Stark, starkare, starkast!
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Längesen...

Min uppdatering suger..... men ska försöka mig på å blogga idag iaf...

Helgen som var hände inte mycket... har nog överansträngt mig för jag har haft sånna sammandragningar, låg nästan hela fredagen och hela lördag... Söndag var vi på julmarken i Grythyttan, var inte så mycket att se, tycker den blir mindre för varje år som går...

Var in till Kga igår till smv, fick inte jobba den här veckan, ska tillbaks på torsdag få se hur det är då, hoppas jag får jobba ett tag till iaf, blir galen av att inte få göra någonting.

Har varit hemma hela dan och inte gjort nånting, haha, hade tom sånna som höll span på mig att jag tog det lugnt - tack för att ni är så goa och omtänksamma!

Nu på kvällningen var vi in till stan och köpte tapeter till barnen, så bara att F har fyllt år så ska han hjälpa oss och fixa iordning där uppe... Ska bli skönt, sen måste möbler inhandlas och fraktas hem, får nog be min lillebror riktigt snällt så kanske han hjälper till... Rickard blir nog inte glad om han får frakta hem allt själv.

Imorgon blir det bm, träffa Theres och sen blir det möte...

Ida och jag (hm, jag var publik) fixa Lucifer igår, så nu är allt som det ska igen... Klippt har han också blivit, så nu är han så fin så! Lilla gubben... Pigg och glad är han med!

Hungrig som faan är jag, Rickard håller på att laga stek, blir sen mat idag... men ska bli gott... luktar grymt gott i hela huset!

Snart är det dags för husfruar!

En annan positiv sak är att det har blivit kallt! Hoppas nu att det håller i sig, vill inte ha mer regn och kladd... Blir galen på all lera!

Hoppas snön kommer snart! Blir en bild på Bullens snöiga mysiga mule!
1 December 2009  | Mitt liv | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Jansson                                             Skaffa en gratis hemsida