Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Dirty Drutten coachat dem till ammoniakberoende på Nobeldagen
Trodde matte skojade då hon den sk lediga dagen drog mig från soffryggen.Jag alltid redo som en scout.Bara jag får sträcka mig milslång och gäspa stort .

Vi begav oss och släppte av husse hos den långa kön arbetssökande.
Matte hade min extra matte med sig och vi begav oss till mommos hus.Jag blir alltid lika glad utanför och numera lika sorgsen varje gång jag kommer in och det ekar tomt .


De skulle visst göra konstiga saker mest hela dagen visade det sig.Hur konstigt som helst att tvätta bort alla mina fina nosavtryck från spanarrutan.
Dessutom hur konstigt möblerat som helst för jag hade ingenstans att ta vägen .Men men jag tänkte jag ska kolla att städningen blir rätt uförd under dagen.Matte fattade ingenting för jag var henne hack i häl vart hon än gick.Som en svans på riktigt.Kontrollant kanske.

Luktade så skumt allting.Fönstren tog tid .Mycket jobb få den skinande blanka.Sedan startade de en turne av inköp.Det skulle hittas ättika ,gurka ,ammoniak samt gravljus...Hmmm det köpes INTE i samma butik märkte de.
Netto där fixade de ättikan och gurkan som skulle stå i skålar och suga åt sig lukt .
En vepa till Beijer Byggmaterial och go vän för råd och rön.Slutade i färgaffär och ut kom de med 1 liter ammoniak till att späda.

För er som inte vet det så är det OUTSTANDNING till att tvätta ALLT med.Särskilt om någon är rökare och tycker om röka både inom och utomhus.Milöovänlig smuts försvinner bäst med miljovänlig rengöring*sorry*Men städa med Ammoniak luktar tycker jag som Drutthund kattkiss. Så om matte trodde jag följde henne hela dagen.Jag försökte bara ta reda på VAR FANKEN KATTEN HÖLL HUS.Jag kikade ner i hinken flera gånger och men nope bara gult kissevatten.Matte tyckte jag var helskum precis på bilderna stod som en hundstaty tills hon var klar flytta sig en halvtimme senare.Matte fick ju ofta ta upp mobilen i sina gula vantar..då passade hon på knäppa mig i mina statyposer.Så skjutsades bonusmatte upp till jobbet och släpptes av ...inte jag suck.
Jag fick vänta i bilen medans matte envisades med att göra Vilbergens Centrum rikare.Hon hävdar att Nozoil är livet för hennes nos .Gaaah.Skrattar mig hårig.Olja i näsan.Förstår hon inte kan känna lukter som jag.

Så styrde vi till en konstig plats.Jag fick pinka 3 drillar sen kom värsta snygga området med häckar och hundratals stenar kunna få revirmärka men NOPE hon bar mig som en säck potatis under armen liksom.
Så ställde hon ner mig och väl där tog jag och märkte häcken med lite Druttkiss.Matte hade fullt upp tända ljus bland alla blomster.Jag kikade mest bort i fjärran.

Stenen var borta.Matte berättade att de ska skriva mommos namn på den och det känns Tryggt veta.

När vi gjort vårt dagsmission utomhus så styrde vi tebaks till de konstiga luktbortagandet igen.För vad höll hon på med egentligen.I duschen brukade mommo duscha....i toaletten nr 1 & 2.....Näe matte DU betedde dig hel skumt där du bokstavligen klättrade på väggarna eller kröp på golvet i puss höjd.


Radion hade ju återuppstått när de hittade sladden så musik kunde roa henne lite och göra mig tondöv.En tuggfläta gnaga på gjorde mig rätt lugn en stund tills jag förstod att nu hade hon bytt rum och syssla ....igen.Torrfoder hade hon inhandlat och det var ju gott äta ur en rosa bajspåse??!! och dricka vatten ur begagnad kaffeburk...Ja ja ja ja.Man tager vad man haver heter det ju.

Så gick timmarna och jag tyckte de kröp fram.Timmarna alltså, för matte var effektiv te gno.
Så kom en ängel in genom dörren.Hon hade mat med sig .Matte och hon åt gott på de enda stolarna som var kvar som tur var.Jag satt och grät för jag fick inget smaka.
Så kom ängel nr 2 in genom dörren och hon hade gladaste humöret och goa energin.De satte alla 3 igång med att klättra i köket överallt.Skura och feja och tjattrade mig till en hörapparat.Skrattade gott.Pratade bekymmer.Skvallrade.Skurade och pratade skit.Knöt band.Delade barndom.Kort sagt de hade värsta terapistunden såsom bara tikar kan .Matte tyckte de gjorde stort offer som trötta efter arbetsdag tog sin lilla fritid och la den på ett hem de aldrig bevistat.En riktig kärlekshandling var det och så otroligt behövlig.

Att vistas i hemmet har varit en pärs både i söndags och denna torsdag.En torsdag som precis för 3 veckor sedan innehöll chock och förtvivlan.Matte hade minnesbilder hela tiden inne i sovrummet.Som en film som spelades upp.Som en dröm.Men att städa detta har varit värdefullt och det ger mycket i ångestlindring på sikt.Att få städa ut och rensa ut samtidigt som kärlek strömmar in och hjälper till.

När husse kom för att åka returpunkten med x antal säckar och slängkartonger då kände inte hans känsliga näsa att någon rökt någongång.DET var bästa betyget.Morfar kom också och hämtade sina minnen och han kände inte heller det på samma sätt längre.
Min Urfar kom för han skulle få marmorsoffbordet.Han som storrökare kände förstås inget ...för han har ju inget luktsinne hahhahaaha.Flödet på Såpill strömmande .

När så vi varit där i näranpå 12 timmar så stängdes och låstes det igen för denna gång.Nu får nästa man till rakning ta vid det som återstår av tvättstugan och golven,taken osv.

Jag var redan hemmavid med husse och Flisan.
Matte styrde till cheesburgarna och Sunday Chokladavslut och ännu mera tjatter och goa skrattårar.Storebror var på något lustigt sätt involverad via sms.
På byrån låg ett kuvert med så fint textning.I kuvertet ett ljuvligt nallekort med texten En stor kram ...inuti stod det ...till en kär vän.Ville bara att du ska veta att jag tänker på dig....Så lägligt skickat.Precis en sån postkram som satt rakt i hjärtat och en oväntad avsändare.Det gjorde det ändå mer värdefullt.

Sedan så såg husse och matte på inspelat Desperate Houswife och chillade ner lite.Jag tog hand om tuggknutan så nu har jag STOMATOL leende.

Det sägs att detta varit Nobeldag idag med Nobellmiddag...Får väl säga att vi spisat ättiksgurka och skålat i Ammoniak då.På söndag är det Luciadagen .Det firas för skolbarnen redan imorgon.
Matte och husse ska packa fikakorg och vara i kyrkan redan kl 6.45.Flisan ska sen äntligen så sjunga ut sin sånger hon övat på länge länge så vackert.

Själv tar jag mig veckans första sovmorgon o slipper se eller känna lukten av den kemiska formel som färdat dig ner hit....HH N...!!!!


Photobucket

Tack för tasset.Alltid lika skoj se just DIG här!!!!

10 December 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida