Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


I ärlighetens namn.

ärlighetens namn.. så skulle jag mer än gärna lägga mig ner i sängen, slå på första säsongen av Tusenbröder och ligga och slöa åtminstone till klockan sen lunch.

Men i ärlighetens namn två så går det inte, jag måste nämligen fortsätta leta jobb om jag ska få något jobb! Vilket skit alltså.
Jag som trodde att ett jobb på posten var som spikat, allt lät så himla bra, men tydligen så har jag ingen aning om vad dom håller på att tjorva om nu. Att jag nu helt plötsligt bara ska jobba 2 lördagar i månaden är väl inget att hörra över?
Så är väl bäst att ta tag i skiten själv och göra något åt saken.
Annars vet jag inte vad som händer. Kanske bli att åka hem till piteå ett tag, och söka jobb därifrån och på så sätt spara in lite cash?! För vad det låter som så får jag inte börja jobba på veromoda förens i början av mars.
Annars så i förrgår var jag bakfull som en kamelröv och vaknade före fan, alltså före tio.
Inledde med att dricka två liter vatten, snyta ut ungefär två kilo snor ur mina nedvinklade näsborrar och så harklade jag mig och försökte att inte känna efter hur det smakade i munnen. Det gick sådär. Tog mig en alvedon och slocknade sedan igen fram tills klockan 15:00.

Sitter och lyssnar på Notorious B.I.G. för tillfället, varför? har jag ingen aning om. Dricker thé käkar musli och är allmänt trött. Men jag skyller på lördagen.
Konstigt det där, när jag var ung och rask, dvs för lite mer än ett år sen, i början av min gyllene ålder, klarade jag av att vara ute minst två ggr varje vecka , flera månader i rad, utan några komplikationer mer än kan hända lite trötthet dagen efter.
Men nu, nu när jag passerat det magiska sträcket 20, så ligger jag halvbakis i två dar efter en kväll på krogen.
Hur tragiskt är inte det? Känner mig verkligen väldigt gammal.
Tillräckligt gammal för att börja motionera med sånadär gå-stavar.

Lördagen var toppen, vilket jag verkligen behövde, att ha lite kul.
Allt har gått så trögt senaste veckan, pga många diverse olika skäl.
I alla fall så åkte vi in till das city och ögon shoppade lite, och tog en kaffe.
Drog hem och slappade en stund, lagade kyckling/ris och såg på Mtv.
Så då funkar det alltid.
Vid nio tiden drog vi in till stan för en liten förblajja, där var stämningen iaf bättre än på kollektivet, och dessutom så träffade vi några norrlänningar.
Inte fy skam.
Det var väldigt angenämt faktiskt:) Sen vidare mot Yatzi.
Som tidigare sagt så blev den en soft men mkt trevlig kväll. Och eftersom att jag inte tog mig in på krogen så åkte jag hem ganska fort.
Piteå är rätt förutsägbart, alla känner alla, och framför allt: alla VET allting om alla. Men bortsett från dessa saker så är nog Piteå rätt bra ändå.

Dags att ta tag i morgonfrillan, klockan är 11:47 och här sitter jag med pyamas fortfarande. Idag så blir det ett besök på mortensrud senter, usch, pest och pina. Är rätt meningslöst att åka dit med cvn och personliga brev. Men vad gör man inte för att förbättra ett bemanningsföretags lön?
Att jag dessutom måste stiga upp tidigt för att fixa massa saker dagen där på gör inte saken bättre. Det är bara att bita ihop, snart kommer jobbet snart kommer för hoppningsvis lönen från tika tika, som jag för övrigt skulle ha haft redan förra månaden, och egentligen igår, men ingen lön har kommit in på kontot fortfarande. Eloger till er på tika tika!
Om den inte är inne på mitt konto senast ikväll så anmäler jag er för utnyttjning av svensk arbetskraft.

Hejhej!

Idag kom äntligen min nya dator ( se bild uppe till höger) plus att det är tisdag. Kan det bli så mkt bättre?
12 Januari 2010  | Seriösa ting | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida