Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


"Chosan" nu snackar vi Bappelsinjuice.....
Ja gårdagens blogg om SIBIRIA kylan och hur det drabbar Svenskarna har idag blivit lite mer världslig.Då jag efter skönhetsnap efter jobbet satte på burken ville jag för en gång se nyheterna och inte natta 8 åring.Således fick hon lära sig lite världsliga ting.


Dvs faran för apelsinskörden i Florida som kommer göra att vi kanske får dricka något annat.Sänder en tycksyndomtanke till ägarna i Florida som får fryst bappelsiner.

Hon fick även lära sig att de i Kina ...de har snö även de som vi.Där är det inte lika lätt leva som i trygga Sverige när Kung Bore sätter till.

Engelsmännen hade det kämpigt i snökylan.Inte på 30 år hade de haft det så kallt nån vinter.Fåren fick grävas fram i snömassorna.Sänder en tanke till alla stackars djur och djurägare som fryser i kylan och inte kan tända ljus och vistas inomhus i värmen.

Så till trafiken.Det är väl det om något kyla,halka och snömassor inte passar för .Skoter möjligtvis men där går gränsen.Inställda flygplan i Europa och vägar där olyckor sker och skett.

Det var dagens väderrapport.

Själv njöt jag av det vackra landskapet på väg till jobb och på väg hem.Magiskt med snövallar och sånt lugn i trafiken då alla kör som en påse nötter...som tur är....
Däremellan njöt jag INTE av pulsa omkring i vallar av snö ropandes på ett stycke DÖV DRUTT.Han släpptes snällt ut där det är inhängnat.En söt anhörig ringde precis och jag ser honom försvinna runt huset.När det söta samtalet var avslutat så drog jag innervägen och försökte JENA ..honom:)Not det lilla svarta syntes uppe i skogen.Ropade.Visslade till en DÖV hund.Eller mer en hund som kika på mig.Vad skriker du om jag ska bara göra NR 2 ya know matte.

Ehh ja men kom nämre din arma byracka där du går kommer det långtradare och annat otäckt för en matte tänka på.

Så ut i sommarsandaler gav jag mig i snön.Höll på sätta mig på rumpan direkt.
Hade varit snyggt bättra på ÅRETS blåmärke och få ett på även vänstra skinkan not.Svor och kved.

DRRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTEN KOM HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT.
Först med snäll glad röst.Ännu snällare glad röst.

Så in med fingrarna och jordens bussvissling och DÅ vakna Drutten till liv och wow kolla vad jag kan racea i snön och komma fint till dig matte.Glatt och villigt.

Jag fick fatt i han lagomt när långtradaren landat med sin matleverans.
Tog en stycke Drutt under armen och hade dessförinnan avslutat samtal nr 2 från apoteket.
Förbanna plikten svara i telefon i ALLA konstiga situationer.Tom på muggen svarar man mitt i en session....Kan ju vara akut....Kan se den dagen mig springa ut med rumpan bar då jag i ivern glömt dra upp.


Det var det om detta.Barfota Åsa fick jobba resten av passet.
Drutten gjorde sitt bästa årets första dag att äta sig mätt på alla avdelningar.Många äldre har han glatt och även personal har jag sett.
Sen blev han så trött att han mest sov bort tiden i alla soffor han kunde hitta.

Arbetsdagen idag startade i ett systerligt samtal .Tänk att vi råkade ha så många gemensamma nämnare .Fint och kändes så skönt.Bra start.Vi som ändå jobbat ihop på annat sätt sen husets begynnelse.
Även en dag igen med nygammal kollega.Sluta röka kampanjen nåt huset och härligt se kollegor fimpa för gott.Heja heja.

Jag var i en coma av trötthet.Vi har ju börjat druckit CHISAN jag och maken.Bra efter sjukdom och om man är just TRÖTT.Jag insett att man INTE ska ta det till natten för då blir man synnerligen PIGG!!!!!!!
Omöjligt somna igår och somnolent och övertrött hela dagen!!!


Efter shoppat ny hundmat lite light Eukanuba blev det efter råd i djuraffären.Ja Drutten göds han också av nån konstig anledning så nu får han starta året med rätt foder ett slag.....Efter detta tända ljus på graven.Hittade äntligen 5 dygnsljus och pulsade mig fram för få säga Hej en snabbis i min anda.Ler åt snön för var det någon som älskade riktiga vintrar med mycket snö så var det just mamma.
Sådan mor sådan dotter:)


Så hämta maken och hem för att duntsa upp i sängen.Dottern kom i samma veva och hon och jag låg en stund och kramades ,tankade kärlek och småpratade om hennes dag och min dag.Så lämnades ett par timmar för att tanka hjärnan igen på sömn för att återuppstå just till nyheterna.

Spisat blodpudding och knaperstekt bacon.Gott gott tycker vi alla tre.
Tänk att det är torsdag fast det känns som måndag...fortfarande knepig vecka.
Men gör mig inget tänka så då jag ju ska klippa även denna helg .Jobbar bort lite semester inför resan med lite turbyten så slipper jag ta så mycket semester i mars.Sommaren blir ju katastrofal annars.Katastrofalt jobbig...

Nu ensam syster in the House fre ,lör,sön.Spottar i stetoskopet.


Titta från att inte ha något skriva i denna dagbok som vanligt en skrift till buds.

So long !!!

Idag ska jag bege mig till en Tonårsblogg och en kändisblogg.

Båda har eller har haft tema Thailand.

Fokiy blogg nyss hemkommen och Pernilla Wahlgrens som just nu är där.Härlig läsning.

Dagens klokskall:


Photobucket
7 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida