Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Våga älska vinter!!

Så lyder rubriken.Ser ofta Tomas Ledins reklam för sin nya konstert döpt till Våga vägra vinter och tänker HA...denna vinter är värd namnet vinter.VIIIIIIIIIT.

Vaknade imorse av knuffen i sidan och tänkte ...gahhhh ...sen....meeeeen....seeeeen.ÄR DET INTE MÅNDAG IDAG viskar jag till Peter vagt.Joooooo.

Men då går jag ju kväll och har sovmorgon!!!Oj då det kommmer jag inte ihåg du sagt.....Sen börjar han prata mer med mig och jag väser .Väck mig inte mer än så här TACK.Somnar om med tvång på två röda.

Vaknar så igen av en Drutthund som står och fnysnyser.Sen slafsar han och slickar sitt tingeltangel rent.Efter detta fnysnyser han godmorgoin.Kviiiiiiiiiiiiider och piper och börjar pusskalaset.Kikar med ett öga på klockan och den är då 8!!!Jippi sicken skön sovmorgon.
Vänder mig på sidan tackar för dreglet och säger .Nu sover vi.

Just det kommandot betyder rulla ihop sig bakom mattes rumpa.Voila han somnar om.

Väcker mig sen igen kl 10 och jag känner dunket i skallen som åter är där.
Vi går så ut tidigare än vi brukar och jag skiter i skallebanket.Tar Panodil Zapp och trotsar ljuset .Går där med mitt illamående och orkar ändå se det vackra genom linsen som ligger fickan.Kameran.

Så vackert 2 min från vi bor.Älskar gå på isen och så gör även lite Drutthund.

Photobucket

Tänker så bra där på nåt vis och får positiv energi.Sträck på dig säger jag och kolla så lång jag blev *L*!!!

Photobucket

Liten Druttplutt som en svart prick i bilden.....måste ju nosa löptikar jöööööe.Kåthund.


Photobucket

Kolla denna skridskobana.Lovely.Bättre än bäst kan man säga.Vackrare än vackraste vyn åka skrillor där.Precis där Flisan åkte med sin kompis häromdagen.

Photobucket

Så kom vi så runt.Ingen lång promenad utan lagomt vänlig på tom mage innan hemgång och kaffet för dagen som tryggt väntade hemma.

Photobucket

Trygg är ett otroligt vackert ord.Att känna sig Trygg borde vara vara människas rättighet.Trygg i sin relation .Trygg på sitt jobb.Trygg i sig själv.

Nu jobbekvällen avhandlad.Syrramöte med punkter beta av.Tryggt möte med trygga systrar .Trygga i sig själva och trygga i sina roller...

Introduktion av ny vikarie har kvällen mest gått åt till .Viktigt skapa trygga vikarier som blir självgående snabbt.Härliga samtal och tycker kvällen gick fortare än någonsin.

Nu stundar sängen,boken och sömnen bredvid min trygghet Peter.Maken som kan vakna av Druttens slafsande på sitt tingeltangel klockan 04 och bära bort honom från vårt rum.Som prästen sa när vi gifte oss.Det är de små gruskornen i skorna som stör.De små kornen:):)eller ska man ändra det till de små pungkulorna som stör:):)

So long...imorgon är det tisdag talar jag om för mig själv som fortfarande är dagvill.TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISDAG .Tänk om Desperate Houswife kunde börja igen så man hade nåt längta efter just tisdagarna.
Tror bestämt vi ska glädja oss imorgon genom köpa oss 4 ryggsäckar ala BIG till resan Sisådär allt från 30 l till 70 l.Fam Mupp goes backpackers Thailand Mars 2010.......lääääääääääääääängtar.Kanske vi toppar den med att köpa årets första semlor dessutom.Nelinskonditoriet när det är som allra bäst.Eller näe kör någ Jenas egna bak....som omväxling.Inget...ingen bak är som hennes:)

//D & J.


11 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida