Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Sis & Bro love


Ja det är en konst att utöva under i spel.
Trettondagsaftonens slut blev precis så fin som jag hade önskan om.Sonen beslutade vara kvar ett dygn till.Bjöd till och spelade Försvunna Diamanten med lillasyster.Trots 8 års skillnad mellan dem så gick det lugnt till.Ett sådant där spel där "enbart Tur" spelar in.Perfekt för dem.Nu bar det sig så bra att lillasyster vann.Lika glad var 16 åringen för det.Vi åt mat och hade måltidsglädje som vi kallar det på jobbet.Ingen retsticka fanns närvarande i dem härligt.


Filmtajm med ännu en Wallander.Helt i min smak.Somnade sött och vaknade av en bekant röst..

HÖRRU FLISAN GÅ UPP OCH VÄCK MAMMA OCH TALA OM ATT HON INTE KAN BLI SNYGG AV NÅGON SKÖNHETSÖMN.DET ÄR KÖRT FÖR HENNE:)......

Jorå så sant.Jag masade mig upp och intog kaffet ihop med goa Gunilla.Många roliga ting berättades.För att jag ska minnas det kommer jag här skriva ordet BRÄND!!!så minns jag .

Styrde kosan mot jobb i lätt fallande snö och I LOVE IT.Nu får alla väderpratande människor något nytt att vältra.Ni som läst min vovve.net blogg är ju på det klara i vad jag tycker om väderprat och gnäll.Tänk ingen är nöjd med vädret hur det än är .Först gnäller alla om hur mörkt och trist november är sedan när det blir riktigt vargavinter då håller vi på frysa ihjäl fast 99 % sitter inne i varmare än varmaste husen.Besynnerligt.De i Norrland måste skratta läppen av sig som ofta kommer ner mot -30 C vintertid då man på nyheterna rapporterar som om vi höll på gå under och frysa ihjäl.

Ja ja ska inte ens lägga massa energi på väderprat som jag så ogillar.Skulle vilja boktipsa folket som gnäller att läsa Ulf Lundells VÄDERMANNEN.Ett mästerverk i att beskriva just väder på ett sunt vackert sett.Här en norsk video där en killa spelat in hela 2009 års väder på 90 sec helt i min smak:)


Hade den varit svensk hade man behövt ha människors ljudkommentarer till:

Åhhhh vad kallt det är
Åhhhh vad det regnar denna våren
Åhhhh vad varm och torr sommar det är
Åhhhh vad sommaren regnar bort
Åhhhhh vilken regnig höst och vad det blåser
Åhhhhhh vad mörkt och grått det måtte det komma lite snö
Åhhhhh vad det snöar nu får det väl ända sluta .
Åhhhhhh sånt töväder så slaksigt det kan vi inte få lite snö igen......


*/*

Nu gnager Drutt glatt på ett tuggben.Jag just satt i mig en stor skiva cheddarost och god spansk skinka .Gott rött te stod varmt vid hemkomst från jobbet 22.20
Gjorde en rajd med snöskyffel.Fixade garageporten så den går stänga.Höll på få Drutten överkörd av granne som tydligen har satt i system köra in på gångbanan.Love mina grannar i de lägena.En vacker dag blir något överkörd pga lättja gå på sina ben.För alla har väl inte artros och gångsvårigheter?Jobbekvällen så härligt bra.Som jag skrivit tidigare .I love mina arbetskamrater.Goda möten ,goda samtal .Stödjande samtal .Boenden som jag känner ytterst väl.
Så kom då ett ansikte i dörrhålet lagomt efter en bokhylla vält och ett 20 tal böcker höll på träffa mig i huvvet.Hon skrattade sitt bekanta skratt och jag blev så glad.....
Från lång sjukskrivning till att bara komma tebaks med sån arbetsglädje.She make my evening.Verkligen stort lycka till och hoppas natten funka prima .
Fick även se annan kollegas Thai resa .Bilder just från där vi var 2001.Gick fort drömma sig dit.

Nu snart upp och sussa så man orkar ta sig samma väg åter igen.Blir inte roligare än så här.

Ska läsa lite intressanta bloggar först.En av dem är Vimmelmamman.se.Läsvärt och långt ifrån små bortskämda tonårsbrudars bloggar .Ska även kika in i Jamthundinanns blogg.Där är det alltid gott att vara.

So long ...redan torsdag fast det känns som ....måndag i morgon.Märklig dagar.Veckovill är rätt ord.

Gonatt folks.


Photobucket
6 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida