Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Bättre sent än aldrig!!!

Förlåt, det har varit mycket en tid...
Idag, 14/12 fyller min underbara, älskade dotter J. 23 år. Grattis gumman! VI firade hennes födelsedag förra helgen då jag var hos henne(och S.+kissekatter) i Linköping, där vi var på restaurang och sen gick på JULKONSERT med Shirley, Sanna, Sonja och Måns.
VI hade det så mysigt och roligt!

Sen har en arb.vecka rullat på och jag har fått veta att jag har fått min prakitk utbytt emot en anst. på Sv. Spel i 3 månader. :-D YESS!

Helgen som gick, var kärleken och jag i S-holm för att
*köpa kök & badrum på IKEA samt
*träffa hans dotter A.
*träffa mina vänner A. & E. och deras son S. 5 år.

Köket och badrummet blev efter 3 timmars dataarbete på IKEA en fullträff i "Faktum" m. Ädel-björkluckor, varmluftsspis(rostfri), kyl&frys(rostfri) m. ismaskin, svart bänkskiva, svart blandare, samt ett badrum i vitt och rostfritt med enkelt handfat m. underskåp, högskåp i namnet Lillånge. (nå´t)

Efter att vi stångat och till utmattning på IKEA så åker vi för att hämta B.s dotter hos kusinfamiljen... Då rymmer ungen. Som för att straffa sin snälla pappa - så drog hon och vi fick involvera omgivningen att leta för vi var tvungna att åka till Nynäshamn och båten. Dom hittade henne sittande på en lekplats och fick efter det köra hem henne till sin mor. *SUCK*
B. var naturligtvis upprörd och ledsen liksom jag blev helt bragd ur fattning! Men så är det - jag är den ELAKA SYTVMODERN som tagit hennes pappa oc vi ska straffas...
Dagen innan tillbringade vi alla 3 tillsammans lekande i Laserdoome intill Sveavägen , ätandes Thaimat och småpratande - undrar om det var ett spel eller om hon hade trevligt?!
Jag hoppas på en bättre fortsättning... För oss alla...


(bilden här visar vår läckra blandare i köket!)

       
14 December 2009  | dagliga vedermödor | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida