEARBETE trot eller ej.I samtal i kramar och i tankar oavbrutet.Inte för inte mamma vi är kvinnor ju så klara av göra två saker samtidigt det kunde /kan vi!!!Saknar dig så mycket .Haft lust x flera ta luren bara höra hur du mår och har det .Snacka en stund .SOM jag saknar det.Tror inte folk fatta hur ofta och mycket vi pratade med varandra.Tror att fel signaler ofta sändes ut av något som var en promille :) av allt annat som faktiskt var ren moderskärlek.

Efter jobbet for jag efter att ha BURIT 30 kg på ryggen= Felicia till graven.Ja mormors grav..tillika mammas snart.Tände ljus i mörkret .Satte en ängel där och pratade mor- dotter prat.Så glad för att barnen finns .Tacksam som jag alltid är .Ännu mer tacksam över de jag har kvar.Tacksam över att ha fått ha en mamma som lärt mig så mycket genom livet på både gott och ont.Kärlek och som Peter sa om dig ikväll."Om jag ska nämna Britt i tre ord så skulle det vara Prestigelös,varm och kärleksfull."Så fina ord.
Mina blir omtänksam,anspråkslös,envis.Näe märkvärdig var du aldrig och nöjde dig med det lilla.Enkel.Däremot klädmedveteten till schyssta prislappar såsom jag formats.Behöver inte stå Hejbaberiba på tröjan för att jag ska gilla den.
Köpte aldrig lycka och ställde inga krav på att jag skulle vara bra för någon annan än mig själv.Gav mig nycklar till att klara av livet.Just därför är jag STARK just nu.Oerhört stark.Starkare än jag trodde om mig själv samtidigt som jag aldrig känt mig svagare.Ying & Yang på hög nivå.

Jag hann tänka massor efteråt.Svarade att man ska aldrig glorifiera en död som en klok präst sa.Däremot kommer HELA LIVSPEKTRAT fram inombords och summan blir alltid PURE LOVE även om en del negativa tankar dyker upp per automatik.Men vem är perfekt?Undrar hur man själv skulle bli beskrivd.Troligen ENVIS ....jag också.Tacksam skulle räcka stå i annonsen.Älskar det ordet ihop med Omtänksam.Några av Svenskans vackraste ord ihop med Lyhörd.

Kom på att jag har lagt en beskrivning på mig själv i min urblogg på vovve.net:

Envis,gladlynt,omtänksam,lojal,uthållig, social,verbal,alltid sugen på roligheter:),djup,kan vara riktigt dyster ,öppen,godtrogen,spegelapa,
tacksam,dumdristig,blåögd;).genomskådande,tjurskallig,tankspridd,fotomanisk och maken la till MORGONTRÖTT:)...what else?NATTUGGLA och spontan vill återigen maken då lägga till.Det bästa är att jag som dotter varit frikostig med tala om och visa hur mycket mamma betytt genom alla år .DET känns bra mitt i alla samvetskval.

Ljuset jag kom med i år till mamma det var så klockren text och hon grät efter att jag läst upp vad som stod.Synen var inte den bästa med glaukom.

Vänskapsljuset fick jag av min goa vän och det betyder också mycket i text .
Moderskärlek vs vänskap med kär medsyster.Kan inte vara bättre.
Kärleken till sin äkta hälft är ovärderlig.För störst av allt är kärleken.Även om båda i sorg och riktigt paralella så finns vi vid varandras sida.

Önskar er en skön 1 advent helg.Här är inga stakar uppe...nope.Det hinns med.Lugn och fin.Ljus har vi ändå.Denna helg blir tid för träning och reflexion.Träning pga att spända muskler kräver det och för att själen behöver endorfinkick och frisk luft.Reflexion för att veckan som kommer kräver sin kvinna.
Mycket tuffa ting som ska utföras och fredag som kommer vara den absolut sorgligaste jag haft ever .Lördagsmorgonen med dagtidningen jag helst aldrig önskat öppna.Däremot är lördagskvällen ljus .Underbara vänner bjudit oss på en stund av gemenskap.Sånt värmer.
Näe nu gråter jag igen.Skriver mig till gråt dags sluta och gå och se IDOL där jag tror att Tove & Peter att Eric vinner hela alltet och döva mig med godis samt njuta av alla underbara kondoleanser dvs blomster och gåvor som finns i vårt hem!!

Ja mamma som jag annonserade till dig efter första hjärnblödningsåret så är det precis så min text till dig skulle stått :Ja som sagt Handling betyder mer än ord som dagens visdom säger...vissa handlingar hade jag önskat gjort annorlunda speciellt förra onsdagen..men saker och ting går inte att göra annerledes.CARPE DIEM .
27 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida