Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


T som i Tisdagsbullepremiär.Tisdagen bar iväg tidigt.Hämtade upp introvikarien på vägen och så vips var man på jobbet igen för stämpla in som förr i fabrikerna....

Klockstyrd är rätt ord med stämpelklocka.Lätt skriva det var bättre förr efter den meningen men jag ska inte bakåtsträva utan se fördelarna där svart på vitt går påvisa.


Tisdag med pysselgöra.Det innebär att massor av apodosrullar anländer lagomt då man är som mest sleten vid lunch.Då var det så turligt att vikarie var insatt just anlända kl 11 och hinna precis fixa alla doser innan hemgång 2 timmar senare.Ledde himlans bra till att kunna ta sin lilla rast under tiden.En rutt med liten horney(stavning)pilsk på svenska...Drutthund.Amen hur sen är du Drutten?4 år och vaknar du till livet och fattar dig på tiklukter.

Dock skötsam inomhus om man bortser från ett milt ljust tonljud som jag tror endast jag är allergisk mot.Det ljudet hade han påsatt då jag försökte delta i en av mina avdelningars personalmöte.De hörde inte liiika bra som jag .Det resulterade att liten Drutt bokstavligt åkte ut genom dörren och fick platsligga utanför.Vad var då orsaken???Photobucket

Jo det jag åkte hem och bakade.SEMLA!!!!!!!
Liten Drutt grät i tystom efter en bit Semletårta.Kollegan lyfte upp han i knäet och viskade.Nu när matte har diet så får vara med på densamma och äta lightfoder.Stackare....Baaaaaah.Sicken hjälp.

Då jobbet var slut åkte annan kollega med en snutt ner mot stan.Vi hämtade upp husse,liten jag menar stor son och så gav det sig iväg mot att köpa ryggsäckar .Även inköp av fotbollskor till son för hans är det hål i och inte så bra spela i denna årstid med HÅL i skorna.Även om det är i ett luftigt tält.Stadiums Rea skapar utrymme till 3 par fotbollskor för priset av ett par om man velat.Bra ha stora fossingar i såna lägen.

Slipade Flisberts skridskor och sen blev jag hämtad därinne då de andra tröttnat vänta i bilen hehehehe.

Väl hemma och då hade klockan blivit en del så började så semlebaket.
En så underbart lycklig dotter mötte upp.Så härligt höra och se henne.

Tänk vara 8 år och vara så där ungt barnsligt förälskad .Där förälskelse i dina ögon innebär att man endast tittar på varandra och ler och just DET är kärlek och att vara ihop.Åhhh vad jag krymte och blev ett barn igen.Kunde riktigt ta på den känslan i samma ålder.
Sen var jag långt ifrån få ett lila fint paket överlämnat i skolan av föremålet och där i finna ett ljuvligt halsband.(bild ovan)
Hade moln funnits så hade hon svävat på dem ikväll.Tycker han var sååå modig som vågade göra något liknande.Men han haft så gott öga ända sedan 6 års berättade hans föräldrar och nu när hon äntligen svarade JAAAAA vid advent så var även han uppe i det blå.Flisan hade i sin tur plitat ett underbart brev till honom och jag förstår att svaret blev så fint .Fin tjej och måtte hon inte bli sårad så ung .För att älska innebär i samma andetag vetskapen att en dag förlora.

Nog om detta.Att semlor skulle bakas blev vår deg.Herrarna gav sig ut för att först löpa och sen boxas .Nya vindar i fotbollslagets strategi och skapa juniorlag.Jag avis för jag vill också löpa men ett knasigt knä idag stoppade mig.

Felicia sa då vi stod där med degkrokarna.Det här är en helt underbar dag mamma.Känner du det.????
Hmmm tänkte jag för mig själv.Här och nu.Här och nu inte bakåt inte framåt HÄR OCH NU.
Ja Felicia det är det.Vi har en härlig stund du och jag .

Glutenfria och så underbart goda blev dem till slut.Jag verkligen njöt varje tugga och fuskade och smygåt mandelmassa.

Så disk .....till disken höra hennes läsläxa som ska vara 15 min om dagen i två veckor.Hujeda mig .Vi som hört henne läsa timtals hela jullovet.Sicken mega läsläxa vi fått tack vare det.Men men till lite hushållsgöromål var det riktigt skönt höra hur Muskothunden & co äventyr gick vidare i kapitel 3.

Svich var det kväll för alla jäsning och skit tog ju megatid.Men serverade på mammas fina porslin gjorde den sig ytterst fina till fotografering.

Flisan var sååå trött då hon la sig.Jag gick upp får att ge godnattkram.Då säger hon i mörkret i skenet av ett litet spöke som lyser rött "Mamma jag är så glad att jag har dig ".
Rörd gick jag ut därifrån.För glad är jag åt just något så fint som barnen man skapat i kärlek.När de kan GE kärlek då kommer känslan av välbehag.Just att de lärt sig att kunna uttrycka kärlek till någon annan.Det räcker för mig.Svaret på sin mening löd just."OM du bara visste Felicia så glad jag är att jag har dig .Glad över alla i vår familj.Tänk snart ska vi få umgås allihop många veckor, utan krav och utan kyla.Åh vad det ska bli härligt".

Vi landade och såg bra programmet Mästarnas mästare där Tomas Brolin impade på mig med sin hydda löpnades i backen samt Boxtjejen Åsa.
Efter det blev en övergång till "Jag ska bli en stjärna".Det lämnar många om och men till övers känner jag.Drillade barn där de lever upp till föräldranas förlorade stjärnbarndom på någe vis.Några av dem gör det för egen vilja och några ser inte lyckliga ut för fem öre.Läskigt när saker dras till sin spets.

Duschen fick värma upp den stela kroppen.Ont i muskler som inte ens tränat ,ont i knäet.Bara massa sig upp till Tempurmadrassen och nanna skönhetsömn.Imorgon stundar storrond allena.Hör maken sucka och stöna för han kan aldrig inse att han INTE ÄR 22 år längre utan snart det dubbla....Han har sparkat karatesparkar ,sprungit sig till en 8 plats av 35 ungdomar en snabb uppvärvning 2 km......OTRÄNAD......I KYLAN.

Behöver jag säga att han har en massa EMPATI just nu av mig.NOOOOOOOOOOOOT......................................
Ska ställa fram kryckorna till frukost imorgon och en tub Voltaren .

Näe skrivlust ZERO och ända smattrar det på till min kvart om dagen i dagboksform.Gonatt kära dagbok tack för att du lyssnar och finns.

D & J


Jena

En hälsning från Drutten som fortfarande har bloggsemester och mes surar över utebliven semla:)


Photobucket
12 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida