Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Stressen till prästen....Måndag 30/11Sådär ja.Då fick man sova skönhetsömn.Gjorde som många tjötat om tog en sömntablett igår.Inte bra inte sovit sedan 19 /11 mer än 2 timmar åt gången som mest....


Sagt och gjort.Propavan blev det som Peter fick i början av året efter sin hjärninflammation.Han vågade aldrig ta dem då han fick sån hangover...

Min hangover var väl mer av det slaget att jag inte vaknade till alarmet alls.Har således sovit 2 timmar till klockradions brus och 10 1/2 timmar nonstop.Tackar högre makt då jag vaknade prick 10.27.Skulle vara i stan hos sjukhusprästen kl 11.Möte med broder och henne för planering av begravningen bla.

Nu är jag den sortens kvinna som fixar göra mig klar på 3 röda minuter så jag kom exakt gående då broder anlände 11.05.Något såsig i skallen men ändock.

Körde lagenligt men njae inte så Druttvänlig morgon då han bara fick kissa en drill liksom sedan med i bilen i väntan på det klart.

En jobbig dag tycker jag .Främst efteråt när jag landade på jobbet till slut kl 13.45.Massa ångest i hela kroppen.
Själva mötet mycket bra och vi får till det vackert i sång och musik osv.Skönt få prata ihop broder och jag .Som en sorts syskonterapi dela våra minnen av vår mamma till utomstående.

Sedan for vi till lägenheten för hämta diverse viktiga ting så avslut kan göras på alla räkningar osv.Vi märkte då att vi inte kommer ha några problem dela de ting med affektivt värde som finns för oss.Sånt man bävar för annars men näe broder och jag har fäst oss helt olika och har vi ej det då jämkar vi.Lätt och smärtfritt.Tror mamma ler.*L*.Vår syskonkärlek har aldrig gynnats av några andra än oss själva.Den tänker vi vara rädd om och föra vidare känslan till våra egna barn.Syskon ska man vara rädd om .Thats it.


Dagens jobbekväll lunkat på .Jag och eleven tar oss från klarhet till klarhet.
En mugg med varm choklad och vispad grädde förgyllde kvällen.
Sorgen var när maken ringer och är helt däckad.Diarre och ont i hals och huvud .Feber som var på G.Kort sagt inte roligt alls.Går ju räkna ut med inkubationstid och smittorisk att det tar 2 dygn så har vi mig eller Flisan sjuk.Lagomt till begravningen.Man får tacka.(sonen i karantän hos sin pappa)Håller alla tummar jag har för slippa bli så däckad.Är ju DÄCKAD ändå på andra plan.Räcker.
Känning redan i detta nu.Tycker halsen känns skum.Inbillning eller fakta det får tiden utvisa.Empati ..Näe .Har djäkligt svårt med det just nu.På jobbet iklädd professionell roll.Suttit i stödsamtal ikväll.Funkar fin fint.
Svårt tycka synd om på privat plan.Känner mig som en egowomen där bara jag och mitt inre existerar.Orkar inte riktigt bry mig om .Gick åtminstone upp till Peter där han låg.Bad han öppna fönstret och vädra tills jag ska krypa ner.DET var väl omtänksamt...mot mig.Bad honom vara hemma och skita i karens dag.Sa jag kan jobba ett pass extra om det är det han bävar för.Det var väl omtänksamt ...mot mig?!
Näevars men är man sjuk ska man banne mig va hemma och inte gå och smitta ner folk.Thats my point of se på saken.Märkligt en del är hemma för allt möjligt men när de verkligen är sjuka som en på jobbet då är de där och hostar och snorar hysteriskt.Är det för att vi då ska tycka synd om verkligen se hur de offrar sig för en gång skull eller?!Det är sjukt tycker jag.


Tisdag....ja du kära dagbok.En tisdag som känns värre vakna till än begravningsdagen.Var med mig kära Gud .Bär mig .Håll dig i din famn.Ge mig styrka och mod.Låt mig få utföra en sista kärlekshandling till mamma.Det är ju hon fortfarande om hon ej är sig lik längre.Idag avslutas dagboken med dels de förra sångerna men nu idag då jag gästade scenen på hans stora spelning med Safemanbandet den 20/11.Vår sång one till mamma sjöngs.Skönt jag slipper höras så mycket utan mest körsångerskan .Men så gott stå där med tvinnade händer och få sjunga ut sin akuta sorg och smärta med sin älskade storebror.
Were one
But were not the same
See we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love is a higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I cant keep holding on
To what you got
When all youve got is hurt

One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters and my
Brothers
One life
But were not the same
We get to
Carry each other
Carry each other

One...
One...

Can You hear us coming Lord
Can You hear us call
Feel us knocking
Were knocking at Your door
30 November 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida