Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Stjärn....or...na på slottet.....
Paris, Drutten &amp; Jena

Det blir rubriken för denna lördag...eller var det onsdag?Stjärnklart är det inatt iallfall.
Kändes som lördag iallafall imorse då frukostbrickan sakta drogs mot lakanet och väckte mig med sitt sköna ljud.Tyvärr numer rätt torftig frukost.Ja vi sparar ju inför resan....inte på frukost till mig men på kalorier:):)

Tänkte dra på mig ..jag menar dra av mig ett par kg fett innan avgång och bäst börja i tid så jag hinner få magen i lite fastare form.Dessutom tycker jag inte om att låren har börjat skrattat åt mig med sina skrattgropar.

Insåg lite senare att det är mycket och många orsaker att binda vatten i en kvinnas kropp.Suckar och tycker den manliga världen har det så bra på någe vis vad gäller sina kroppar och hormonella balans.

******

Solen sken som en ...på himlen som en nära brukade säga.Kan inte skriva det ordet som ska vara mellan punkterna för det smakar så illa i text..men hur som solen sken och rakt in i migränskallen .Har aldrig fått migrän kvällstid någon gång men efter Lets Dance igår knockades skallen och jag somnade till två Panodil Zapp.Peter mobba mig och sa att jag skulle tagit ett glas rött istället för vatten.Hade då säkert sluppit skallebank:)

Lets Dance ja.En kul följetång förgylla många fredagar framåt med.
Gillade gubbsjuka Sauk,otroligt vackra Agneta Sjödin som glänste,Svensson Svensson pinglan och Schyman .

Rent estetiskt att titta på får gärna EMD sångaren bli kvar samt den lilla smurfrösten Rahbi bli kvar .

Rent löjesmässigt har ju bygglovs Willy redan förstått sin Kurt Olsson/Peppe Eng/Uffe Larsson roll.Men fööör mycket på nåt vis.De fatta ju aldrig riktigt hur dåliga de var utan det talade folket om.Willy dansade på något vis SOM DOM fast som en medveten imitation.

Ja så till de andra då.De var väl också dansanta men inget som fastnade i mitt huvve liksom.Får se om ovanstående lista håller till avslut.

******

Så tebaks till solen.Den hann jag inte bevista så mycket då jag behagade ta sängmorgon väldans länge .Nästan in i stämpelklockan kan man säga.Det är jag det.Älskar softa lika mycket som vara i gasen.Just därför jag orkar jobba och stå på för jag kan konsten koppla av lika bra.

Jobbepasset trevligt.Sett boenden få sin livskvalitet höjas .Både av mina gärningar och de underbara undersköterskorna som har en människosyn utöver det vanliga.

Kan vara allt från bli lyssnad på ,hålld om,ångestlindrad,smärtlindrad,skjutsad till toalett ,fötterna smörjda,få sig en kopp varm choklad med vispgrädde på toppen eller varför inte en Bayleys till programmet Stjärnorna på slottet.Ja där de för övrigt fick något njuta av mer än Baylesen då herrarna Körberg,Ranelid & Bergkvist klädde av sig i bringan.

Ja det där LILLA EXTRA det är livskvalitetshöjande.För en del människor kan det var så litet att det i andra ögon inte ens noteras.

Höjer själv min kvalitet här vid tangenterna med Dark Orange choklad och en näve Cashewnötter.Medans någon annan tvingas korka upp svindyr champagne och äta ostron för att förgylla sin lördagkväll i en annan del av landet.

******

Nu ska jag höja makens,Druttens och min egen genom att gå och ge dem båda en kram och tala om att jag älskar dem.

Sen är vi redo för en ny dag .....Söndagen ....som inte heller den ska fångas utan släppas fri!!!!

So long.

Ps två stora köldvarningar...ja den ena pga köld.
* Var försiktigt när du stänger bilddörrarna på bilar som stått ute .Rutorna kan klirra och gå sönder.
* Var försiktig med kamin eldande.Kan bli för mkt och överhettat och ta eld i skorstenarna.

Inga skämt detta utan allvar.Nyhetshört och live sett.


Photobucket
9 Januari 2010  | Dagbok | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida