Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Tur JulTur Jul önskar jag vår familj.Inga klappar inhandlade som alltid till oss vuxna.
Exet sabba teorin om inte köpa nåt åt kidsen.Men men det blev inte alls i så stora mängder som brukligt.

Gårdagen efter ensamjobbepass stapplade en megatrött Jena ut.
Jo så blev det.En tisdag med apodoser with my two hands.Halv styrka.
Ibland gör ju människor riktigt gott i att sucka och stöna över jobba julen och så "passa på" bli akut sjuka lagomt till det.Sicken tur jag är så snäll.Tomten kan ju höra mig.Kanske skulle åka och ta tempen?!!Är ju en omtänksam sjuksköterska/KollegaTror vår julafton som jag och min pärla ska jobba bli fin fin trots allt.


Så var ju lotten den att jag lovat åka efter jobbet och handla all julmat,juldryck och som avslut fixa klapparna som fattades .
Från stått och gått sen 06.00 så parkades bilen kl 19.45 hemma i bygden.Där hämtades Herr Mupp hem från innebandyn.Våga vägra göra ETT handtag till yes.

Han och barnen hade fixat julefint därhemma.Rent och snyggt.
Vid sängdags tröttare än tröttast.

DÅ BÖRJAR ETT STYCKE FOT DUNKA MOTORBÅT.Konstig värk som bara stegrades till max.Efter midnatt och still awake var det inte roligt heta Åsa.Låg och tänkte på Trisslotterna jag köpt till hela familjen......Önskar oss lite TUR i spel.
Mamma köpte alltid trisslotter till alla högtider och tänkte när jag såg dem att jag tänker fortsätta den traditionen.Foten värkte under trampdynan höger fot.Stortån börjde bli stel och gick inte röra.Jag däremot rörde mig fram och tillbaka.Domnade bort och vaknade till av sprängvärken.Föder hellre barn tänkte jag.Snälla amputera skiten .....näe fan jag drar till akuten.(kan jag ju inte kan ju inte köra)
Näe nu väcker jag Peter...då hade klockan blivit 04 och jag kunde inte röra mig ur fläcken.Fick opp värkmedicin och låg sedan vaken till 05...klockan ringde 06 och jag stapplade illamående ner på ett ben.VAD ÄR DETTA ??Som om en nerv lagt sig o kläm.Fotsulan svullen ,varm men ej röd.


Att känna efter och stanna hemma en ronddag inte aktuellt.
Styrde i snön som fallit ny och orsaket nya laviner på vägarna mot stan.
Som turligt är så har jag en lovely doktor ronda med tillika kollega.Blek som Snövit och helt OFF klev jag in och gjorde min ronddag.Helst på stolen för när jag började ta i kryckorna visade det sig att Flisan tagit fel krycka och använt en barn och en vuxen vilket blev mitt mission denna härliga dan före dan....
Diagnos...inflammation i trampdynan/tån.Dricka Betapred...=Kortison som julesnaps...gott gott.Orsak : Gått och stått för mycket??!!!För inte har jag tränat liksom.
Orsak : LAGEN OM ALLA DJÄVLIGHET.

Så gnälligare än gnälligast och klipp slut stegade jag ut 15.40 .None kommit med paket till Flisan .Hunnit fått provsvar att jag inte lider av Gikt.
Gott avslut.Styrde till centrumet.Köpte mig ett GRAVLJUS.
Det bästa jag köpt dessa dagar kände jag.Tog mig i mörkret ner till kyrkogården.Haltade mig fram.Beredde väg till lyktan .Grävde fram ängeln.Grät lite så tårarna blev till is på kinden.Fan mamma sa jag .Idag hade jag velat ringt dig och gråtit en skvätt och fått berätta om skiten i foten och få lite tröst.Berätta om all skit och om hur jag känner mig inför denna julen.Som en Marionettedocka hela jag.


Photobucket

Fick se att tanken var slut så avslutade med ett besök på Jet.Klockan 17 dryga 11 timmar senare svängde jag in bilen i garaget.Kommer in.Ingen mat lagad.Jag ubertrött.En kram från glad dotter som längtat efter mig.Tog mig två skinmackor ,pepparkaksfil och stegade sen en våning upp för att krama sonen och sedan krama kudden tills lillan väckte mig kl 19 igen....

Uppesittarkväll med Bingolotter...för i TURENS TID köpte jag givetvis 3 sådana.Ringde och påminde maken tippa TRAVET....

Att köpa lotter/tippa måste vara sista chansen att liksom hålla huvvet högt.Eller bästa sättet slänga pengarna i sjön?
Nu har sonen kommit ner och pausat dataspel lite.Han fick min lott.Jag knapprar här och tänker sedan styra kosan uppåt tidigt så jag orkar styra bilen ut ur garagen...klä mig i röd arbetsuniform och jobba sista arbetspasset före söndag.
Bara foten låter mig vara.Värker fin fint men inte med den styrkan som var inatt/idag.

Näe nu spännande .Sonen har 4 redan och 3 och det kan bli vinst..Önskar oss en Olof 65..pleeeeeaaaaasssssssseeeeee.30 sek senare.

Citat sonen"Neeeeej 63. Lotta bara står och ler djävla kärring".Skitspel.Nu vet jag varför jag slutade spela det här.
Citat Flisan:" Akta jag seeeeeeeeer inte.Jag hittar Gustav 56".
Citat Peter: "Djävla bajskorv".Va fan får inte folk bingo föööör."


PhotobucketÅsas tankar...Jaha sedär där kom Hanna och Linas mamma in och överraskade dem.Tänk om du kunde komma in imorgon med jultomten och bara säga att du varit iväg lite.Önskedröm.


Photobucket

Jajaja även om vi inte har tur i kärlek så har vi varandra .Vår lilla familj.Drutten är och glädjer morfar och imorgon kommer han ihop med tomten .

Photobucket

Faktiskt mysigt jobba julafton.Borde jag veta som varit där x antal jular .Det sämsta är att vara ifrån familjen just morgonen och värst är jobba kväll .Som stympa julen.Sicken tur vi har så bra betalt i vården så det känns som det är värt det.Näe en röd dag på med Florence förklädet och inte tänka pengar.Alla saknar liten tomteDrutt...Hade han varit hemma hade han fått följa med som tomte till jobbet imorgon...God Jul alla bloggläsare.Imorgon ingen pannkakstorsdag utan en födelsedag som ska firas med god mat,klappar och familjemys.Fredagen-Juldagen den stundar mycket annorlunda för oss i år.Längtar....


Photobucket
23 December 2009  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida