Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


en liten tripp till Danmark

I söndags steg jag upp tidigt på morgonen, rastade av de små dogsen. Packade in oss i bilen och körde först upp till mammsen där jag inkvarterade Eassa, därefter ut till hundpensionatet i Kareby och lämmnade av Klippa.
Sedan bar det av ner mot terminalen där jag mötte Susanne.
I bilen fanns dessutom både Nimbel och Ella.
Båda två hade bokade dejter med danska kavaljerer.
Rätt fräckt att båda tikarna satt igång att löpa på samma tid!!!
Då ägarna till de utsedda kavaljererna dessutom var goda vänner, som inte bor allt för långt ifrån varandra, hade de kommit överens om att vi alla skulle sammanstråla på Skovagers kennel, vilket naturligtvis underlättade hela resan väldigt mkt!
Resan med båten var snabbt över, diksuterar man hund brukar ju tiden som bekant springa iväg väldigt snabbt, sedan följde en bilfärd på ca 1.40 minuter och så var vi framme!
Vi blev väl emottagna och blev bjudna på en riktig jullunch.

Sedan drog det ihop sig till huvudsyftet med resan, Ella och Taff fick bekanta sig med varandra först, tycke verkade sannerligen uppstå mer eller mindre omgående och efter en mkt kort stund så var de igång. ;-) Under hängningen passade jag på att fråga lite om Taff, och enligt husse var det en mkt mkt trevlig hund som man absolut borde se i arbete! Han hade mer eller mindre allt!
Då min danska inte är den absolut bästa så uppfattade jag inte allt han sa men det som jag bestämt hörde honom säga var att det är en hund som var riktigt härlig att jobba med och han hade mängder med fart och stil! Sedan måste tilläggas att dansken fullkomligt sken upp som en sol när tillfälle gavs för honom att prata om sin pärla till hund!
Taff såg hur som helst väldigt trevlig ut, trots att jag bara sett honom i en lite annan form av "arbete"... :-)

Sedan var det dags för Nimbel och Shot att få bekanta sig och de verkade om möjligt fatta tycke för varandra ännu snabbare.
Dock så var Shot enligt husse en riktig "långkörare" :-) Och det visade sig stämma, vi fick stå ute och huttra i dryga halvtimman innan de var klara.
Vädret var ju inte det mysigaste...
Det som var så kul med Shot det var att han var en riktig liten charmör!
Han hade liksom inte "ork" att bara stå där å vänta, han passade på att pussa så mkt det gick på Nimbel, han flörtade/myste med Susanne, han "flörtade" med mig, han nosade lite här och plockade med en pinne där osv.
Man blev riktigt glad av att se denna lilla kille!

När allt var klart, blev vi inbjudna på en kopp kaffe, och det var väldigt skönt att få värma upp sig lite igen, innan vi åkte tillbaka mot färjan.
Allt gick precis enligt plan!
Så nu är det bara att sätta sig hemma och hålla tummarna för att det tar sig!
Tyvärr blev det inga bilder på herrarna då vädret var så himla dåligt men det var otroligt roligt att få se dem "live"!!!
För den som är nyfiken går det bra att titta in på Mandylikes kennel under valpar, så hittar man information och bilder på "samtliga" inblandade.

Tack Susanne för att jag fick följa med på resan, det var kanon!!!
29 December 2009  | BLOGGEN | 1 kommentar
Vad kul att det gick bra med parningen! Nu far vi bara vanta och se....Har e underbart. Dagarna gar fort da vi sysselsatter oss hela tiden. Imorgon ska vi rida pa elefanter. Det blir nog kul! Saknar lilla Klippa och lockar pa varenda hund har aven om jag inte klappar dem. Snacka om kliande hundar! Ha det! Manga kramar Lena
Skrivet av Lena den 30 December 2009 14:11
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida