Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Singellivets förbannelse!!!

Är nåt jag verkligen har drabbats av och jag kan meddela alla ovetandes, att det innebär att allt som har med bilar att göra jävlas!! Som för att säga: Haha, du har ingen karl och du kan inte laga bil på egen hand!! En på jobbet som blev singel förra året råkade ut för samma sak. Jag har bestämt mig för att jag ska gifta mig med en bilmekaniker, så ikväll ska jag tillverka kontaktannonslappar och sätta upp på alla bilverkstäder inom rimligt område. Såna där som man drar en liten lapp med mitt telefonnummer längst ner. Det låter väl som en bra plan?

Vad har då hänt?? Eller vad har inte hänt.... I början av november var det nån spännare till nån rem som gick sönder, eller höll på att gå sönder. Verkstan hann inte få hem delarna innan helgen, så jag missade tyvärr utställningen i Grängesberg. Sen var det nåt fäste som höll på att lossna och det fick jag köra runt med ett bra tag innan jag fick hjälp med det. Förra veckan höll jag på att krocka med nån som kör mer idiotiskt än vad jag gör och som tur är var det bara ena sidospegeln som gick sönder. Dagen innan besiktning. Såklart!! Kan det bli mer dålig tajming?? Och så till dagens händelse:

Sen igår kväll bor jag hemma hos Linda & Sebbe för att vara hus- & hundvakt medans dom är i Thailand. 2 veckor ska jag bo här med Nike, Java & Sune. Imorse var första morgonen som jag skulle åka till jobbet härifrån och gick upp extra tidigt bara för att jag inte riktigt visste hur lång tid det skulle ta att åka till jobbet. Och har man då drabbats av singellivets förbannelse, så startar såklart inte bilen! Dessutom börjar platta-tekanne-lampan (jag tycker att det ser ut som en platt tekanna, men det är väl nån oljegrej) att lysa. Borde kanske ha fyllt på te i bilen då....  Går in och hämtar nycklarna till Lindas bil som stod parkerad här. Har inte lyckats bli av med singellivets förbannelse på den korta tiden, så hennes bil startar inte heller. Eller jo, efter 5 minuter får jag till slut liv i den. Halleluja!! Iväg till jobbet och märker efter ett tag att bilen är ungefär lika kall som vädret utanför, alltså -19 grader. Ånej! Linda sa att det var nån ispropp i bilen tidigare i veckan och det problemet verkar vara kvar. Inte så mycket att göra åt det. Höll bara på att frysa ihjäl. På E4:an mellan Knivsta & Märsta går tempmätaren upp på rött och nån varningslampa börjar blinka & pipa (dock inte platta-tekanne-lampan). FAN!! Och hur lätt är det att stanna på E4:an?? Eller jo, det är kanske lätt, det är ju bara att stanna, men jag hade ingen lust att stanna där. Det kändes som en evighet till nästa avfart. Skulle ringa till jobbet och säga att jag antagligen skulle bli sen och precis när jag skulle slå numret tar batteriet i mobilen slut. Jaha, perfekt, kan inte bli bättre!! Håller på att frysa ihjäl i en bil som håller på att börja koka, mobilen är död och laddaren ligger i min bil. Stannade så fort jag kom av E4:an och där finns det lyckligtvis en bilverkstad, men jag tänkte först försöka klara ut mina problem på egen hand. Lät bilen stå en stund och såg att tempmätaren gick ner ganska fort, så efter ett tag vågade jag köra vidare till jobbet. Sista sträckan gick på ren vilja att överleva, för då frös jag så mycket att det gjorde ont i fötterna. Det tog ett bra tag innan jag tinade upp på jobbet. Och jag hann faktiskt dit i tid. Det var nån som sa att du är ju till och med här tidigare än vad du brukar..... =)

Hemresan var ingen lek heller, men den orkar jag inte skriva om.  Nu måste jag försöka bryta den här förbannelsen som jag har råkat ut för.

11 Januari 2010  | Blogg | 3 kommentarer
Det var kanske så att bilen gick sönder lika ofta tidigare, men att felen löste sig själv (läs Niclas). Inte får man nån "kredd" för de insatser jag gjort på din bil på sistone heller... :(

Webbplats: http://www.bilakuten.se
Skrivet av Nicke den 16 Januari 2010 14:15
Men lilla du dådå....Kom till värmland så ska du se att förbannelsen är puts väck sen:=):=) Massa kramar från mej o plastbrollan

Webbplats: http://www.gundogs.se/mio
Skrivet av ulle o mio den 15 Januari 2010 20:44
men villken morgon!! hoppas att blimekanikern dyker upp eller en riktigt rik karl så du har råd att bilen står på verkstan offta:)
Skrivet av linda den 15 Januari 2010 13:07
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida