Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Mycket kretsar kring jobbet nu

Borde nog skriva här lite oftare, men känner mig inte lika sugen på att blogga längre. Har inte heller så mycket att berätta. Det är väl på jobbet som det mesta händer just nu. Våran chef har fått sluta och vi får inte veta varför. Hon började jobba hos oss i januari, så det känns lite tungt att börja om med en ny chef - igen.... Vi har haft 8 chefer på 6 år och då har vi under den tiden även haft perioder utan chef. Varje gång vi får en ny chef ska hon eller han (oftast hon) göra om allting på sitt sätt och precis när vi har kommit in i den nya ordningen, så är det dags att byta chef och börja om igen.

Vi ska även flytta. Alltså jobbet. Vi kommer att vara kvar i samma hus, men ska flytta från källaren upp till markplan och vi kommer att få en mycket större lokal bestående av 2 lägenheter som sitter ihop. Fast det kommer att kännas lite sorgligt att flytta, för våran källarlokal är ganska mysig. Fördelen med flytten är att vi kommer att få omklädningsrum och dusch.

Det har varit en del kurser och möten på jobbet dom senaste veckorna. Jag har varit på en kurs i förflyttningsteknik och nu senast en kurs i palliativ vård (vård i livets slutskede). Den kursen är på 5 tillfällen, så fortsättning följer.

I fredags var vi några från jobbet som åkte in till stan. Först åt vi middag på Djingis Khan och sen var tanken att vi skulle gå på Golden Hits. Men den tanken försvann snabbt när vi kom dit och såg den lååååånga kön! Istället hamnade vi på Söder, närmare bestämt på Gröna Jägaren. =) Det var karaokekväll och det var faktiskt väldigt trevligt! Jag var den enda i sällskapet som var nykter, för jag skulle upp och jobba dagen efter. Och bor man ute på landet, så måste man ibland ta bilen för att kunna komma hem. Som tur är har jag roligt även när jag är nykter! =)

Imorrn är det dags för årets julmiddag med jobbet. Det är GLITTER & GLAMOUR tema och det ställer till lite bekymmer för mig. Jag tycker att sånt är jättekul och att det är roligt att "klä ut sig"! Problemet är bara vilken nivå man ska lägga sig på. Haka på samma stil som alla andra på jobbet; en lite diskretare stil med typ byxor och nån topp med lite glitter på ELLER en extremare stil med långklänning & mycket glitter. Vad tycker ni???

1 December 2009  | Blogg | 3 kommentarer
Glitter och klänning.. när det är en sådan fest så är det bara att ge gärnet. kram
Skrivet av linda bystedt den 2 December 2009 23:03
Självklart långklänning och glitter.
Skrivet av Ingela den 2 December 2009 07:22
Helt klart en EXTREMARE stil!!! Ska det va så ska det va!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av Johanna den 1 December 2009 23:25
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida