Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Plötsligt händer det.....

6/12 Fam Tr....Tur!!!Om det hade varit så väl som triss i lotterivinst.
Sjukdomar rår man inte på ,inte för och är ibland svåra förhindra.....
Men herregud kan det vara någon hejd på elände ELLER ?? *Vrålar med Jena röst"


Känner mig rätt tömd på energi.Tankat så mycket jag kan både på Jet och med tjejmys.Försöker att räcka till .Försöker hålla huvvet högt.Försöker så mycket det bara går .
Lör/sön natten torkade jag och maken finfina matrester fint vomerade av liten Kicka som inte mindes ens att hon kräkts ner hela sängen och sedan hallen på övre våningen.
Kan lova att jag och maken som ej ännu lagt oss klockan 01.00 flög upp som skjutna ur en kanon då vi hörde kaskaden av hennes kräk.
Jag hade läst i en bra blogg att när barn kräks ner så bra ta en sopskyffel och sopa upp kräket.Man trär först soppåsar på skyffel o borste.Voila.

Ja Peter gjorde det.Voila så sexigt se honom sopa och sopa och sopa men bra var det och sedan krypande på golvet torka upp resten.

Själv tog jag mig an sängen och hujeda mig HA ALDRIG LEKSAKER I BACKAR under era barns sängar.Där rök nu många fina leksaker fulla i kräk då det runnit ner i lådorna.Gosehundstomte inte ens tvättbar:)

Tänkte faktiskt på mamma då jag var magsjuk och samma sak hänt i sängen.Hon var alltid så fantastisk när man var dålig.Samma sida har jag ärvt.Pysslade med lilla Kickan som satt och fräste med nästan där godis och gammal kyckling täppt till.Fixade avslagen coca cola.Varmvattenflaska till magen som krampade.Bäddade om hela hennes säng.Trixade med gammal madrass som veks dubbel.Nya lakan som mormor köpt helt i obruten förpackning fick avslutad bäddningen och så somnade hon helt utpumpad, och vi stod där i skenet av stjärnan och höll om varandra och var rörda över att något så fint låg där och tyckte så synd om henne.Först foten och kryckor,sörja och så magsjuka.Fan vilken otur rent ut sagt.

Sedan gick vi ner och :Pepprade oss.
Spritade oss.


Vi tackade för besöket av Puke Ellington och tackade för att vi har varandra i vått och torrt i kräktider och i ljusa tider.Bad en stilla bön när jag somnade att jag skulle slippa detta....Ja jag bad till han som sägs bära nu när jag inte ser några fotspår alls i sanden.....Inte ens ett enda...


Vaknade till en söndag som skulle bjuda på blåbärsoppa och Brandts skorpor på sängen till liten Kicka som blek kom in och sa TJENA!!!!!sån skön godmorgonhälsning.

Sedan fick jag ligga och läsa Dumbo som jag säkert läst 100 gånger för sonen en gång i tiden.Hon låg och läste PÅ MAGEN för det mildrade det magonda.Så låg vi och försökte mysa så gott det gick.Jag tog sats och åkte så in till stan för detta var dagen D.

Summan av denna dagen är att den var jobbigare än både begravning och kistläggning och dödsbesked på ett konstigt sätt.Samtidigt KITTADE den ihop mig och brorsan för livet känner jag.Vi har umgåtts i 8 timmar nonstop.
Tömt och sparat.Skrattat och gråtit inombords.Vi fixade det ihop med styvfar som åkte efter ett par timmar.Vadå kan man undra.Jo gå igenom ett helt liv i TING.
ETT HELT HEM RYMMER MYCKET .Lukter ,känslor och så mycket med affektivt värde INGEN annan kan känna eller förstå mer än jag och bro.Sis & Bro .


På topp!!!?


Många kartonger blev det.Många sopsäckar.Många affektiva kartonger där jag och broder var så eniga.Faktiskt som gå igenom hela sin barndom på 8 timmar.Men samtidigt så surrealistiskt.För bara 4 v sedan var jag där och hon satt där i soffan som nu är borta.För bara 18 dgr sedan hade jag hennes stämma i telefonen.Sjuk i flunsa i diarre ,men inte hade jag kunnat drömma om utgången?


När vi avslutat genom äta gott och sitta och prata så fick vi rycket och dammsög av och torkade av inför spekulanter på tisdag.Ingen ork alls kvar men vi gjorde det ändå.
Dröjer inte länge förräns det måste vara kliniskt rent dessutom så bråda dagar och jag undrar HUR tiden ska räcka.Men vet många vänner som erbjudit sin städhjälp och det känns tryggt.Styvfar tar sin del när jag går mot en jobbehelg.
Kort sagt förberedelser för JUL 2009 går annorlunda tecken .

Väl hemkommen en liten tös som villa äta mamma.Ville ha mammatid.Sonen fått åkte sin pappa IGEN.Smittrisk så hög och skönt om han klarar sig.Han var ju hos kompis dyget före.
Började så själv en massa ting för jag kände jag behövde det.Orkar inte ha tusen prylar ta hand om utan måste få ta det pö om pö.Något så "viktigt! som vykort vi sänt till henne gick igenom.Måste säga att jag ,brorsan och styvför verkligen öste över fina kort och tänkvärda rader.Hon gjorde ju likaså tillbaks.

Så det styrde jag och Kickan med.Sorterade och pratade.Hon kramp i magen men som jag rätt tålig.Så fick vi hemlagat potatismos av maken med fisk i ugnen och kvällen började gå mot slut.

Insåg att jag inte kan skicka henne till skolan med så liten tid få bli bra även om hon vill själv .Plikten före allt .Fan båda mina barn kopior av mig.Men smitta andra familjer lagomt till Lucia ...NOPE.

Sen är jag då så pliktrogen själv att jag inte vill sätta jobbet på pottkanten.Är ju min tur vaba då Peter och jag växlar dagarna alltid.Nu styrt till via min ängel till kollega ett turbyte så blir det inget VAB om hon inte är sämre imorgon förstås.
Det jobbiga är jag nu då få plocka bort ting jag tänkt göra imorgon kväll och hela dagen blir intensiv från början till slut känner jag.Mamma,mamma,mamma 8-14
SSK ÅSA SSK ÅSA SSK ÅSA resten...Men men sånt är livet och ja du mamma .Jag ska sluta stressa om livet vill sluta stressa mig ...Lovar.

Dina små ting påminner i hela huset.Drutten sniffar som bara den och jag ler.Han känner ju allt med nosen.

Vi pratade igår om just bloggar och om att lämna ut sig .Människor som undrar över tjusningen med blogg /dagbok.Om det är en sorts terapi för de som bloggar.
Absolut svarade jag.Men det är milskillnad på vara personlig och på att vara privat.
Denna dagbok i en privat tappning hade sett helt annorlunda ut .

Ska nu stryka klart alla 10 våder gardiner jag haft som mission ikväll och de ska småsmåningom upp i de lördagsnytvättade fönstren..Jo lite "nytta" gör jag rent husligt.Med betoning på lite just nu.Julafton kommer sannolikt inträffa den 24 december i år också vare sig jag vill eller inte.

Gonatt nu .......dags för något som doftar lavendel och som är oerhört skönt.Sug på den ni.//Drutten & JenaPhotobucket
6 December 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida