Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


In från NYÅRSDIMMAN!!!!Photobucket


Collage fick det bli idag då jag alldeles "HÄLV" som jag sa som liten lärde mig göra det i nytt kul fotoprogram.Inte dåligt jobbat efter en vecka som sjuk,nyårsfirad,nyårsdagskvällsjobbad och så idag lördagsjobbad...

Men jag har fått en energi jag tackar för .Positivt flow.Mycket mycket nice nyår blev det i spat.Vid midnatt trängde vi ihop oss iklädda baduniform i snön.Hjärterum och stjärterum som det heter.
De två sjuklingarna återuppstod och la makemask...ja Peter han polerade flinten.Sen snapsa vi Echinaceadroppar och önskade varandra en trevlig kväll.Det som inte dödar stärker heter det jue.

Stjärten min hade fått sig en omgång i en trappa inne i huset då jag halkar och drasar ner med många bank i baken.Aj aj aj sa jag .Klantig .Hade inte sagt nåt om % hade hunnit bli hög uti knoppen så jag haft det skylla på.Näe mer min vanliga otur .Eller mer så djäkla drittlig.Druttliga Drutten kom upp efter mig i trappan .Jag dulledullar med han ser ej trappstegen typ och voila åker jag pulka nerför trappen.(Så det var mitt fel hälsar Drutten och tar alla fel på sig )
Jag är som låten heter Gul & ja helt ärligt mest blå idag två dagar senare.Kan säga tur i oturen jag kunde ju brutit mig eller hamnat rakt på diskbråcket.Man får va glad för det lilla här i livet.Tur man ätit upp sig till en sån mjuk och härliga bajaplatta med stuns i *L*

Detta var en stor PARENTES i det hela .Is på rumpan och mera skumpa och mat så var det glömt.
Så underbart god mat.Vi åt *snittar och champagne som lärakännavarandas nyårpulsrätt.
*Kräftbakelse till förrätt.
*Mandelpotatismosbakelser med cognacsflamerad oxfile och grönpepparsås till huvudrätt och som avslut hade jag fixat *Panacotta till 13 p med täcke av hallon/blåbär och färska jordgubbar.

Så prima dela upp det hela lite mellan paren.Särskilt som vår familj inte var kry kan man säga.Låter värre nu än tidigare i veckan tack var lätt hes beslöjad röst.Tycksyndomfaktorn höööög.Dock grumlas den av att Herr Härmapa måste härmas och få samma sjuka och låta ändå värre.Tänk att han alltid ska vara värst*L*


Norska gruppen Donkeyboy spelar för dig om du klickar såååå bra.


Summan av kardemumman är att bada ute i många 10 minusgrader ,rulla snön !!för de som tordes och umgås med så goa vänner inkl hela sin lilla familj det gav denna pigghet och energi.Vi satt där i poolen i över en timma tills tårna började få Anna Ankas simhud.Att sitta i värmen och kika upp på himlens fyverkeri och önska alla 8 vuxna och 5 barn som redan hade badat(ja inte Fredde för han gick som vuxen detta nyår) gott nytt år det var speciellt.
Sedan gav vi oss in och fortsatte till småtimmarna vårt nyårsfirande.Sjöng Singstar,spelade boxwii och umgicks i goda samtal och ännu godare skratt.
Somnade gott sovande på vänster skinka:)
Nu stundar ju en nytändning på nya året.Den sk nyttiga perioden sprack på dag ruta 1.Inte svårgissat.En nyårsdag med diet ...säger som NEJ TACK.Däremot ja tack till allt gott i livet.
Tände ljus vid graven idag efter jobbet.Så härligt få stanna till där och utföra en symbolisk handling.Få andas in ljusets energi .Få tid att sörja på mitt sätt.
Ett måste efter två rätt arbetsamma dagar .Attans så nöjd med mig själv.Fått massor ,massor gjort på jobbet.

Nu hyrt film till Kickan att se .Hon var först arg på engelskt tal med svensk text.Nu efter en stund nemas problemas.

So long .Min jobbehelg så nya tag till imöra.Nu forsätta mitt jobb äta upp mig till påsk..för det var väl då fastan kommer??

Drutten hälsar att han var så rädd så han pinka på sig då raketerna brann av.Han saknar vardagen med jobba med matte.Trött på gå här hemma med Husmannen o kidsen och deras korta kyliga promenader.Näe tebaks te vardan säger han allt medans ett tuggben snaskas i här under fötterna.

Dagens klokskall:

Drutten
2 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida