Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Härligt tröttHello nu är jag färdigjobbad för helg och fostermåndag.På dag 4 dags kliva av sjuksköterskedressen och belönas med 1 1/2 dags ledighet.Well done.På fråga Du ser trött ut kl 14 idag så kunde jag lätt nicka och hålla med.Svårt se pigg ut efter långhelg & sorg i snart 2 månader*veta*.Nu stundar mysdress och kontempelation.

Efter bra walk med bra talk som jag ska mynta, tinar baken nu upp och bajskorvar(sk schevapzici ?=bosniska järpar ) är spisade.


Fasen så skönt det var ute ikväll tyckte både jag Drutten o Rödtoppen.Dock irriterade han mig så in i bäng med sitt nosande och sörplande av snö? *läs löpkiss*.Men vad gör väl det ...mer än att slalombanan snitslad för oss med skor på fötterna.

Kvällen ljum och våra stämmor i kör efter många dagar utan varandra.Härliga planer smids och nedräkning till Thailandsresan börjat.Asså bara detta planerandet ihop gör halva resan.Få drömma fantisera och tänka oss bort.Just girltalk med rätt kvinna kan även det lyfta en till himmelriket och stärka knoppen.Girlpower och vänskap när den är som bäst.Fasen vad vi kan språka.Ämnen duggar fortare än stegen.Att få jobba sig fram i samma tystnadsplikt som i jobbet men nu annan dager det är en lisa för själen.Rensa tankar som ligger överst.Det är vi duktiga samtidgit som vi gör våra kroppar en björntjänst.

Så glad idag också för jag har så goa jobbkompisar som ställer upp med lite turbyten så jag slipper ta all semester redan i mars.En får tacka.Skulle/kommer göra densamma för dem om så krävs.Det innebär såklart merjobb januari /februari men helt klart värt det inför sommaren.

Nu stundar en kort powernap med start i en ny Ameliatidning.Fått pippi på belöna mig med goa tidningar.Fick även idag låna två nya härliga romaner av L Thell som ska plöjas .Återigen goa jobbkompisar som delar med sig.

Attans se där fanns massor vara tacksam för även idag denna trötta måndag som känns som en torsdag efter 4 dagar igång på jobbet..Nu börjar "allra käraste syster" av Astrid Lindgren på Tv .Ska krypa ner bredvid min allra käresta dotter och se den och riktigt mysa och lukta på henne .Hon behöver tanka lite mammakärlek och jag tanka mammafeeling.Kanske powernappa bredvid henne...who knows?

So long och glöm inte bort........................dig själv.


Photobucket

Felicia kikandes på bloggbakgrunden...Mamma varför har du döa fiskar med där?
Jo för jag är en fisk?
Ofta???
Jo jag är född i fiskarnas tecken och tyckte denna var lite symbolisk eftersom jag just nu är en rätt dötröööött fisk.
Jaha.


4 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida