Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Fredag med LuciatouchFörsökte sova min skönhetsömn men imorse var hela Fam Mupp upp extra early.Konstigt klädd i nattlinne gick Felicia till skolan.Matte och husse höjde sina stämmor då ett litet lätt stånd ...jag menar missförstånd gjort att husse dukat fram frukost på bordet i stället för som nu 2 år i rad packat den i en korg.


Gaaahhh att de orkar tänkte jag och fick så äntligen somna om på soffryggen...eller var jag nu var när de gick iväg till slut yrvakna och tröttare än tröttast.Fatta hur man kan ha ork ställa sig och locka liten 8 åring med locktång kl 06.Matte som knappt har orka klä på sig den tiden.


Men så fin hon blev den lilla Kickan.Hon strålade som den stjärna klar de sköng om.

Photobucket

Så fantastiskt Luciatåg .Proffsigt och stämningsfullt precis som man drömmer om.Fröken lägger ner mycket tid på musiken.Det tycker vi är bra .De lär sig lästräna på sångtexterna och de lär sig sjunga.ALLA SJÖNG och så många ljusa stämmor på en gång det är magiskt.Som rektorn sa.Detta kan man leva länge av.


Måste jämföras som ett megatuggben i hundens värld.Som en lyckad grytjakt kort sagt något magiskt.


Ja sedan gick de och åt sin frukost i klassrummet.Husse åkte buss till jobbet.Matte gick hem och ut med mig .Ringde några samtal sen gick hon raka vägen opp.Ställde klockan på 13 och Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzomnade om som en slagen hjälte.Jag inte sen följa efter och nanna husses kudde.

Matte styrde iväg till jobbet kl 13.15 och hade samtal i bilen som förvånade henne och gjorde henne fundersam.Mycket fundersam.Men men ärligt i nuläget förvånar ingenting längre.Nix nada.Inte mycket heller som tas som problem .Stark är ordet.En styrka som är som stål.

Jobbkvällen en bra sådan i mattes mått mätt trots jag inte där:)
På ett ställe bjöd de de boende på snacks och cider och fixade ett pepparkakshus.Gemytligt och de äldre såg ut att trivas.På några ställen såg man På spåret .
Idolkväll kan man annars ju kalla fredagen .Mycket ord och väsen för att se Eric vinna.Den som sjunger vinnarlåten bäst vinner och det gjorde han.Lätt.

Hemkommen så hade husse lagat så god mat efter nytt recept.Smakade prima ...jag fick smaka liten bit av henne .Det hör till ovanligheterna.Tror alla extra snälla mot en sörjande hund.
Matte så frusen hela eftermiddagen .Huttrat och haft gåshud.Hon lindade in sig i filtar och åt en stor påse godis efter maten.Allt efter 22.Men sånt är livet när man jobbar i vården.Sent får mat ibland intas.

Nu sängdags för det är ju jobbhelg och upp i ottan igen.

Idag hälsar matte hade hon extremt behov av att få ringa mamma och berätta en hel del ting.Akutbehov.Lite tömde hon till bonusfar men inte samma sak.Inte samma svar.Det där mor-dotter samtalen bara mor-dotter kan ha.Som hon saknar det.Hjärtat värker linement efter dig vill hon hälsa.Det känns som det fryst till is och ändå slår det fastare än någonsin.Godnattkramen till Felicia var värd massor ikväll.Längtar efter Fredde gör hon också nu när det gått lite längre än vanligt dessutom.Ett modershjärta slutar aldrig klappa för barnen.Att vara mamma och förlorat sin egen det är en kombination som skapar extra starka känslor och rädsla något ska hända dem.Som matte beskrev det idag.Jag sörjer inte utåt längre utan sorgen går inåt och är groende på djupet i nuläget.Förnuftig sorg ,förståndig fast kroppen inombords bara vill skrika rakt ut.Lämna mig i fred.
Ta mig långt härifrån.Jag säger upp mig från sorgearbetet pronto.Vill inte .Låt allt detta bara vara ett dåligt skämt.Säg att allt bara var en illusion.


Photobucket

Tack för titten önskar :


Photobucket
11 December 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida