Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Alltid redo.....


Hellu doglovers.


Ja idag onsdag har jag varit redo för allt vad som bjudits på mattes jobb.Torrfodret glömde hon så jag hade turen få en pannbiff och sås och potatis.Grönsakerna kunde jag fint gallra mellan tänderna.

Fick gå ut en runda vid lunch efter ronden gått.Jag Dr Drutt och Doktor 0 vi kompar varandra och helar patienterna fin fint.Matte ett jobbigt bihang.
Hon lite lätt stressad över endast ha en timma ronda så många som krävde minst 2 timmar.Men doktorn hade bot.Hon sparade sitt jobb till efteråt.Nu vill jag stava till ett svårt ord och det är jentilt...eller gentilt,,,chantilt...gaaaah skiter i det ni fattar va???

Sen lunch pga att långpass och jag fick då ytterligare en runda.Skönt få tömma sig liksom.Matte och jag hamnade som brukligt 10 min sen i en soffa och tänka sig vi hinner somna OCH VAKNA i dödsrycksögonblicket.Som man säger i Danmark.Ver gang!!!

Sen fortsatte dagen med lite fler vaccinationer av gamla flunsavaccinet .Åtgärda ronden.Lite samtal .En del normala andra kort sagt onormala.Jeezzes sa matte .
Måste vara jobbigt leva där inte alla indianer är i kanoten liksom.

Vår tackannons till alla var i tidningen idag.Så äkta och så fin.Vartenda ord sant.

Kl 16.32 pip stämplade vi ut i mörkret och grådasket.Styrde för hämta husse.Husse OCH matte båda glömt sin mobbar hemma så lite svårt nå dem idag.
Matte rådde bot genom haffa en jobbkompis till husse och få henne ringa in i pentagon för att få ut han.
Klockan tickade och matte med den.Precis så hon skulle få höra EMD nya jullåt då började radion fu...förlåt bråka.Såna små detaljer som kunde störa stämningen.Lyssna texten....

Sån där skönt hjärntvätt från huset lämnar spår några timmar innan det gått vaska bort.
Matte såg till slut ljuset i tunneln .....de hann hem.Stassa om ljuset och så iväg...väntade in något så vackert komma.Så högtidligt.
Vår ljusstråle i mörkret.

Nu var det första scoutavslutningen så fint med prästen som läste vackra ord om TILLSAMMANS och att bli lugn av att tända ljus .Barnen som fick orden VAR REDO coh så svarade med fingrarna ihop vid tinningen ALLTID REDO för att så få sina första märken att sy fast på sina skjortor.


Suddig men perfekt för nätet...tågande in till härlig musik i kyrkan alla i sina nya scoutskjortor.


På fredag morgon kommer kyrkan vara
VIT av små änglar.Då är det lucia .Underbart.Hmmmm fanken att inte hundar får vara med *tycka*Ska skälla hysteriskt när jag får vara allena hemma .Ett löfte.

Det blev fika och lotteri efteråt för allihop .Vi satt så fint med våra vänner.Jag har ett hopp om få föra ihop dessa vänpar för jag vet alla vi funkar ihop och så sker det som genom önsketänk.Nu har vi datum bestämd för lite lilljul ihop .Oj vad skoj kan jag känna.Finns inget så viktigt som nu att få finna stunder av gemenskap och känsla av liv.Dessutom har de kissekatter som jag bara älskar.Tror den lilla kattungen minns mig sen sist .

Matte verkar ha fått den där premenstruELLA att vakna till livet .För annars kan man ju undra lite.Huggehuggorm i tungan och jag gjort allt för att akta mig ..soffryggsläge på direkten.Först kloklipp idag och sen öronrens..TÄNK NU HÖR MAN HENNE ALLDELES FÖR BRA JUE.

Nu dags nanna kudden.En bonde som söker en tik har vi sett på.Glögg i vaniljsmak avnjutits.Findus köttfärssås original spisats.Jo två sena kvällar i rad leder till burkmat.Ärligt.Matte älskar just den burken lika mycket som fiskbullar i dillsås.Imorgon är en lång dag sägs det...tyvärr måste jag vara med.Finns ingen soffa kvar.Finns inget ligga på och spana såphill.

Näe det som stundar är en röra och i den ska jag vara städcoach hela dagen.Fy fanken säger jag återigen en tung dag på schemat.Verkar som om det är en sån extrajobbig dag inbokad varje vecka framöver.Stackars matte.Att avsluta en era är bland det tuffaste en människa kan gå igenom.En era man älskat.Jag som hund sörjer också.Tror ju varje gång att mormor ska vara därinne men minns sedan att jag pussade henne adjö på den kalla kinden och handen.Mina nosavtryck mot rutan i vardagsrummet ska för alltid putsas väck .Men minnena går aldrig ta bort ur mitt minne.De goda stunderna .Go kärlek av en hundälskare som verkligen såg mig för den jag var. Hon som kunde "kia maden "som ingen annan.Hon som lät mig nosa färdigt i varje tuva allt medan rullatorn och jag var goa vänner .Hon som busade med mig så ohyggligt.Repet,dockhuvudet.Alla godisar som alltid fanns hemhandlade från affären.Goa hundgodisar som jag fick när jag var duktig.Alla köttbullar jag sökt och letat upp därinne.Alla goa sovstunder på mommos arm och i knäevecket.Alla morgnar jag fått lämnas in i mörkret och väcka henne med 1000 pussar allt medans hon skrattade.Alla Ceazarprogram vi såg och där metoderna var som hämtade från min mentalitet.Inte konstigt jag är förvillad och blir så klipp slut på mattes jobb efter lunch varje dag.Då intar jag grodställningen korridoren och INGEN kan få mig därifrån .INGEN.Görkpbbigt se om 32 stycken mommisar o moffisar 8 tim nonstop....
Mommo ja saknar dig oändligt.Vi ses i himlen.Du vet en hund lever inte så länge så det dröjer inte för länge innan vi möts igen.Njuter av din lukt här hemma.Ingen kan sniffa till sig mommolukt som jag.//Din Duttepojke.

Det bästa av allt imorgon är att hon fått en vän till förmiddagen och två som kommer efter sina jobb för att hjälpa till...som ordspråket säger idag:


"Delad glädje, dubbel glädje och delad sorg, halv sorg"

Det kommer garanterat underlätta dela detta jobbiga med några .Garanterat.

Nu sluter jag öronen och drömmer mig bort i alla Borderterriers drömmars värld.VOFF .


9 December 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida