Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Lets Dance fredag eller är det tisdag?Jena

Häpp så var det favvodagen här igen och kallare än kallast i vår bygd..Maken tjötar om 20,2 c ikväll.

Inte konstig jag och min vän kände oss ensamma ute på promenix.Men som vanligt går våra gångjärn lika glappt så ingen risk förfrysa fejan inte.
Härligt få prata ur sig dagen /dagarna som gått sen sist.

Jobbefredagen varit en regnbågslik dag.Mycket hänt och möten man inte glömmer .Fick födelsedagsinbjudan kl 15.00 och kunde inte tacka nej till den goda tårtbiten då jag var så specialinbjuden.Är ju för härligt jobba som sjuksköterska med våra goa äldre där man bygger relationer ända in i livet slut .Är fantastisk hur man fäster sig vid många och får dela så mycket in i livet slut.Ibland är det de de anhöriga som du vårdar och månar om nästan mer än den boende och det kan betyda mycket för denne att få någon som bryr sig lite extra då det är svårt med frun,mamman,pappan etc.

Ordet livskvalite ramlade över mig igår.Blev till att tänka på det ordet en hel del.Är livskvalitet resa ,spela golf och aktivera sig som pensionär?Har man högre livkskvalitet för att man är gift?
Har man automatiskt det då?Eller kan man ha livskvalitet i det "lilla".I att tex som mamma ha hand om Drutten om dagarna.Prata med sina barn.Äta det man är sugen på.Se ett bra Tv program.Eller har man per automatik sämre livskvalitet då och på så vis någon sorts förmildrande anledning att få dö???Har man som sjuk automatiskt sämre livskvalitet?
För då drar jag det lite längre...Har du som 99 åring utan barn eller andra anhöriga kvar över huvudtaget någon livskvalitet?

Kan en 40 åring med familj och barn ha sämre livskvalitet än 99 åringen.
Svar : Ja i mina ögon.

Djupa frågor .Djupa svar.Tänkningsämnen.Absolut.Hur har du det själv med din livskvalitet??

Så byter vi ämne till Druttens dags livkvalitetshöjare.Drutten lyckades bedja till sig DUBBLA portioner kalops .En portion i min vetskap och en i löndom.Ingen dum hund han inte .Så det nya torrfodret ligger där kvar torr orört i skålen.

Nåja....är väl bara för gott äta gott .


Vi åkte raka vägen efter jobb och köpte fin present till makens tränarkollega som fyller 50 år.Jag ömmar så för dem som förlorade sin fotbollspelande son så tragiskt för några år sedan.Blir så varm bara se dem och få ge en kram.


Känner mig inte på topp ikväll på nåt vis.Fick ett vaderat kuvert i posten och öppnade glatt men blev så besviken då jag hittade fel i texten.Men men går sända åter och få rättat så det blir ett fint minne bevara och inte som nu något som gör mig arg snarare än rörd.

Lets Dance ska om en timma cirkus insupas och har sett listan över deltagarna.
Gudrun Schyman och Agneta Sjödin bla.En dam på mitt jobb kunde hela Se & Hör idag och jag log för mig själv.Som höra mamma och mormor i en mix.Vi alla tre i rakt nedstigande led fenor på kunna vårt skvaller.Tror damen uppskattade vår stund där i rummet pratandes om Sanna o Persbrant o Co.Rykande färska lögner:)

Det var glädjeämnena/ämnena för dagen till dagboken för de letar jag alltid fram även om hjärtat är dystrare än dystrast.

Hade en sånt konstigt varsel precis då jag vaknade.
Det konstiga var att det slog in.Eller inte konstigt för jag har varit med om det för ofta sista tiden för att bara slå bort som konstigt.En intution eller en mening som kommer till en och så bara händer just det.Det har min hjärna jobbat med förstå .
Tror inte vi kan förstå allting bara acceptera.Lovat mig själv inte slå bort dessa varsel någon mer gång utan ta dem på fullaste allvar.Precis det hade jag igen idag.Verkligen.

Nu stundar då lördag ...hmmmm.Jag tjötat om att jag inte känner det som varken fredag eller lördag då jag helt inne i att onsdagens Trettondag var en söndag.Så jag fortsätter mina villade dagar framåt och gött tiden går och vi med den.....framåt.

Fånga inte dagen släpp den fri.!!!!

Ska nu sy ihop en tjock sticka tröja till Flisan.Hon vill samtidigt bli lärd garnleken där man göra kaffekoppen,eiffeltornet, slipsen osv.Hon lär mig precis göra W !!So long.


Drutten &amp; Jena
8 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida